2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gözünüz aydın biran önce toparlarsınız umarım

Gozunuz aydin,kilosuna hic takmayin benim kizimda 37+0 da 2020 gr dogmustu iki bucuk yasinda su an hamdolsun saglikli.

Canım neden hala doğuma almadılar seni? 39. U doldurmanı mı bekliyorlar?
Hastanede bekliyorum canım, bu gün olacak işte. Ama benim geçen akşam düzenli kasilmam vardı ya doktor 1 gece önce yatış verdi tedbir amaçlı. O yüzden dün akşam üstü yatis yapıldı. Sancılar düzensiz olunca akşam alınmadı

Ben ilk gebeliğimde de almamıştım sonradan ihtiyacı olmayan biri verdi ama kullandım mı hayır çünkü sürekli sık sık emzirdiğini için biberon ve emzik ağzına dahi sürmeyen bi çocuk oldu. Şimdi var evde Rabbim inşallah bunda da kullanmak zorunda bırakmaz. Ama ille de alacaksan ilk etapta bence manuel al. Ben bi kaç kere çocuğu babaannesine bırakmak zorunda olduğumda falan sağdım ne olur ne olmaz geç kalırım çocuk aç kalmasın diye çok rahattı yani zorlanmadım. Naçizane fikrim bu yönde

Hayırlı günler hepinize
Dün kontrolümüz vardı bizim de. 36+2 olduk. Bir haftadır çok fazla toplanma sertleşme oluyordu. Nst de 40-50 lerde bi kaç sancı çıktı. Hiç ağrı hissetmiyorum kasılma olduğunda ama geceleri belden giren ağrım oluyor 2-3 kez. 3 gündür de nişan geliyo, jel gibi sarımsı. Sancın artarsa veya suyun gelirse hemen gel dediler. Takip ediyorum uygulamadan.
Bir de pesser takılmıştı bana 27.haftada. Dün çıkarıldı. Forumda pesser hakkında pek bilgi bulamamıştım, o yüzden yazmak istedim. Sorusu olan olursa süreç hakkında bilgi verebilirim

Ecopirin veya coraspirin kullananlar kacinci haftada biraktiniz?
36+1 de bıraktım. Progestan da kullanıyordum onu da aynı gün bıraktım.

Sağlıkla büyütün inşlllah
Dualarımız seninle

Parti yükleniyor sancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Güzel haberler olsun

Kızlar bu ultrasonda çıkan kilolarla doğumda ki kilo hemen hemen aynı mı? Benim bi arkadaşıma doktor 2800demiş akşamına doğum ypmış çocuk 2 kg bile değilmiş acaba bu kadar şaşar mı?
Doktorun ölçümüyle alakalı bi durum bu. Benim ilk gebeliğimde 38+3 de kızımı devlet hastanesi 2700gr ölçmüştü hatta çocuk çok küçük falan dediler. Aynı gün özele gittim 3000gr dedi niye farklı diye sordum. Ölçen kişiyle de alakalı cihazla da alakalı dedi zaten biz ölçümleri söylerken son aylarda 300gr-500gr aşağı yukarı oynama olabilir diye söylüyoruz dedi. Neyse 39+0da doğum gerçekleştiğinde 3200gr doğmuştu kızım.

Büyük konuşma canım. Ben neredeyse 6 ay uyumadım öyle gece de toplasan 1-2 saat en fazla :) ama öldürmeyen Allah öldürmüyor bak ikinciyi yaptım milletin çocuğu 1 yaşında deliksiz uyurdu benimki hala 10 sefer kalkmaya devam ederdi. Deliksiz uykuyu 2 yaşına gelince tattık biz :)

Canim karar senin nasil istersen tabi ki. Senin daha farkli sanirim tup.bebekmis.Hayir zor gecmedi. Sadece dogal surec olsun istemistim bebegim kendi karar verip gelsin istemistim. ben de riske atmak istemedim sonra pismanligini yasadim keske sorsaydim diye. Ben bir doktora yuz de yuz guvenemiyorum ondan danissaydim demistim ve danismak.istemistim esim yanasmamisti

Geceniz iyi geçmiştir umarım canım ilk saatler güzel idare etmişsiniz gerçekten ah annelik böyle bir şey

2 gün kaldım canım tansiyonum düşmedi düşseydi 1 gün kalıcaktım

Canım bebeğim 5 günlük kızlar çok tatlı bişey yaaaaaa yaşadığımız mucizeye şükürler olsun ağrım sızım da yok çok şükür

Pilates e ne kadar erken başlarsan o kadar iyi bence sağ salim dünyaya gelir inşallah bebişin
Kız ben yürüyemiyorum ağrıdan Şuan bir minik fil olarak ben kankasıyım
Kız yürüyüp ne yapacaksın , doktorları dinle sen
Benim doktorum çok emin ise yaricagina ama burda çoğu doktor aynı görüşte..merdiven falanda işe yarar ilk cocuklarda açılma daha geç oluyor ama bekleyince oluyor da :))
Benim doktorumda egzersiz konusunda cok ısrarcı kesinlikle yap hatta artık ekstra fazla yap dedi
Nişanı gelenlere soruyorum kızlar. Nişan gelmeden evvel bir ağrı sancı mı oluyor. Yoksa hiç hissetmeden de gelebilir mi ?
Benim ilk oğlum da 37+4 te gelmisti ağrı olmadı ama bi yoğunluk geldiğini hissetmiştim
Kizlar sabah sezeryana gireceğim gram uyku yok stresten sanirim
Sen ve bebişin sağ salim çıkın inşallah canım
Allah şifa versin ikinizede
Bana yapıldı odaya gelince ama öyle bastırmak derken ebe eliyle hafif bastırıyor vajenden kanamayı kontrol ediyor canım ama zaten uyuşuk oluyorsun hiç bişey hissetmiyorsun
Ya öyle bir anlatıyorlar ki, ondan dolayı inanılmaz korkuyordum bende.
Kıyamam ya hiç ayrı kalmayınca böyle bir eksiklik oluyor insanda. Ben bile kocaman 9 yaşındaki oğlumu düşünüyorum doğumda ne olacak diye. Ama annen var yanında o da bir iç rahatlığı sebebi
Biberon kolaylarina geliyor genelde canım, sütün nasıl şuan. Buradaki kızlar önce emzirip sonra biberon veriyor
Ben elektrikli almadım senin gösterdiğin model de Chicco aldım

Canım uykun ne kadar ağır olursa olsun emin ol gak dese uyanıyorsun. Bak kızım 2 yaşında hala bile yatağında dönse uyanıyorum ki benim de uykum ağırdır ve çok severim uykuyu .

Kızlar bu ultrasonda çıkan kilolarla doğumda ki kilo hemen hemen aynı mı? Benim bi arkadaşıma doktor 2800demiş akşamına doğum ypmış çocuk 2 kg bile değilmiş acaba bu kadar şaşar mı?
Benim ilk oğlumda doğumda bir kaç gün önce 2900 çıkmıştı, 3580 doğdu her zaman + - pay oluyor
Benim de gece idrara sıkışınca aşırı ağrı oluyor, sağa sola dönerken karnımı elimle tutuyorum resmen

Geceniz iyi geçmiştir umarım canım ilk saatler güzel idare etmişsiniz gerçekten ah annelik böyle bir şey
Gece kötü geçti, hiç uyuyamadım ben. Eşim 11.30 da gitti kzin yanına oyun oynamışlar biraz sonra uyutmayi denemiş. Bende eşimi aramadım annemi aradım ne yapıyorlar diye anne annee diye hüngür hüngür ağladığını duyunca baya kötü oldum. Saat 4 te 10 dakka felan dalmışım işte sonra ufak kestirmeler saat 6 da tamamen uyandım

Parti yükleniyor sancılar 80 üstüne çıktı sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi ellemeyen doktor kalmadı resmen
Hadi bakalım hayırlısı sağlıkla gelsin artık minnoş ablası da onu bekliyor ayy doğumun en sevmediğim yanı şu açıklık kontrolü
Yaaaaa kıyamam ama bugüne kadar hep anneyle uyumuş tabi noluyor demiştir çocuk biran evvel kavuşun hepiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…