2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aa süper jel sürüyorlar mi, ben direkt bakıyorlar diye düşünmüştüm çok sağ ol cumartesi kaçışı yok bu işin
Kuru kuru zaten ağrısız olmasi imkansiz ben de sonradan ögrendim çok rahat geçiyor inan, haber verirsin merak ettim senin nasil geçecek diye

Sağlıkla gelsin canım insan belirli bi bekleyişe girince heyecan basıyor

Canım ben 2-3 sene önce 50 kiloyken insülin direnci çıkmıştı bende o zaman da kilo sorunum yoktu. Hatta diyetisyene gittiğimde kadın sana diyet listesi vermem için boş a4 kağıdı vermem lazım neredeyse vücudunda hiç yağ yok diye şaşırmıştı. Ama sanırım genetik bir durum... O zaman baya kaliteli beslenerek saatli vs. Kontrol altina almıştık hamilelik öncesi de değerlerim güzeldi ama şeker yüklemesinde değerlerim çok sınırda çıkınca tekrar başladım dikkat etmeye. Halbuki çok yiyen kötü beslenen bi insan da degilim ama hamurisi bana hiç yaramıyor mesela şekerini en çok beyaz un yükseltiyor. Dikkat ederek işte idare ettik bu zamana kadar kontol altindaydi değerlerim ama bebişte son haftalar karın çevresinde gerilik başladı ve suyu azaldı normalde şekeri olanlarda haftada ilerilik ve su fazlalığı oluyor ben de tam tersi oldu belki de benim şeker buna bu şekilde sebep oldu hiç bilmiyorum zaten bizim grupta şekeri olan çok kişi vardi ve %80 i normalde kilo sorunu olmayan kizlar biz de anlamadik

Sağlıkla gelsin inşallah canım bi tane mart bebeğimiz olacak neyse ki

Merhaba hanımlar herkes iyi umarim. Bugün tam 36 oldum ama protein kaçağı çıktı tansiyonlar sınırda doktor 36+5 haftaya pazartesi almayı planlıyor çok korkuyorum varmı erken doğuran
Hayırlısıyla al inşallah kucağına 36dan sonra çok sorun olmuyor genelde protein kaçağını nasıl tespit ettiler tansiyon sorunun vardı idraramı baktılar acaba

Bende bugün koltukları temizleticem onun şerefine halıları kaldirp supurdum ortalığı . Haftasonu boya temizlik var o hareketle dogururum belki kıyafetleri yıkandı utulendi geçici bı duzenleyici yaptım valize koyucam. Bunlar haftasonuna kadar tamamlanırsa gelsin minik bugün sağlık ocağından ebe aradı kontrolünüz vardı diye sabah gittim genel bilgilendirme yaptı. Bebek 1 haftalık olunca topuk kanı için getirin dedi. Hem hastane hem sağlık ocağında mi veriliyo topuk kanı. Bı de bnim tansiyon genelde 9-5 9-6 10-5 10-6 falan çıkardı evde de sağlık ocağında da hatta hastanede de 11-7 çıktı bu sorun mu sizce yoksa son zamanlarda normal midir

Merhaba sizinle aynıyız. Bnde haftaya cuma istemiştim tarihten dolayı ama doktorum sezeryan için geç olur pazartesi alalım dedi kısmetse pazartesi sezeryan olacağım bende

Bedenlerin işlerine akıl sır ermiyor gerçekten. Herkes ayrı bir sıkıntı yaşıyor resmen. Ben de kavuşurum sağlıklı bebişime inşallah.

Merhaba hanımlar herkes iyi umarim. Bugün tam 36 oldum ama protein kaçağı çıktı tansiyonlar sınırda doktor 36+5 haftaya pazartesi almayı planlıyor çok korkuyorum varmı erken doğuran
Canım en azından fark edilen bı durum ve önlem alınıyor bence hiç korkma haftası iyi gelişim de iyiyse sağlıkla gelecektir bizi haberdar edersin girmeden

Gecen hafta benim de saglik ocaginda kontrolum vardi. 1 kere hastanede dogunca aliyorlarmis bir de 5 gunlukken saglik ocaginda olmak uzere 2 kere aliniyormus. Oyle dedi ebe.

Kuru kuru zaten ağrısız olmasi imkansiz ben de sonradan ögrendim çok rahat geçiyor inan, haber verirsin merak ettim senin nasil geçecek diye
Canim bana her seferinde jel sürüyor doktorum. Geçen hafta 37 de vajinal baktı, bu hafta çatı ve açıklığa baktı
Beni de geçen hafta çağırdılar sağlık ocağı. İlk doğunca alınıyor dedi sonra 3 ya da 6. Gün arası ben seni arayacağım geleceksiniz dedi.
Tansiyon benim de son 3 kontrolümde sorun, bugün nst de ebe tansiyon hastası mısın dedi bana. Geçen 10/6 bugün 10/5 çıktı ama doktorum bir şey demedi. Sorun olsa soylerdi sanırım

Benim de tansiyonum sizinle aynı çıkardı son zamanlarda 11-7 11-8 çıkıyo doktor normal dedi. Yine takipte olmakta yarar var

Benim de baktilar ebeler ama neye baktilar bilmiyorum doktor normal doğum yapabilir miyim diye muayene etmelerini söyledi sadece

Bi kısmını hissediyorum bi kısmı da çocuğun hareketi zaten bele vurmuyor canım. İnşallah bi süre daha durur ama zorlamaya başladı beni

Beni de 3 haftada 1 çağırıyordu, 37 den sonra her hafta çağırıyor. Geçen hafta gittim, bugün gene gittim haftaya gideceğim gene

Maşallah sen de çok güzel kilo vermişsin
Saol canım :)
Hemen hemen aynı gidiyoruz seninle. Benim kız da 34+6 iken 2550gr olmuştu. Bende 37yi görsün istiyorum ama dediğim gibi sancılarım var ama ortada bişey yok. Kuru sancı çekmekte çok zor
Canim seni neden sezeryana almak istedi ki.
sancım var ama açılmam başlamadı diye. Ben beklemek istedim elbet açılma olacak ilkini normal doğurdum sonuçta
Evet haftam erken ama cimcime 29 haftadan beri gelmeye çalışıyor sancım var sürekli ve bu bir iki gündür baya sıklaştı ama açılma yok o yüzden alalım istersen dedi

Selam kızlar kontrolden geldim şimdi 1cm açılmam varmış haftaya gel dedi.40haftayı dolduracağız heralde…napıyım dedim doktora hurma yiyorum,pilates yapıyorum,arada yürüyorum dedim.Hiçbirşey yapmana gerek yok,onlarla ilgisi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…