2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Hamileliğiniz güzel geçsin inşallah zamanı gelince de hayırlı doğumlarınız olsun etrafa pek kulak asmamak gerekiyor bu doğum ve Bebek bakım işlerinde aslında.

Benim annem doğum sancısı belden giriyor derdi hep böbrek ağrısı gibi vuruyormus bi de makata vuruyor diyordu
Hepsini yaşıyorum ama cm açılma yok hoş zamanı var daha ama bunca sancıya açılma olmaması acayip ilginç geliyor şaşırıyorum neyse akışına bıraktım rabbim hayırlısıyla sağlıkla kolayca kavuşmayı nasip etsin

Sancı kalça ve bel bölgesinden giriyor sırtın yukarisiyla pek işi olmuyor ama sırtın baya aşağısını kast ediyosan sancıdir kalcana doğru

Sen cidden eşinle bı gorusme yapabilirsin burdaki doktorlarin tek tavsiyesi :)))

Ben 36.haftada bıraktım ecopirini.

Coraspirini 36 da bıraktım canim

Ben gecen hafta 35+2 dim,doktor 10 gun daha kullan dedi,37 hafta okuyor beni neden gec biraktiriyor anlamadim yarin randevum var sorayim

Çok tebrik ederim. Analı babalı büyüsün.
Evet kuş ağzı yoruluyor
Ya onun ağzını yerim. Kalbim eridi resmen. Minnoş emerken yoruluyor.

Sen cidden eşinle bı gorusme yapabilirsin burdaki doktorlarin tek tavsiyesi :)))
Benim Dr a sordum ne yapayım açılma için çok ilginç adam ya diyo ki hicbisey açılmaya etki etmez o tamamen vücutla alakalı. Pilates hocasının bile açılması olmamış suni vermişler hop sezeryan. Beni suni sancidan korkutmaya çalıştığını düşünüyorum artık sezeryanci olduğuna eminim.

Hayrlı olsunnn Allah analı babalı büyütsün inşallah i Canım kaçıncı çocuğundı senin ilk mi ?

Bana yapıldı ama hala uyuşuktum o yüzden acı hissetmedim. Sadece çok rahatsız edici bi his oluyor normal olarak

Allah kolaylık versin canım. Sağlıklı sıhhatli kucağına alırsın inşallah
Hayırlı olsun canım maşallah çok güzel bir doğum olmuş sıkıntılarının mükafatı olmuş sağlıkla büyüsün
Serum fizyolojik damlattim burnuma acildi ama 5 dk sonra yine ayni nebulizator de yok evde. Eczaneyi de aradim surup icin parol haric hicbir sey kullanamazsin dedi, parolu da napim ben öksürüğe iyi gelir mi agri kesici sacma olur
Çok geçmiş olsun Ceviz varsa eğer birkaç ceviz zarını sıcak suda demleyip içebilirsiniz. Öksürüğe çok iyi geliyor
Doktoruna güveniyorsan teslim olmak en güzeli ben de ilk gebeliğimde kendimi çok hazırlamıştım normal doğuma. Doktor aynı gün hemen sezeryan alıyoruz diyince şok etkisi yarattı. Ama başka Dr gitmedim. Zaten çok araştırıp güvenerek gitmiştim. Doğum sonrası çok sıkıntı yaptım aslında sezeryanı. Hatta bu hamileliğimde de normal mi denesem diye kendimi çok yıprattım, şartlarım uymadı ama neticede sezeryan olacağım ve bu yüzden üzmüyorum kendimi artık. Benim için olması gereken buymuş. Önemli olan sağlıklı şekilde kucağına almak. Eminim seninki de keşkesiz bir doğum olacak
Hayırlı olsun sağlıkla büyüsün inşaallah

Uf ama bu doktorlar. Hepsi ayrı telden çalıyor hee. Boş ver yap sen burada kızlar yazıyor işte o hareketlerden. Ben de başlayacağım artık toplu hareket falan

Kızlar çok teşekkür ederim ilk cocuknolunca insan bişey bilmiyor tabii bende bir doktor bulayım en iyisi, konuşup karar vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…