2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bende öyleyim,geçen gece ben nasıl doğuracağım diye ağlıyordum şimdi de gelmiyor diye streslendim Seni çok iyi anlıyorum yalnız değilsin beraber bekleyeceğiz burdan konuşacağız anlatıp rahatlayacağız Pilates topu üstünde dizi izliyorumm Kafanı dağıtacak bir şeyler bulmanı tavsiye ediyorum sana da

Tatli fln yapıyorum sancim gectikce ayaktayım o kadar bel agrisi yasiyorum ama nstde hic sanci cikmiyo artik doğum sancisi basi biseyse

Biz birazdan hastaneye geçeceğiz, çok giremeyebilirim, doğum yapan arkadaşlar olduğunda beni etiketleyip paylaşabilir misiniz rica etsem listeye işlerken kimseyi gözden kaçırmak istemiyorum
Ay hadi hayırlısıyla kucağına al miniğini sağlıkla
Bebek kanalı zorlamış o an belli ki
Güzel kolay doğumların olsun canım hayırlısıyla inşallah

Hadi ya çok ilginç cidden.benim sancılarım var hiç açılmam yok senin sancın yok açılman var
Valla bende anlamıyorum ya belki bugün beşe gelmiştir yine sancinyok haftaya salı kontrolüm doktor dogurursun dedi gelemezsin dedi ama bilemiyorum

Hayırlısı olsun canım şimdi nasılsın ağrın sizin var mı?
kaç haftalık doğdu?

Ay canım ne kadar güzel bir doğum olmuş. İlk doğumun olmasına rağmen süreci çok iyi paniklemeden idare ettin. Rabbim bize de böyle güzel doğumlar nasip etsin bebeğini sağlıkla büyüt

Çam kozalağı şurubu öksürüğe iyi geliyor canım.

Ben hem coraspirin hem oksapar kullanıyorum doktorum 1 hafta öncesine kadar coraspirini kullandiracagim dedi canım ama sen bir sonraki kontrolde unutma sor farklı olabilir
merhaba, oksapar ile coraspinin farkı ne biliyor musunuz? Coraspin yeterli olmuyor mu acaba oksapar yerine. Ya da neden ikisi birden kullanılması gerekiyor?

Olay aniden geliştiği için bu şekil sarsılman normal canım. Dediğin gibi fikre alışınca rahatlayacaksın. Her şey nasip işi. Biz kendimizce planlar yaparız ama hayat bize başka şeyler sunabilir. Yeterli bebeğin sağlıklı olsun ona odaklan bence

Kızlar zaten ilk kabullenememeyle bugün önce tüm gün doktor araştırıp başka görüş alayım diye düşündüm, araştırdım da ama ben yıllardır zaten hem önceki 3 aylık gebeliğimde kayıp yaşadığım zamandan,ardarda kimyasal gebeliklerimden, hem deneme sürecimizin uzunluğundan şehirdeki bir çok doktoru biliyorum denemişim zaten, yaşadığım yerde şu anki doktorum kadar güvendiğim birisi de yok gerçekten. Risk almak istemiyorum ya haklı çıkarsa doktorum, zor bir doğumla kendimi ve bebeği niye riske atayım, dediğiniz gibi strese girmeyip doktoruma güvenmeyi tercih edeceğim.
Umarım dediğin gibi minseo sağlıkla bebeğime kavuşur 2 gün dikiş acısı sonrası kendime gelirim ben de

Merak etme öyle de olacak

Ama ilk kez kızımdan ayrı kalıyorum, doğduğundan beri hep sarılıp uyuduk biz, 1 saat ayrı kalmadık şimdiye kadar
Bu süreci nasıl geçireceksin onu da merak ediyorum ben. Benzer durumlarımız olduğu için. İnşallah sıkıntı olmadan geçirirsin bana da motive olur . Bekliyorum

Canım inan çok açıdan düşündüm doktoruma güvenmeyi seçtim, şu an risk almaktan çok korkuyorum yaşadıklarımdan sonra. Çok mu zor geçti sezeryan sonrası ilk çocuğunda neden çok pişman oldun?

Gözün aydın canımm
Rabbim evladına sağlıklı uzun ömürler versin inşaAllah

merhaba, oksapar ile coraspinin farkı ne biliyor musunuz? Coraspin yeterli olmuyor mu acaba oksapar yerine. Ya da neden ikisi birden kullanılması gerekiyor?
Kan pıhtılaşması kaynaklı ikisini birden kullanmamı önerdi doktorum canım yaptirdigim test sonucuna gore açıkçası ben de sorgulamadım ne derse o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…