2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ayy canım benim ya 😃 Allah'ın izniyle emin ol çok hızlı olacak açılman. Rabbim yardımcın olsun, su gibi kolay bir doğum olur inşallah

İnşallah açıklık vardır canım ya, haber ver mutlaka

Dün ben de aynıdım, ama düzenli çıkmadı kasılmalar, kasılma sayacı ile takip ediyorum ben

Allah yardımcın olsun canım, bugün inşallah bayağı bebeklerimiz geliyor. Bol bol dua edin, ben siz her aklıma geldiğinizde dua edicem
Hangi uygulama canım yazar mısın? Ben pek anlamıyorum kasılma dediğin toplanma değil mi o bende oluyor ama hep oluyordu yeni değil😕 Şu anlık açılma gibi bir şey hissediyorum vajina kenarlarımda ağrı var sadece

Ne yaptın canım, çıktın mi cok merak ediyorum

Benim geçen hafta hem açıklık hem çatı muayenesi yaptı, ondan önceki haftada vajinal ultrason ile rahim uzunluğuna baktı. Çarşamba kontrol var gene bence açıklığa bakacak

Ben de gece düzenli sayilacak ağrılarım oldu, kasılma sayacına girdim ama aktif kasılmalar değil diye uyarı yaptı

Emmeyi bırakınca bitti benimki 😁
Nst ye girdim ciktim da doktor kontrolu icin bekliyorum.

Hangi uygulama canım yazar mısın? Ben pek anlamıyorum kasılma dediğin toplanma değil mi o bende oluyor ama hep oluyordu yeni değil😕 Şu anlık açılma gibi bir şey hissediyorum vajina kenarlarımda ağrı var sadece
IMG_20230227_104051.jpg
Uygulama bu canım, dün toplanma sertleşme ve ağrı oldu ben de aksam ama düzenli değildi 13 dakika, 9 dakika aralığındaydı hep. Doktor açılma kontrolü yaptı mı yapmadıysa belki yarın yapar

Kızlar toplu cevap olsun tekrar muayene etti sancım yok ama 3 cm açılmam var yatışım yapılıyor doktor bugün doğar dedi bana dua edin darısı tüm sırada bekleyen annelerin başına umarım çok hızlı ve kolay bir doğum olur daha fazla bekletmeyelim suyun azalmış birazcık bebek de 3500 kg civarında dedi hadi güzel haberlerle döneceğim inşallah buraya 🥰🐣🧿🙏
Cok heyecanli😍 sağlıkla kavuşun canım insallah bizi de güncelle 🙏🏻❤️
Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn😀
Tansiyonun kaç canım? Sağlıkla gelsin annesi insallah kolay bir doğum olur ❤️😍🫶

Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım :KK70: bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an 🫠
Akşam tuzlu şeyler yemissinizdir ondandır canım ... Tuz anında fark ediyor. su içip biraz yürüyüş bira ayaklar havada...hoopp ödem fakan kalmıyor 🎉

Yataş twiny aldım içine sinmiyorsa yatağın değiştir canım

Şimdi nasılsın?

Hadi güzel haberlerini bekliyorum, kolay doğumların olsun inşallah 🙏🏻
Çok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki 🤦‍♀️

Çok değişik ya hala karın ağrım devam ediyor sanki üşütmüşüm gibi ama değil çünkü büyük abdestime çıkıyorum kaçtır, bel ağrım azaldı ama böyle midem bulanıyor gibi hani diyorlar ya doğumdan önce bi huzursuzluk oldu falan diye onun gibi bişey sanki 🤦‍♀️
Enfeksiyon olabilir mi geçen hafta ben de aynısını yaşadım meğerse enfeksiyon varmış 🙄

Eki Görüntüle 3210717
Uygulama bu canım, dün toplanma sertleşme ve ağrı oldu ben de aksam ama düzenli değildi 13 dakika, 9 dakika aralığındaydı hep. Doktor açılma kontrolü yaptı mı yapmadıysa belki yarın yapar
Teşekkür ederim 💓 Geçen salı yaptı 2 cm var dedi bakalım bu salı yapacak mı önce nst ye gireceğim sancılar ne alemde görelim geçen hafta sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim
Kızlar bu arada 35+5 bugun dev bir ödem olarak uyandım :KK70: bir günde böyle olması normal mi ellerimi açıp kapatırken acıyor resmen ne yapabilirim? Ödemin sözlük anlamıyım su an 🫠
😀😀 bende bazı günler öyle kalkıyorum bol su ve yürüyüş iyi geliyor

Kızlar toplu cevap olsun tekrar muayene etti sancım yok ama 3 cm açılmam var yatışım yapılıyor doktor bugün doğar dedi bana dua edin darısı tüm sırada bekleyen annelerin başına umarım çok hızlı ve kolay bir doğum olur daha fazla bekletmeyelim suyun azalmış birazcık bebek de 3500 kg civarında dedi hadi güzel haberlerle döneceğim inşallah buraya 🥰🐣🧿🙏

Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn😀

Kolay ve sağlıklı doğumlarınız olsun kızlar 🎈🌷 dualarımız sizinle

Teşekkür ederim 💓 Geçen salı yaptı 2 cm var dedi bakalım bu salı yapacak mı önce nst ye gireceğim sancılar ne alemde görelim geçen hafta sancı çıktı ama ben hiç hissetmedim

😀😀 bende bazı günler öyle kalkıyorum bol su ve yürüyüş iyi geliyor
Su içmekten günde 10 kere falan tuvalete gidiyorum :KK70: neyse icicez artık

Bence yakın doğum canım 😃 ebe bana midem bulanıyor denmesi bizim sevdiğim şeylerdir demişti. Doğum olduğu gece ben de 4 defa filan gittim büyük tuvalet için

X