2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu aldım canım. Hergğn vermeyi düşünmüyorum ama çok sancısı olduğu zaman vereceğim aslımda kakasını da yapıyor ama gazı oluyor herhalde yine de bugün verdiğim halde 5 tem beri uyumadı artık göz kapakları kızardı uykusuzluktan. Şimdi uyuyor gibi. Be biz hala 3 kiloyuz kilo alımı çok yavaş bı hafta içi büyük kızımın doktoruna götüreceğim artık ona göre kontroller yapılır maması mı yaramıyor anlamadım da

Eklentiler

• image.jpg
    100,9 KB · Görüntüleme: 78
Canim Ben epilasyon yaptirmistim. Gebelikle biraz ciktilar. Esimden destek aliyorum, tras makinasi ile ... Esinize bi rica edin derim...
Bende ikidir eşimden yardım istiyorum canım. İmkanı yok hiçbişey göremiyorum zaten

Kizlar benim oglumun ilk sutu bugun geldi masallah Allah a sukur...

Ben bu hafta kayisi kompostosu her gun buyuk bir kase ve tahin helvasina baslamistim. Etkisi belki olmustur. Dereotu da yemeye baslicagim bugun :) onun da bende cok etkisi oluyor
Yaa maşallah Benimde geçen gün 1 damla geldi sapsarı sağ göğsümden iyi birşeydir umarım diye kendimi teselli ettim

Haftada bir gidiyorum canım. Valla bi niyeti bozdum denicem ben de bakalım ağda becerirsem ne ala

39 a gelip cati muayenesi olmayanlar var. benim doktor niye aceleci ki acaba. Yarina kontrolum var 37+0 olacagim. Ve cati muayenesi yapacagini soyledi. cok gerginim.
Aceleci değil canım haftan normal,hiç gerilme her şey çok kolayca olup bitecek diye düşün kendini rahatlat Biz hemen hemen hepimiz olduk hiçbir şey olmadı şükür

Bendeki bu değil canım şurup şeklinde colex yazıyor üstünde. Gazdan uyumuyorlar gaz olunca memeyi de tutmuyorlar. Çok Zor valla allah yardımcımız olsun biz bi daha tartilmadik bu hafta içi bi götürücem sağlık ocağına tekrar. Haftada kac gr almalari gerekiyormuş ne dedi senin dr ? Muhtemelen mama cc sini arttırır canim

Yenidoğan için çok yumuşak yatak olmaması gerekiyor omurga gelişimi için. Bizim yatağımız bu bir tarafı 0-3 yaş diğer tarafı 3-6 yaşa uygun yumuşaklıklari farklı

Eklentiler

• Screenshot_2023-02-27-00-54-41-230_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    58,1 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…