Iste ben de surekli uzun yanimda kalirlarsa sonrasinda tek basima hic biseyi becerememekten korkuyorum. Zaten uzakta degil hic biri bana. Biseyi yapamazsam ararim 5 dakikaya bizim evdeler. Oyle cok yanimda kalip her seye onlar hemen kosturup halletsinler istemiyorum. Kendim tecrube ederek ogrenmek istiyorum. Ama kimseyi de kirmak istemiyorum. Annemi biliyorum bebek gak dese guk dese hemen kendi kosar bakar halleder. Sadece al emzir diye bana verir. kucagima kadar getirir doyunca da alir kendi yatirir eder yani :) bana o kadar is birakmaz. Sagolsun hamilelegimde de elimi sicak sudan soguk suya sokturmadi. Ama iste o olmayinca zorlaniyorum sonra, boyle alistiriyor beni :)Canım bizimde iki tarafın ilk torunu olacak Annem kalsın hep benle diye istiyordum ama korku korkuyu getiriyor derler ya aynen öyle annesin bir iki gün kalan arkadaşlarım çok daha güzel büyüttü doğurunca yükleniyor bence bütün özellikler annesi uzun kalan arkadaşım daha bebeğini yıkayamıyor tutamıyor bile korkma hiç her şeyi yaparız biz
burası var bak birbirimize yetiyoruz ne güzel aylardır