2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cevap veren herkese teşekkür ederim Kızlar, tesettürlüyüm en güzeli uzun almak sanırım

Büyük oda suit oda mı oluyor? Ben şehir dışından geleceğim için yanımda 3 kişi daha olacak sanırım benimle gece kalacak. Teşekkür ederim cevabın için. Bebeğini güle güle büyüt.

Senin yine iyiymiş benim oğlan 40 +4 te geldi
Oy maşallah bizim oğlanlar çok yavaş çıktı
Canım ben sadece dogumhaneye vereceğim kıyafetleri buzdolabı poşetine koydum. Kendi odamda degistireceklerim minik hurc içinde mesela zibinlar bi hurcta, alt ust takimlar coraplar birinde

Sana neden o kadar iş yaptiriyilar senin vücut daha toparlanması ki senin şuan te yapman gereken bebekler yanında değilken bol bol dinlenmek uyumak yemek yemek sana hizmet edilmesi gerekir ikizbebek bakacaksın Allah güç kuvvet versin

Canım gözün aydın ne güzel kavuştun darısı bize inşallah

Ay herkes doğurdu neredeyse bizde tık yok
Haftaya doğuralım biz de
Kızlar bu sabah doğum yaptım şükür ikimizde cok iyiyiz.
Rheaa sen naptin canim okuyamadim sayfalari
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sanırım bi ben kaldım benim miniğin de gelmeye hiç niyeti yok. Nisan anneleri grubuna geçiş yapacağım bu gidişle
Yok canım biz de varız daha doğuramayangiller olarak
Peki mahremiyet nasıl oluyor Kızlar ben bi tane almıştım 2. Yise alayım dedim sizi okuyunca onu da kolu yarım fln alsam nasıl olur , erkek oluyor mutlaka değil mi o ortamladda
Benim ilk doğumda ben hiç erkek görmemiştim canım,
Kızlar ben doğurdum
Allah analı babalı büyütsün inşallah , kime benziyor

Annemler de var biz de bi de. Herkes gozumun icine bakıyor bakalim hangimiz once doğuracak
Beni de her sabah 8 de annem arıyor ağrın sancın yok mu kızım senin diye oğlanı okula bırakırken herkes daha doğmadı mı modunda. Senin sancılar var gene acaba açılma mı başladı

Beni de her sabah 8 de annem arıyor ağrın sancın yok mu kızım senin diye oğlanı okula bırakırken herkes daha doğmadı mı modunda. Senin sancılar var gene acaba açılma mı başladı
Aslinda benim gunum daha var ama bu erken dogum seyi yuzunden benim cevremde bu beklenti ile sorup duruyor

Eğer senin iznin bitene kadar uzaktan çalışacağın kesinse, bence tam maaş al derim. Bir de lütfen o kadar iş yapıp kendini yorma

Ayy öbür haftayı beklemeyelim ya 41 oluyorum neredeyse

Bugün bende öyle düşündüm acaba desem mi alın nasıl olursa suni vs falan diye düşündüm

Merhaba kızlar doğumu gerçekleşenlere hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün :) benimde ilk bebeğim olacak inşallah çok heyecanlıyım dün doktor randevusunda ilk defa sancım çıktı nstde ben ama çyle dayanılmayacak bişey hissetmiyorum doktor sancın var 4 gün sonra yine gel evin yakın mı falan diye sorunca heycanlandım şuan 37 hafta olduk bugun :) bebek çok hareketlendi hep karnımda bir sağ bir sol elimi koyunca şişip iniyor regl ağrısı gibi bişeyler oluyor yakın mı doğum acaba sizlerin nasıl

Bugün bende öyle düşündüm acaba desem mi alın nasıl olursa suni vs falan diye düşündüm
40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü

40 haftaya ulaşanlar için gerçekten doktorlarınız size teklifte bulunmuyor mu ? Fitille rahimin açılması,suni sancı gibi yöntemler misal ? Benim doktorum ben seni en fazla 39a kadar bekletebilirim dedi çünkü
Dimi? Benim de ilkinde suni ile baslatalim demisti. Oncesindeki gun sert muayene etti. Bunun da faydasi olur dedi sabahinda nisan geldi, 3 saat sonra muayenede 4cm acilma olmus dedi. Suni ile 3.5 saatte dogmustu. 40 olunca bence de suni denenebilir. Zaten bebek kaldiramiyor ise hemen basinda belli oluyor ve sezeryan yapiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…