2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim ertesi gunu isitme testi icin erkek.doktor geldi. Ve de ara ara doktorun geliyor. Hemsireler de kadindi. Eger tesetturlu isen sabahlik yaninda olsa iyi olur. Ben pijama kullandim hep sabahligim da vardi.Normal dogumu bilemem de sezeryanda pijama yeterli geldi bana cunku 6 saat yataktan kalkana kadar pijamalarim giydirilmedi kalkinca da sonda cikarildi. Ama minseo minseo gibi hemen pijamalar giydirilirse gecelik olsa iyi olur.
Cevap veren herkese teşekkür ederim Kızlar, tesettürlüyüm en güzeli uzun almak sanırım 🙂

Gece atışım yapılıp öğlen doğum olduğu için evet 2 gece kaldım. Sadece biraz mahremiyeti olan büyük bir odada kalmak istedik, orası için 1000 ₺ fazla verdik. Hastane fotoğraf çekimi filan yapıyor, doktorumuz da doğum anı fotoğraf çekimi hediye etmişti.
Çocukla ilgili hiçbir uygulamadan ekstra ücret alınmadı, 5. gün muayenesi de dahil.
Büyük oda suit oda mı oluyor? Ben şehir dışından geleceğim için yanımda 3 kişi daha olacak sanırım benimle gece kalacak. Teşekkür ederim cevabın için. Bebeğini güle güle büyüt.

Benim.oglan 40+4 te doğdu artık ümidi kesmiştim güzel çay demledim.ictim duşa girdim 2 km den fazla yürüdüm gece tak 11 de nişan gelmesi ardından hafif agri hastaneye gidiş sabaha doğum inşallah bir nefeste sağlıklı doğum nasip olsun

Senin yine iyiymiş benim oğlan 40 +4 te geldi
Oy maşallah bizim oğlanlar çok yavaş çıktı 😃
Kizlar dogum yapanlar bazilari aranizda bebegin kiyafetlerini kilitli posetlere ayri ayri yerlestirmisti.O sekilde rahat ettiniz mi? Ben de ilk oglum da o sekilde yapmistim yine de baya dagitmislardi hepsini cikarip posetler ortalikta falan. Bu aksam esyalari valize yerlestirecegim de acaba yine o sekilde mi hazirlasam kararsiz kaldim belki bu yil akillanmislardir dagitmazlar😂😂😁
Canım ben sadece dogumhaneye vereceğim kıyafetleri buzdolabı poşetine koydum. Kendi odamda degistireceklerim minik hurc içinde mesela zibinlar bi hurcta, alt ust takimlar coraplar birinde

Selam kızlar, uzun zamandır yoğunluktan giremedim. Bebeklerim hala küvezdeler ama kv min taziyesi sebebiyle sürekli misafirimiz var. Misafir temizlik yemek işleriyle uğraşıyorum, fırsat bulunca da süt sağıyorum. İkizlerim muhtemelen gelecek hafta çıkacaklar inşallah. Ben de 2-3 gün kalıp ailemin yanına gideceğim. Burada tek başıma iki bebeğe bakmam mümkün değil.
Doğum izniyle ilgili danışmak istiyorum. Benim çoğul gebelik olduğu için 10 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznim var. 30. haftada izne ayrıldım. Doğum yapınca farklı bir hastane olduğu için dikkat etmeden toplam 16 hafta olarak iznimi hesaplayıp izin bitiş tarihini 2 hafta erken yazmışlar. Eşim de pek anlamadığı için dikkat etmeyip almış raporu. İşyerim ağır hasarlı olduğu için uzaktan internet üzerinden çalışıyoruz. İşe erken başlasam işe gitme zorunluluğum olmadığı için beni zorlamayacak. Maaşım erkenden tam yatmış olacak. Sizce raporu düzelttirip 2 hafta fazladan izin mi kullansam yoksa 2 hafta erken işe başlayıp maaşımı tam mı alsam? Kararsız kaldım
Sana neden o kadar iş yaptiriyilar senin vücut daha toparlanması ki:KK43: senin şuan te yapman gereken bebekler yanında değilken bol bol dinlenmek uyumak yemek yemek sana hizmet edilmesi gerekir ikizbebek bakacaksın Allah güç kuvvet versin 💓

Evet az önde geldi kardeşiyle tanıştı 🥹🥹🥹 allahim anne bu çok küçük diyor 🥹

Evet cnm 2.5 yaşında tam 30 aylik

Doğdu canim🐣

🤣🤣🤣 dusunebilirlerdi bence 🤣

Doğdu canım iyiyiz... biraz fazla ağrım var sadece....
Canım gözün aydın ne güzel kavuştun darısı bize inşallah 😌🌸😘

Ay herkes doğurdu neredeyse bizde tık yok 😂
😃😃 Haftaya doğuralım biz de
Kızlar bu sabah doğum yaptım şükür ikimizde cok iyiyiz.
Rheaa Rheaa sen naptin canim okuyamadim sayfalari
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🧿
Sanırım bi ben kaldım 😅benim miniğin de gelmeye hiç niyeti yok. Nisan anneleri grubuna geçiş yapacağım bu gidişle
Yok canım biz de varız daha doğuramayangiller olarak 😃
Peki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Benim ilk doğumda ben hiç erkek görmemiştim canım,
Kızlar ben doğurdum 🐣
Allah analı babalı büyütsün inşallah , kime benziyor 😁😍

Ayy ben de kestim artık ümidi ama 40+6 ya kadr beklemek de istemiyorum. Pazartesi nasi olursa olsun alın diycem galiba cok yoruldum artik. Pazartesiden beri bel ve karin ağrısı çok yordu beni. İnsallah sizinki gibi olir da gerek kalmaz çok teşekkür ederim 😍

😄 Annemler de var biz de bi de. Herkes gozumun icine bakıyor 😬 bakalim hangimiz once doğuracak 😄
Beni de her sabah 8 de annem arıyor ağrın sancın yok mu kızım senin diye 😃 oğlanı okula bırakırken herkes daha doğmadı mı modunda. Senin sancılar var gene acaba açılma mı başladı

Beni de her sabah 8 de annem arıyor ağrın sancın yok mu kızım senin diye 😃 oğlanı okula bırakırken herkes daha doğmadı mı modunda. Senin sancılar var gene acaba açılma mı başladı
Aslinda benim gunum daha var ama bu erken dogum seyi yuzunden benim cevremde bu beklenti ile sorup duruyor 😕

Selam kızlar, uzun zamandır yoğunluktan giremedim. Bebeklerim hala küvezdeler ama kv min taziyesi sebebiyle sürekli misafirimiz var. Misafir temizlik yemek işleriyle uğraşıyorum, fırsat bulunca da süt sağıyorum. İkizlerim muhtemelen gelecek hafta çıkacaklar inşallah. Ben de 2-3 gün kalıp ailemin yanına gideceğim. Burada tek başıma iki bebeğe bakmam mümkün değil.
Doğum izniyle ilgili danışmak istiyorum. Benim çoğul gebelik olduğu için 10 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznim var. 30. haftada izne ayrıldım. Doğum yapınca farklı bir hastane olduğu için dikkat etmeden toplam 16 hafta olarak iznimi hesaplayıp izin bitiş tarihini 2 hafta erken yazmışlar. Eşim de pek anlamadığı için dikkat etmeyip almış raporu. İşyerim ağır hasarlı olduğu için uzaktan internet üzerinden çalışıyoruz. İşe erken başlasam işe gitme zorunluluğum olmadığı için beni zorlamayacak. Maaşım erkenden tam yatmış olacak. Sizce raporu düzelttirip 2 hafta fazladan izin mi kullansam yoksa 2 hafta erken işe başlayıp maaşımı tam mı alsam? Kararsız kaldım
Eğer senin iznin bitene kadar uzaktan çalışacağın kesinse, bence tam maaş al derim. Bir de lütfen o kadar iş yapıp kendini yorma

😃😃 Haftaya doğuralım biz de

Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah 🤲🧿

Yok canım biz de varız daha doğuramayangiller olarak 😃

Benim ilk doğumda ben hiç erkek görmemiştim canım,

Allah analı babalı büyütsün inşallah , kime benziyor 😁😍
Ayy öbür haftayı beklemeyelim ya 41 oluyorum neredeyse 🥴🤦‍♀️

Ayy ben de kestim artık ümidi ama 40+6 ya kadr beklemek de istemiyorum. Pazartesi nasi olursa olsun alın diycem galiba cok yoruldum artik. Pazartesiden beri bel ve karin ağrısı çok yordu beni. İnsallah sizinki gibi olir da gerek kalmaz çok teşekkür ederim 😍
Bugün bende öyle düşündüm acaba desem mi alın nasıl olursa suni vs falan diye düşündüm 😐

Merhaba kızlar doğumu gerçekleşenlere hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :) benimde ilk bebeğim olacak inşallah çok heyecanlıyım dün doktor randevusunda ilk defa sancım çıktı nstde ben ama çyle dayanılmayacak bişey hissetmiyorum doktor sancın var 4 gün sonra yine gel evin yakın mı falan diye sorunca heycanlandım şuan 37 hafta olduk bugun :) bebek çok hareketlendi hep karnımda bir sağ bir sol elimi koyunca şişip iniyor regl ağrısı gibi bişeyler oluyor yakın mı doğum acaba sizlerin nasıl 😊

Bugün bende öyle düşündüm acaba desem mi alın nasıl olursa suni vs falan diye düşündüm 😐
40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü

40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Dimi? Benim de ilkinde suni ile baslatalim demisti. Oncesindeki gun sert muayene etti. Bunun da faydasi olur dedi sabahinda nisan geldi, 3 saat sonra muayenede 4cm acilma olmus dedi. Suni ile 3.5 saatte dogmustu. 40 olunca bence de suni denenebilir. Zaten bebek kaldiramiyor ise hemen basinda belli oluyor ve sezeryan yapiyorlar...

X