2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Selam kızlar bende giremedim 19 şubatta 9 gün erken doğurdum 1 mart sezeryandı normalde spinal oldum erken doğduğu için sarılık oldu saat başı emziriyorum sıfır uyku doğurmayanlar bol bol uyuyun
Bende de sarılık vardı canım hem emzirip hem mama takviyesi yaptım öyle toparlanmaya başladı .zaten sadeve emziriyorum diye sarılığı arttı evde o yüzden doktor mamaver sütün yetersiz sarılığı atana kadar. Çocuk ne kadar sık işeyip kakasını yapıyorsa o kadar çabuk atıyor sarılığını o yüzden doktoruna danış istersen belkş sana da mama ver diyecek sarılığı geçene kadar canım

Selam kızlar bende giremedim 19 şubatta 9 gün erken doğurdum 1 mart sezeryandı normalde spinal oldum erken doğduğu için sarılık oldu saat başı emziriyorum sıfır uyku doğurmayanlar bol bol uyuyun
Saglikla buyutun... Gecici gunler insallah gececek uyumak ne mumkun keske uyuyabilsek ...

Bir haftadır içiyorum hiçbir faydasını görmedim maalesef yani ben doğumu başlatıyor diye duymuştum
Ahududu yapragi cayina evet oyle diolar ama bilimsel calisma var bununla ilgili, etkisi yok diyor... Hatta plates topununda yokmus hurmanin var o kanitlanmis ama ...

Bu geceki çok değişikti ya hani regl olmadan alt karnımız çok ağrır ya onun gibi ve ara ara kasılmalar oluyor (kasılmalar 32den beri var)hala sürüyor gerçi benim kontrolümde yarın ama biraz daha devam ederse doktoruma yazıcam bakalım

Pek yapmamakla birlikte bebeğine göre değişir ve bu arada kakası mukuslu/kanlı olursa süt alerjisini düşündürür (çok yaygın bi durum ne yazıkki biz neler çektik )
Yogurdun kendisi yapmaz evet canim da, soguk seyler yapar. Dolaptan ciktigi gibi tuketildiyse yetiskinde bile yapabilir...

Benimki de yarin ... Cok sabirsizim. Kendimi zor tutuyorum aciklik artmis mi? Bebek kanalda mi? Kilosu nasil? Hala uzan diyecek mi Dr? Yiginla sorulari sorular...

30 cc artik az geliyor olabilir mi? Bir de sütün ne durumda arttı mı sağım yapiyor musun? Ben doğduğu günden beri 30 cc veriyorum ama şuan günde 2 defa falan veriyorum daha çok emsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…