Benim 10. haftada yoğun.kanama yasadim basindan beri sıkıntili gecirdim. Son aylarimi stressiz sikintisiz gecirmeyi cok.istemistim ama nasip olmadi.Ben de cok nazlanip bir köseye cekilmeyi seven biri degilim oyle çekiniyorum da.Bakalim hamilelik sikintili gecti insallah bebegim sakin akilli olur beni yormaz o konuda yuzum gulerBen de aynı düşünüyorum. Bebiş bana 4 hafta daha versin, 38. hafta bitmiş oluyor, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir. 3 hafta minimum lazım ama. Hem ev taşıyacağız hem hazırlıkları yapıcam. Olmazsa da eski usül hiçbir şey olmadan büyütürüz bebeği.Minimalist düzen.
İnsanların etrafında ben de niyeyse gidip uzanmaya çekiniyorum. Çok iyi geçirdim hamileliği, o yüzden herhalde “yorgunum” demek garip geliyor. Sanki naz yapıyorum gibi. Bir de etraftaki kişilerin moralleri bozuk olunca iyice zor oluyordur. Ama dinlenmek önemli. Bugün evden çalışıyorum, bebişim kendine geldi kıpır kıpır sabahtan beri. Kıyamam ben dinlenmeyince o da yoruluyor.
Çok teşekkür ederim.Ben de almıyorum yastık, koltuk minderiyle falan hallederim bir şekilde çok sıkılırsam ama o bile fazlalık gibi geliyor bana yatakta.
Oyy maşallah kuzucuğa sağol canım bende reflü aldım kullanırım direkİnşallah kuzu baya geliyor artık şükür. Ben de mama takviyesine devam ediyorum bugün dr da iyi yapmışsın dedi sariligimiz yok çok şükür süt iyice coşana kadar böyle devam
İyi ki almışım dediklerimden o da. Ben yanımda reflü yatağı ile yatırıyorum çok memnunum kızlar. Şuan sezeryandan dolayi beşiğine uzan al yapmak zor oluyor yanımda çok rahat toparlayinca beşiğine reflü yatağı ile geçireceğim
Eki Görüntüle 3208142
Canim ben bunu kullaniyorum suan bu bile bi tık büyükEki Görüntüle 3208143
Doğum şekli konusunda beyanat veren erkeklere benim de ağzının ortasına yapistirasim geliyor
Yaşadıkların çok zor ama kontrolünde olmayan şeyler için kendini aşırı strese boğup çıkmaza sokma lütfenKaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Kaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Kızlar selam. Bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti hiç açılmam yok. 40.haftayı beklerse bebek 4 kg olur o zaman sezeryan öneririm dedi. Bebiş 3500 i geçmiş. Tecrübeli annelerim var mı bu saatten sonra hızlıca açılma olur mu
Aşıklık bakmadan akış içinde normal doğum mu bekleyecek ?Sancıların ne durumda peki canım, düzensiz de olsa kasılmaların var mı? Çömelmek gerekiyor; artık çömelerek ne yaparsan. İster yer sil ister squat yap ister çömel otur. Yürüyüşün artık faydası olmaz dedi benim doktor, merdiven in çık, ilişki diyor.
Bunların bir kısmını yapıyorum bir kısmına artık gücüm yetmiyor. Benim doktor açıklık bakmıyor, keşke baksa. Dese ki 2 cm, ben daha çok çalışırım sanki
Doğum, riskli gebelik başlı başına herkesi zorluyor. Sizinki iyice zor oldu. Yine de ne olursa olsun hayatta ölüm dışında her şeyin çaresi var. Bebek kısmetiyle gelir inşallah.Kaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Evet, sıfır müdahale şeklinde ilerliyor. Kendi kendine başlayacak bekleyeceğiz diyor.Aşıklık bakmadan akış içinde normal doğum mu bekleyecek ?
Allah yardımcın olsun canım. Hiç moralini bozma canım. Her şey daha güzel olacak inşallah. Sağlıcakla bebeğini kucağına alacaksın inşallah. Evet çok zor seni çok iyi anlıyorum. Bizim de artık bir evimiz yok. Hayata üç çocukla sıfırdan başlayacağız. Ne hayallerimiz, ne planlarımız çok güzel bir hayatımız vardı. Ama her şeyden önemlisi canımız sağ çok şükür. Mal yerine gelir yavaş yavaş ama can gelmiyor maalesef. Sevdiklerimiz yanımızda olsun hayatta olsun önemli olan o. Her şey gelip geçiyorKaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Ben de bunu kullanıyorum inanılmaz rahat uyuyorumBenim genelde yurtdışı videolarında izlediğim kadarıyla göbek bağı düşene kadar yıkanmıyor bir çok ülkede ama göbek bağı hızlı düşsün diye bir krem kullanıyorlar burdaki kadar uzun sürmüyor o süreç. Sorarsan sevinirimEksiklerinden acil olan bebek yatağı olabilir istersen onu al ki için rahat etsin diğerleri zamanla da hallolur elbet.
Bu arada ağrılarından ve hamile yastığından bahsetmişsin benim kendime yaptığım en iyi yatırımdır hamile yastığıOnun sayesinde bu zamana kadar ağrısız geçirdim tabi bir de pilates sayesinde. Yastıkları her dönmede düzeltmek uykuyu açıyor yorgan altında yerleştirmek de zor, bu modelden ben çook memnun kaldım sağa sola çok rahat dönüyorum hiç yastık düzeltmeden ve dizler hep kalçayla aynı seviyede kalıyor yük binmiyor ve ağrı olmadı hiç. Eki Görüntüle 3208023
Açılmayı doktor dahil kimse bilemiyor ama doğumu tetiklemek içinKızlar selam. Bugün kontrolüm vardı doktor alttan muayene etti hiç açılmam yok. 40.haftayı beklerse bebek 4 kg olur o zaman sezeryan öneririm dedi. Bebiş 3500 i geçmiş. Tecrübeli annelerim var mı bu saatten sonra hızlıca açılma olur mu
Üstte yazdım ama tekrar senin için de yazmak istedim bebeği kanala yönlendirme hareketleride yapsan işe yaramaz mı acaba senin zamanın geldi sen dene bi tutarsa zaman gelince bizde yaparızEvet, sıfır müdahale şeklinde ilerliyor. Kendi kendine başlayacak bekleyeceğiz diyor.
İlk doğumdan hatırladığım hem iç zıbın giydirmişlerdi hem de çıtçıtlı atlet. Üzerine de zıbın takımı. Çorabı keseye koymayı unutmuştum odaya getirince giydirdim hemen.Ben şöyle koydum canım ek olarak çorap koydum ve bez, Eki Görüntüle 3208215
Dün gece cok agrım oldu belimde sertlesmem oldu sonra gecti , normalde hamileliğimin basından beri sümüksü sarı akıntım hep oluyordu bu sabah ise pembemsi sarı karısık sümüksü akıntım olmus nişanmı bu diye dusundum sonra Bugun kontorle gittim doktor acıklıgıma baktı 1 parmak acıklıgım oldugunu soyledi sanki doğum yakın gibi duruyor dedi 35+5 haftalıgım suan bebek 2700gr , doktora sordum sorun olur mu erken sayılır mı dedim 37 de dogsa erken olmuyor ama 36 dada dogsa sorun olacagını düşünmüyorum dedi ama inşallah en azından 37 haftalık dogar ciğerleride gelişmiş olur doğacaksada inşallah düzenli sancıların olursa ara dedi doktor birde cuma bir daha goreyım acıklıgına bakalım dedi
İnşallah canım bugün 3 kere masaj yaptim 3 kere pirtladi kaka yapti desteksiz cikaramiyor kiyamam. Rezene aldırdım bugün icicem onu daCanım hemen kolik diye düşünme bağırsakları henüz alışamadığı içindir hem mama hem süt düzene oturması zaman alır benim kzıımda gaz sancısı çok çektim ama kolik değildi o yüzden bol rezene çayı iç yemeklerine kimyon dök yerken inşallahgeçecek bolca masaj Rabbim şifa versin minik kuzucuğa
Evet canım onu görmüştüm ben de calkalamiyorumBir de mamayı karıştırırken calkalamamak lazımmış gaz olmaması için, belki öyle yapıyorsundur ama kaşık ile karıştırmak lazım diye okumustum
Ben de ilk defa duydum parmak açıklık ölçüsünü, cm söylüyorlar genelde. Doğmaz daha içini rahat tutmaya çalış. Kısmetiyle gelecek inşallah. Bu deprem çok anneleri etkiledi, bu grupta bile ne çok anne var. Bebek güçlü ki sapasağlam atlattı felaketi.Dün gece cok agrım oldu belimde sertlesmem oldu sonra gecti , normalde hamileliğimin basından beri sümüksü sarı akıntım hep oluyordu bu sabah ise pembemsi sarı karısık sümüksü akıntım olmus nişanmı bu diye dusundum sonra Bugun kontorle gittim doktor acıklıgıma baktı 1 parmak acıklıgım oldugunu soyledi sanki doğum yakın gibi duruyor dedi 35+5 haftalıgım suan bebek 2700gr , doktora sordum sorun olur mu erken sayılır mı dedim 37 de dogsa erken olmuyor ama 36 dada dogsa sorun olacagını düşünmüyorum dedi ama inşallah en azından 37 haftalık dogar ciğerleride gelişmiş olur doğacaksada inşallah düzenli sancıların olursa ara dedi doktor birde cuma bir daha goreyım acıklıgına bakalım dedicok sukur sayenızde hastane cantam hazır bebek ihtiyaclarım tam Allah sizden bin kere razı olsun sizin hakkınızı nasıl öderim , bebegim için korkuyorum şimdi dogsa bir sorun olur mu diye cok korkuyorum erken mi diye korkuyorum 1 parmak acıklık doguma yakın mıyım demek oluyor kac cm oluyor anlayamadım
Herşey sen ve bebeğin için canım sağlık için biraz daha sabretmelisin biliyorum aklın diğer çocuğunda ve yaşadıkların kolay şeyler değil.Kaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Bu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.İnşallah canım bugün 3 kere masaj yaptim 3 kere pirtladi kaka yapti desteksiz cikaramiyor kiyamam. Rezene aldırdım bugün icicem onu da
Yaa öylemi canım ne yapıyosun kızılcık tan şerbet yada kaynatıp suyunumu içiyorsun. Nasıl yapıyorsun tam olarak?Valla ben bayadır tüketiyorum gebelikte de cok tükettim canım