2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Guzel haberler bekliyorum 😃 insallah acilma en az 3 cm 🤲😃😃

Ben de yoldayim kontrole gidiyorum :) gecen bi yerde gormustum biri rutin kontrole gitmis muayeneye girdiginde suyu gelmis dogum yapmis. Onun gibi olsak :)

Kizlar her gittiğimizde çatı muayenesi oluyor mu? Ben geçen hafta gittiğimde olmuştum bugün yine gidicem de kontrole

Kızlar toplu cevap olsun tekrar muayene etti sancım yok ama 3 cm açılmam var yatışım yapılıyor doktor bugün doğar dedi bana dua edin darısı tüm sırada bekleyen annelerin başına umarım çok hızlı ve kolay bir doğum olur daha fazla bekletmeyelim suyun azalmış birazcık bebek de 3500 kg civarında dedi hadi güzel haberlerle döneceğim inşallah buraya 🥰🐣🧿🙏

Kızlar toplu cevap olsun tekrar muayene etti sancım yok ama 3 cm açılmam var yatışım yapılıyor doktor bugün doğar dedi bana dua edin darısı tüm sırada bekleyen annelerin başına umarım çok hızlı ve kolay bir doğum olur daha fazla bekletmeyelim suyun azalmış birazcık bebek de 3500 kg civarında dedi hadi güzel haberlerle döneceğim inşallah buraya 🥰🐣🧿🙏
Ayyy cok guzel 🎊 yalniz keske 6 cm falan deseymisim 😌

2 saatte bir emme olayı ne zaman bitiyor ya 🥲 zombi oldum yine resmen 2 saatte bi viyak viyak 🫢
Yaklaşık 1 ay sonra ya da 40ı çıkınca uzuyor süreler kuzum✌️ az kaldı ha gayret,hem alışacaksın hem düzeniniz oturmuş olacak bi 20güne falan sonra uyanıklık süresi artıp bide oyun isteyecek annesi ❤️👍👍👍

Ay hadi sağ Salim sağlıcakla kolayca kavuşun 🙏❤️ sancın yoksa bol bol çömelme yürüyüşü ve kanala itme hareketleri yapmayı deneyebilirsin belki tetikleyebilir sancıyı ha bide ılık duş ✌️ güzel kolay bi doğum hikayesi bekliyoruz senden inşallah 🙏

Allahim herkes teker teker doğuruyor bir ben mi duygusallaşıyorum 🥲🥲 umarim sorunsuz, çok rahat bir şekilde bebişi kucagina alirsin 🥰😍😍

39u geçen arkadaşlar Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 benimde dün akşam çok sancım oldu ne yapayım ne edeyim derken kahvenin ağrı kesici özelliği olduğu için bi kahve içtim yattım şimdi iyiyim. Benimde kontrolüm çarşamba bakalım ne diyecek. Kuru kuru sancı çekmek de bizi yordu. Biz az daha dursun biraz daha büyüsün diye bekliyoruz bazı arkadaşlar da artık doğsun istiyor :))) Rabbim bizden alıp size versin sancıları Aminnnn :)))

Ben de yoldayim kontrole gidiyorum :) gecen bi yerde gormustum biri rutin kontrole gitmis muayeneye girdiginde suyu gelmis dogum yapmis. Onun gibi olsak :)
Ne yaptın canım, çıktın mi cok merak ediyorum
Kizlar her gittiğimizde çatı muayenesi oluyor mu? Ben geçen hafta gittiğimde olmuştum bugün yine gidicem de kontrole
Benim geçen hafta hem açıklık hem çatı muayenesi yaptı, ondan önceki haftada vajinal ultrason ile rahim uzunluğuna baktı. Çarşamba kontrol var gene bence açıklığa bakacak
Bu geceki çok değişikti ya hani regl olmadan alt karnımız çok ağrır ya onun gibi ve ara ara kasılmalar oluyor (kasılmalar 32den beri var)hala sürüyor gerçi 🤦‍♀️ benim kontrolümde yarın ama biraz daha devam ederse doktoruma yazıcam bakalım
Ben de gece düzenli sayilacak ağrılarım oldu, kasılma sayacına girdim ama aktif kasılmalar değil diye uyarı yaptı
2 saatte bir emme olayı ne zaman bitiyor ya 🥲 zombi oldum yine resmen 2 saatte bi viyak viyak 🫢
Emmeyi bırakınca bitti benimki 😁

Ayy canım benim ya 😃 Allah'ın izniyle emin ol çok hızlı olacak açılman. Rabbim yardımcın olsun, su gibi kolay bir doğum olur inşallah
Kızlar bugün 39+4 saat 3 te randevum var Allah beni de kurtarsın nolur 🤲🏼 ya açıklık ya sancı bir şeyler çıksın diye yalvarıyorum
İnşallah açıklık vardır canım ya, haber ver mutlaka
39u geçen arkadaşlar Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏 benimde dün akşam çok sancım oldu ne yapayım ne edeyim derken kahvenin ağrı kesici özelliği olduğu için bi kahve içtim yattım şimdi iyiyim. Benimde kontrolüm çarşamba bakalım ne diyecek. Kuru kuru sancı çekmek de bizi yordu. Biz az daha dursun biraz daha büyüsün diye bekliyoruz bazı arkadaşlar da artık doğsun istiyor :))) Rabbim bizden alıp size versin sancıları Aminnnn :)))
Dün ben de aynıdım, ama düzenli çıkmadı kasılmalar, kasılma sayacı ile takip ediyorum ben
Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn😀
Allah yardımcın olsun canım, bugün inşallah bayağı bebeklerimiz geliyor. Bol bol dua edin, ben siz her aklıma geldiğinizde dua edicem

Hanimlar aranızda doğumu kolaylaştıran ahududu yaprağı çayı iceniniz var mi? Ben tüm gün aradım bulamadim, kullanıp fayda göreniniz varsa yazarsanız sevinirim
Banada Bi yakınım önerdi ve saolsun getirdi ama cesaret edipte içemedim. Faydası varsa açılma vs.için hemen başlarım 39 olcam hala ne gelen var ne giden 🤦‍♀️

Canım benim inşallah kolay bir doğum olur 🌸🙏

Ayyy cok guzel 🎊 yalniz keske 6 cm falan deseymisim 😌
Keşke canım 🤣🤣🤣
Ay hadi sağ Salim sağlıcakla kolayca kavuşun 🙏❤️ sancın yoksa bol bol çömelme yürüyüşü ve kanala itme hareketleri yapmayı deneyebilirsin belki tetikleyebilir sancıyı ha bide ılık duş ✌️ güzel kolay bi doğum hikayesi bekliyoruz senden inşallah 🙏
Sağolasın canım hadi inşallah sağlıcakla gelsinde dua edin bol bol
Kızlar bugün 39+4 saat 3 te randevum var Allah beni de kurtarsın nolur 🤲🏼 ya açıklık ya sancı bir şeyler çıksın diye yalvarıyorum
Amin canım hadi inşallah güzel haberler verelim birbirimize
Allahim herkes teker teker doğuruyor bir ben mi duygusallaşıyorum 🥲🥲 umarim sorunsuz, çok rahat bir şekilde bebişi kucagina alirsin 🥰😍😍
Sağolasın canım amin inşallah 🙏🥰🐣
Kızlar bende doğuruyorum açılma yok sancı yok tansiyonum yüksek 3 gündür sezeryana giricem du edinnnn😀
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🧿 güzel haberler gelelim canım

Merhabalar. Bebek yatağı için ne aldınız acaba? Ben çok arastirmadigim için satıcının önerdiği kraftin visco yatağını aldım. Ama internette visco yatagin bebeklere uygun olmadığı yazıyor. Kullanan var mı?
Yataş twiny aldım içine sinmiyorsa yatağın değiştir canım
Günaydın kızlar dün geceden beri bel ve karın ağrım var gece hiç uyumadım desem yeridir ama kasılmalarım/sancılarım yine düzenli değil.böyle başlarmı doğum bilemedim 🤷‍♀️ gerçi ikinci doğumlar uzun sürmez derler öyle olsa sancılarım şimdiye sıklaşırdı diyorum,en azından 1 hafta daha beklese çok iyi olur 🙏
Şimdi nasılsın?
Hadi güzel haberlerini bekliyorum, kolay doğumların olsun inşallah 🙏🏻

Dün gece benimde çok ağrım vardı ve artık çok değişik şekilde ağrılar başladı bacağın iç tarafında kasılmalarım oldu ve aynı şekilde kahve içtik eşimle bizde ama değişen bişey olmadı gece gram uyku uyumadım. Dediğin gibi kuru kuru sancı çekiyoruz 39 olduk hala gelen giden yok sıpalar rahat galiba 🤦‍♀️😔 çarşamba günü kontrolüm var benimde bakalım ne olacak 🤭

X