- 23 Mayıs 2018
- 1.482
- 2.792
- 34
Canım eczacıya danışsaydın keşke yada içinde prospektüs çıkmadı mıBen başka aldım internetten baktım yarım tatlı yaşını yazmışlar genelde içinde ölçeği bar o ölçek tam mı dolacak acaba bilemedim ki
Ilk.dogumum sezeryan 38 e gun verilir kesin mart sonuna.denk gelirDoğum takvimi doğruysa Nisan ortasını gösteriyor. Hadi bakalım, belki ben sona kalmam.
Beklenmedik bir gelişme olmazsa grubun sona kalan annesi ben olacağım o zaman. 1,5 hafta sonra kontrol var, o zaman biraz daha netleşir benim durum.Ilk.dogumum sezeryan 38 e gun verilir kesin mart sonuna.denk gelir
Bende limonlu cay içtim biraz düşürdü sonra geri tepeme.bi ağrı girdi geri yükselmiş hiç tansiyon sorunu yaşamamıştımDuş aldım limon sıkıp içtim o biraz düşürüyor birde turk kahvesi basıncı düşürüyor oda iyi gelir
Suya limon sikip ictin mi canim. Ayrica Sarimsak yiyebilirsin.Tansiyon yüksekliği yaşayanlar neler yaptınız sabahtandir başım çok ağrıyor kafayı kaldıracak gücüm yok hem de grip oldum oy oy
Sen gelmeden once de ben.kalacaktimBeklenmedik bir gelişme olmazsa grubun sona kalan annesi ben olacağım o zaman. 1,5 hafta sonra kontrol var, o zaman biraz daha netleşir benim durum.
Neyse bol bol tecrübe okuyorum, iyi oluyor.
Amin canım benim 36+1 dikHayırlı olsun cnm darısı başımıza inş. Çocuklarımızda bizde sağsalim olalım bu stresler bitsin bir an önce. Kaç haftalıktın?
Sanki aşağıda cam kiriklari var ve ara ara yoğun batma ve yanma hissi yaşıyorum..
Tamam canım yarın alacağımBence al canım kremi bende çok işe yaradı yani dikiş izi kalmadı hiç. Bende sezeryan olcam bana da verir kesin alırım
Karın gelişimi 3 hafta olmaması lazim benim 2 haftaydi 3 güne bir kontrole gidiyordum canımKarin gelisimi ne kadar geride. Ben hic bilmiyordum kilodan.ziyade karin gelisimi mi önemseniyor acaba
Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklıBen de öyle yaptım zaten doktor ver dedi ben de artık veriyorum günde dört kez. Mama artınca gaz olmaya başladı ne fğdel gaz sıkıntısı çekmiyorum dün geceden beri sürekli gazlı. eczaneden gaz damlası aldırttım elime Nurse diye başlıyordu ismi yanımda değil şimdi kalkamadım da yazayım. Kaç damla verilecek günde bilmiyorum şırınca gibi başlığı ve çekiyorsun çok az bişi çektim bir kaç damlalık verdim. Sen ne kullanıyorsun canım kaç damla veriyorsun.
Anlıyorum ben başta ikisini birden takip ediyordum çünkü Nisan başı olduğu için diğer taraf benim çok gerimde kalıyordu, sonra bu grubu kendime daha yakın hissedip, burayı takip ettim.Sen gelmeden once de ben.kalacaktimHerkes doguracak ben kalacagim diyordum. Hatta yanlis grupa yazilmisim Nisan a yazilmam gerekiyordu sezeryan olacagim diye Mart grupuna yazildim iyi ki oyle yapmisim. Burda herkes cok.ince cok iyi yurekliler
Bende 36 ya kadar yaşamadım sonlara dogru olabiliyormuş üç günde vücudum alıştı benim 13/8 e ağrılar geçti ama 14/9 u geçerse doktorunla görüş canımBende limonlu cay içtim biraz düşürdü sonra geri tepeme.bi ağrı girdi geri yükselmiş hiç tansiyon sorunu yaşamamıştım
Buraya sanki cam kırıkları var yazmak için girdim ve okuduğum mesajSanki aşağıda cam kiriklari var ve ara ara yoğun batma ve yanma hissi yaşıyorum..
Sanki aşağıda cam kiriklari var ve ara ara yoğun batma ve yanma hissi yaşıyorum..
Tam olarak şuan hissettiğim, oturup kalkarken o kadar canım yanıyor ki. Yere bir şey düşmesin istiyorum eğilip mümkün değil alamam acıdanBuraya sanki cam kırıkları var yazmak için girdim ve okuduğum mesaj
Sırf sen dedin ya , yarın gidip alacağımTamam canım yarın alacağım
Karın gelişimi 3 hafta olmaması lazim benim 2 haftaydi 3 güne bir kontrole gidiyordum canım
Canim biogaia bizi kurtardi. Nurse Harveys diyorsun sanirim ilk onu denedim ben bı ise yaramadi bizde. Ama diğeri mucize gibi bişey gece eti kesilmiş gibi sabaha kadar ağlayan bebeğim mışıl mışıl uyuyor sadece emmeye kalkıyor gazını kendi kendine çıkarıyor. Günde 1 kere 5 damla veriliyor bu damla probiyotikmis zaten gaz damlalarindan daha farklı
Yapmadı bana kontrol, erken gelebilir dedi sadece, neyse haftaya bir sorayım.Benim de bu nst de 80 lere çıktı, doktor açılma kontrolü yaptı
Ciddi bir şey görse bilgi verirdi heralde ama bilemiyorum, çatı muayenem de olmadı daha, haftaya belli olur işin rengi yine 80lere çıkar mı bakalım. Teşekkürler cnm.Bu nasıl doktor boyle, doğru duzgun bilgi vermiyor, boyle doktorlara ayar oluyorum. Benim sancı 30 larda filan cikiyor, bir kez dönünce 70e cikti okadar. Ama bildiğim kadarıyla asıl sancılar 100 un üzerinde oluyor ve ritmik bir şekilde olması gerekiyor canim. Kafa hakkında çok bilgim yok maalesef, sen minyon yapidaysan ya da çatın darsa büyük kafa zorlayabilir, yine en doğru bilgiyi takibini yapan doktor verecektir canim
Migdem sarimsaga hiç dayanmiyor ölüyorum yeyince resmen ama limonlu cay içtim Önumu göremedim eşimi çift görüyodum baya kötü oldumSuya limon sikip ictin mi canim. Ayrica Sarimsak yiyebilirsin.
Ay evet duş a girmisti en son daha da yazmamışKızlar dün sanki @mayaaaa da sancım var yazmıştı bi ara yanlışmı gördüm acaba o damı doğuma gitti ki