Hakkınızda hayırlısı olsun canım benim gerçekten yaşadığınız şeyler çok zor Rabbim yardımcınız olsun inşallah
ama sınav dünyası ve şu anda zor süreçlerden geçiyorsunuz ama şükürler olsun ki ailecek sağlığınız yerinde
Rabbim in izniyle minik kuzu bereketiyle gelecek herşey yoluna girecek dualarımız sizinle
sağlığına bir an önce kavuşup bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim
Canım bende bugün 38+0 da 3300 Gr 51 cm dedi doktorum beni de muayene etti ve hiç açılman yok dedi normal WC kullan pilates topunda hareket önerdi günde 3 kez 15 20 dk zıplama ve s çizme birde hurma ye dedi günlük bebeğin aşağıya inmesi için çok yukarıda henüz dedi
eşim doğum uzak o zaman hocam deyince hiç belli olmaz o dedi stres yapma canım odaklan ve elinden geleni yap birde korunmasız cinsel ilişki ve yer silme iyi geliyor diye biliyorum umarım çok bekletmeden gelir minikler
Canım ilk hamileliğimde hiç alttan muayene yapmadı doktorum daha zaman var ileride bakarız demişti 37. Haftamda 38+3 de doktorum şehir dışındayken gelmeyi tercih etti kızım ama bunda 2 kez muayene olmak zorunda kaldım
Çok şükür canım bayağı büyümüş bekler annesi 37 yi minik kuzum inşallah stres yapma güzel şeylere odaklan 1 parmak bence 2 cm civarıdır zaten uzun süre 2 cm açıklıkla kaç ay geçiren insanlar var bence kendini çok yorma dinlen
Allah senden de razı olsun canım benim yaşadığınız şeyler çok zor ama bu günlerde geçecek sağlığınız yerinde ya bu sınavları da atlatacaksınız bebeğiniz size umut olacak neşe bereket olacak Allah ın izniyle
Çok geçmiş olsun canım umarım bir an önce tansiyon sorunun geçer
maşallah miniğe kendini iyice kurtarmış
Hadi bakalım canım güzel haberlerini bekliyoruz
Canım tansiyon kontrolü yap yüksek tansiyon da baş ağrısı yapıyor diye biliyorum ihmal etme kesinlikle
Sağol canım sende sağlıcakla kavuşursun inşallah bebeğine
bilgilendirmen için de teşekkür ederim