2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gece kötü geçti, hiç uyuyamadım ben. Eşim 11.30 da gitti kzin yanına oyun oynamışlar biraz sonra uyutmayi denemiş. Bende eşimi aramadım annemi aradım ne yapıyorlar diye anne annee diye hüngür hüngür ağladığını duyunca baya kötü oldum. Saat 4 te 10 dakka felan dalmışım işte sonra ufak kestirmeler saat 6 da tamamen uyandım
Senin kız biraz daha küçüktü benimkinden öyle hatırlıyorum. Benimki 4 yaşında ama hastaneye yattığımda aynı yaptı. O ağladıkça ben ağladım resmen ama şimdi halası geldi. Onla çok güzel oyalanıyor pek aramıyor beni. Pazartesi günü biraz daha huzurlu gidicem hastaneye.

Kızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Canim cok.sevindim baska.sikintisi olmayisina. Hangi yontemle oldun spinal mi.Her doktorun eli farkli oluyor bence.insallah solunum.sikintisi da gececektir

Canım hiç moralini bozma güzel bir planla hepsi yetişir 🙏 ben daha çikolata hediye kısmına hiç girmedim bile. Senin haftan daha erken yetisir hepsi canım 😊
Boy kısmı çok muamma aslında. Benim doktorum kesinlikle boy söylemiyor çünkü boyu ölçülebilen bir sey değil diyor. Tahmini olarak femur ×7 yapıyorlar ama o da tutmaz dedi hep. Femur kemiği bize bacak boyunu gösterir dedi. Uzunsa bacaklari uzun ve ya kisa diyoruz boyla alakasi yok dedi. O yüzden o değerlere hiç güvenme demisti.
Ameliyathaneye fotoğrafçının girip esin alınmaması gerçekten saçmalıkmis gerçekten. Tekrar konuştuğunuzda net şekilde cevap vermelerini talep edebilirsiniz. Ona gore belki başka hastanelerde de konuşabilirsiniz bilemedim. Önemli olan sizin içinize sinmesi, anne ne kadar iyiyse bebekte o kdar iyi oluyor sonuçta.
Çok saol canım :KK68: Her şey yolunca gider inşallaahhh 🙏 Çarşamba kontrole gittim yine. Haftaya kontrolde eşimin içeri girmedurumunu tekrar konuşacağız. İnşallah istediğimiz gibi olur her şey. Bu aralar pek stresliyim..
Konuşmamızın üzerinden de çok zaman geçti. Sen doğum yapmışsındır di mi canım ya..? Ay bakıcam hepsine birazdan.
Kızlar 23.02.2023 16.16'da sezeryanla ben bebeğimi kucağıma aldım 🩵
2550 gram doğdu çok şükür ikimizde çok iyiyiz.
15 dakika içinde doğuma alma kararı aldı doktorumuz su gibi geçti🙏🏼 sağlıkla hepiniz zamanında kucağınıza alın inşallah
Çok sevindim :KK200::KK68: :nazar::nazar:Sağlıkla büyüsün inşaallahh.. Ne güzel çabuk da olmuş bitmiş 😍 Hepimize böyle güzel doğumlar inşallahh🙏💕
:nazar::nazar:Kızlar doğum yaptım çok sancım var. Oğlumda hiç böyle olmamıştım. Kızım 2275 gr 47 cm doğdu yoğum bakıma aldılar solunum sıkıntısından dolayı başka sorun yokmuş çok şükür. Dua edin bize. Çok çok canım acıyor
Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin canım 🙏🙏 Çok şükür :nazar: İnşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar yavru kuzun 🙏💖 Senin de sancıların çabucak geçer inşaaalllaahh 🙏🌺

Kızlar benim oğlum memeyi tutamadı silikon uçla emziriyorum. Dünden beri emerken kafasını geri ittirip ağlamaya başladı. Sinirleniyor emerken kızarıyor hemen. Acaba çekemiyor mu çenesi yorulduğu için. Biberonla vermeye başladım biraz ama böyle de sütüm azalır diye korkuyorum. Ne yapsam bilemedim sizin bebekleriniz de emerken ağlıyor mu yorulunca?
Bence gazi vsr canim gaz olunca o hareketleri yapiyorlar. Sutun de var artik zsten demi

Kuzum ben doğum yaptim. Sancılar 7 dakikada bir den 5dkya kadar inince hastaneye geldik.Geldigimizde 22.30 du. Acilmam 5cm çocuğun kafası inmiş hemen yatış yaptılar. 7 9 cm derken sabaha karşı 3. 55te doğdu. Ben kendime gelemedim dikişlerden ancak yazabiliyorum. Biz kucagimiza aldik. Dünyanın en güzel duygusu. Dilerim hepiniz yavrularınıza kavuşursunuz. 🥰
Ayy ne güzel kavuşmuşsun canım gözün aydın 😍🌸

Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah 🙏🏻

Hayırlı olsun canım maşallah çok güzel bir doğum olmuş ☺️ sıkıntılarının mükafatı olmuş sağlıkla büyüsün 🌸

Çok geçmiş olsun 🙏🏻Ceviz varsa eğer birkaç ceviz zarını sıcak suda demleyip içebilirsiniz. Öksürüğe çok iyi geliyor

Doktoruna güveniyorsan teslim olmak en güzeli☺️ ben de ilk gebeliğimde kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma. Doktor aynı gün hemen sezeryan alıyoruz diyince şok etkisi yarattı. Ama başka Dr gitmedim. Zaten çok araştırıp güvenerek gitmiştim. Doğum sonrası çok sıkıntı yaptım aslında sezeryanı. Hatta bu hamileliğimde de normal mi denesem diye kendimi çok yıprattım, şartlarım uymadı ama neticede sezeryan olacağım ve bu yüzden üzmüyorum kendimi artık. Benim için olması gereken buymuş. Önemli olan sağlıklı şekilde kucağına almak. Eminim seninki de keşkesiz bir doğum olacak 🌸

Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşaallah 🙏🏻
Çok teşekkür ederim hepimize keşkesiz su gibi doğumlar olsun, umarım yıpratmam kendimi kabullendim gibi bu düşünceyi olması gereken böyleymiş ☺️
Canim karar senin nasil istersen tabi ki. Senin daha farkli sanirim tup.bebekmis.Hayir zor gecmedi. Sadece dogal surec olsun istemistim bebegim kendi karar verip gelsin istemistim. ben de riske atmak istemedim sonra pismanligini yasadim keske sorsaydim diye. Ben bir doktora yuz de yuz guvenemiyorum ondan danissaydim demistim ve danismak.istemistim esim yanasmamisti
Canım çok teşekkürler tavsiyelerin için daha doğal ve kolay bir süreçten geçsem ben de zorlardım aslında koşulları ama evet tüp bebek çok kayıp yaşadım öncesinde de. Ben de zor güvenirim bu doktora güvendim sonunda hayırlısı olsun artık, belki mümkünse sancı geldiği gün alalım bebeği diye önericem bakalım ne diyecek en azından bebeğim kendi seçmiş olur gününü ☺️🙏🏻

Selam kızlar :KK19:
Doğum yapanlar inşallah sağlıkla büyütürler bebelerini :KK68:😍 Biz de inşallah sağlıkla kucaklarız.. Kolaylıkla dünyaya getiririz 🙏💕

Çarşamba kontrolüm vardı. Eğer kızımız bir sürpriz yapmazsa inşallah :) 17 Mart Cuma için sezaryen günü aldık 🙏:nazar: 38+4 olacak inşallah 🙏💕 Şu anda 3 kilo. Geçen hafta 200 gr almış. Sanki az almış gibi ama.. Bakalım 2 haftada sanırım 3500'e yaklaşır. 3'ü geçse baya iyi oalcak. Boyu 50 cm civarı 🙏 Boy hesabında femur uzunluğu x 7 olmuyormuş direk. 6,... bir şeyle çarpıp bilmem kaç ekleniyormuş. Öyle dedi doktor.

Ben hala çalışıyorum. Bugün son çalışma günüm inşallah. Pazartesi 37+0 ile raporumu alacağım. Uykular zzoorr, taşımak zoorr.. Ağrılaar.. Kalp çarpıntılarım oluyor. Bazen aniden 120 140 atıyor. Hemen tutunmam oturmam falan gerekiyor öyle olunca. Doktor normal diyor. Ona kalsa her şey normal zaten.. Neyse şükür diyelim.. Günü aldık diye de iyice strese girdim ben. Doktora diyorum biraz daha dursa 🙈 Kalbim pıtpıt.. Derin derin nefes alma ihtiyacım oluyor düşününce.. Rahatlamam lazım.. Hem doğum nasıl olacak, hem 2 çocuk nasıl olacak.. Hala eşimin ameliyata girme işini de netleştiremedik. Haftaya gittiğimizde yetkili birileriyle görüşmek isteyeceğim. Umarım girebilir Allah'ım 🙏
Huzurla sağlıkla kavuşalım hepimiz 🙏🙏💕✨ Aamiinn 🙏

Kızlar gelmiyor bu sıpa yerini çok sevdi galiba.🥴 Sancılarım var ama düzensiz daha dakikalara düşmedi 🤦‍♀️ Böyle hepten stres oluyorum vakti geldi kendi gelmiyor yapmadığım şey kalmadı. Lekeli akıntıda geliyor ama sancı yok. Gecede gayet güzel uyudum. Sadece karnım çok sertleşiyor ve düzelmiyor çok kasılıyor. Nolcak böyle daha kaç gün beklerim acaba artık kavuşsak mı diyorum 💁‍♀️

Parti yükleniyor :halay: sancılar 80 üstüne çıktı:KK76: sözde sezeryan olacağız sancı çıkıyor diye gelen acilma var mı diye bakıyor giden bakıyor. Anlamadım ben bu işi 😮‍💨 ellemeyen doktor kalmadı resmen 🤣
Ayy hadi güzel doğum haberinle gel inşallah canım ☺️🌸

Kızlar kızımın hayata karşı duruşu 😂😂😂😂 36+2 3085 gram olmuş 50 cm su an. 17 marta gün verdi doktorum kızımla kavuşuyoruz insallah 🙏🏻

Eklentiler

• 9D09B52A-2F33-46E2-80C1-8797DD9CCB78.jpeg
    9D09B52A-2F33-46E2-80C1-8797DD9CCB78.jpeg
    89,8 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar gelmiyor bu sıpa yerini çok sevdi galiba.🥴 Sancılarım var ama düzensiz daha dakikalara düşmedi 🤦‍♀️ Böyle hepten stres oluyorum vakti geldi kendi gelmiyor yapmadığım şey kalmadı. Lekeli akıntıda geliyor ama sancı yok. Gecede gayet güzel uyudum. Sadece karnım çok sertleşiyor ve düzelmiyor çok kasılıyor. Nolcak böyle daha kaç gün beklerim acaba artık kavuşsak mı diyorum 💁‍♀️
Ben de yildim artık hem bel agrisi cekiyorum günlerdir hem de hicbir gelisme yok😢 pilates topu uzerindeyim surekli bir hareket, dr bi de persembeye kadr bekleyelem dedi iyice stres oldum o güne kadar durursa diye😢 dua ediuorm surekli sağlıkla gelsin artık diye. İnsallah bi an önce saglikla gelir bebislerimiz🤲🤲

X