2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kakası sarı yeşile döndü dün gün içinde hiç yapmamıştı gece gaz çıkarıp yaptı canım az önce de masaj yaptım karnina şiddetli gaz çıkarıp yaptı kakasini. Hoşaf kayısı ama çok içmiyorum zaten günde 2 bardak
İnşallah düzene girer ne diyelim
Kolikse cozumu 6aylik olmasi canim cok uzgunum.... Kizimda kolikti ve cozumu yok... 6 aylik oldu rahatladik
Kara haber
Sevi bebe ayak destekli olandan al canim

Of çok heyecanlanıyorum doğum yapanlara ve bence de sırada sen varsın hayırlısıyla yarın kontrolden sonra haber verirsin bize de durumlar nasılmış
Uyyy saçlara bak yerim bu kuzuyu. canım tavsiyelerimle yardımcı olamıyorum sana deneyimim olmadığından ama senin gibi deneyimlerini yazanlar mesela bana baya yardımcı oluyorsunuz, hep bişeyler öğreniyorum sorularınıza verilen cevaplarla ve yöntemlerinizle. İyi ki burası var bir teşekkür etmek istedim aktif katılan herkese

Oyyyy senin saçlarına ölürü maşallahhhhh

Gecmis olsuunn Tasikardi sizde çıktı di mi, bebeğin kalp atışı değil.. Benim bir süredir kalbim aniden çok hızlı atmaya başlıyor. 160 değil 120 oluyor mesela ve nefes alamıyor gibi oluyorum. Çok rahatsız oluyorum. Ben de çarşamba gideceğim de doktora, sebebi nedir acaba diye merak etmiştim. Hamilelikte normal diyorlar ama, onda bile 90-100 ideal diyor. Bu yüzden sebebi farklı bir şey midir diye merak ediyordum.
Doktor kontrol etti 1.5 cm açılmam varmış ayağa kalkınca su geliyor biraz ama kontrol etti bebeğin suyu değil dedi. Ben de panik yaptım biraz bakalım hayırlısı
Ne oldu son durum acaba? Her şey yolundadır inşallah
Ayy Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler gelsin.. Kolaylıkla gelsinler canım Yarın senden de güzel haberler gelir inşallah

Aa evet sen söylemiştin galiba genel olacak diye ondan merak ettim. Benim de riski var galiba da.. Genel derse hiç istemiyordum. İyi ya, sevindim istedigin şekilde olmasına Ne güzel Darısı başımıza Hadi geçmiş olsun.. Yavrusunla sağlıklı guzel uzunn bir ömür olsun inşallah
Okudukça bile insanın sınırı bozuluyor Ne demek doğum yapmış kadının odasında öyle rahat rahat oturan adam yaa Neyse gitmişler şükür İnşallah kız da gider artık Yazık, kızını da etkilemiş.. Yaşı da az değilmiş ya.. Nasıl anlayışsız bir şey Hay Allahiimm Yaoacak bir şey yoksa artık, dediğin gibi, sen kendine bakacaksın. Keşke olmasaymis ama az daha sabır Kendini iyi hissediyorsan ve yalnız da rahatsan bence şöyle 40 falan mühim değil. Giderler belki..

Cok geçmiş olsun Şükür iyiymissiniz Yakınlarınıza Allah rahmet eylesin inşallah Bebisiniz de sağlıkla kolaylıkla zamanında gelir inşallah

Gözünüz aydın Allah analı babalı darlıkta büyüyeceğini nasip etsin inşallah En yakın zamanda yavrularla kavusacaginiza eminim Allahın izniyle Süt de gelecektir, yeter ki stres olma En yakın zamanda sen de sağlığına kavuşursun inşallah.. 1 günde bile fark ediyor, iyileşiyor.. Hep olumlu düşün.. geçecek geçecek çok az kaldı de kendi kendine..

Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Sonuç ne oldu canım? Simdi nasılsın?

Şimdi iyiyim bir daha gelmedi canim. Bu grupta degisik seyler.oluyorYa herkes sancilaniyor, ya erken doguruyor. Bugun kendi valizimi hazirladim. Yarin da bebeginin yerlestiririm gozum korktu.Doktor Yaşanan korku, stresten dolayi da kanama olmus olabilir dedi.Ya da kendini yormak. Persembe yine.kontrolum var bakalim kendi doktorum ne soyleyecek. Nst de de cok ufak sancim cikti. Ev kalabalik uyuyana kadar uzanamiyorum yorgunluktan bence.

Ah canım gözünüz aydın olsun Sağlıkla mutlulukla büyüsün inşallah Hayırlı evlat olsun Maşallah ikinize deee

Hayırlı olsun eviniz Allah sağlıkla mutlu mutlu huzurlu oturmak nasip etsin inşallah Kolay gelsin hem de..

Ben de çok zor uyuyorum. Baya baya yani.. Oğlumda hiç böyle değildim. Yastık kullanmadan bitirmiştim. Zaten hic gerek duymamıştım. Simdi de geç oldu diye almayacağım. Hamile yastığı olmadan bitireceğim yine Bacak arama falan yastık koymaya başladım yeni yeni.. Zor olsa da böyle bitireceğim ya..

Kızlar doğumdan sonra bebek direk reflu yatağında mı yatıyor? Siz nerde yatırıyorsunuz
Ben oğlumda yan yatma yastığı almıştım sadece. Bir yerlerde duruyordu, bulacağım inşallah.. Yine onu kullanırım. Reflusu yoktu şükür. Gerek duymamıştım hiç reflü yatağı almaya. Normal, besiginde yatıyordu. Simdi de ilk etapta almayacağım.

Buyur canım

Ayy canım çok sevindim gözün aydın olsun

Kizlar sabah kalktim lavaboya gittim peceteyle silince pecete kirmizi oldu. Acile geldim cok korkuyorum.Daha once bu haftalarda yasayan olmustu degil mi. Enfeksiyondur belki de
Canım 28.haftada yaşamıştım bende korkma inşallah kötü birşey yoktur. Enfeksiyon olabilir evet

Ben de son 10günde çok şiştim. Yüzüm gözüm tuhaf oldu. Deprem sonrası yürüyüş falan yapamadım otur otur şiştim sanırım.
İlk hamilelikte de son zamanlarda biraz olmuştu ama hastanede doğum öncesi serum yapmışlardı bana. Serumdan sonra bildiğin balon gibiydi yüzüm inanamamıştım. Bu kez doktora soracağım özellikle bunu. Böyle bir sorun yaşayan da oldu mu acaba?

Ben şöyle koydum canım ek olarak çorap koydum ve bez,

Canım geçen hafta bendede az enfeksiyon çıktı tek kullanımlık şase kullandım. Ağrılar ondan olabilir evet

Canım hastanede kalman sanki senin için daha iyi olur. Biraz daha sabret istersen inşallah süreç iyi geçer evine gidersin

Benim oğlum kolikti canım, kolik müzikleri sakinlestirir. Beyaz gürültü diye geçiyor. Ben onun oyuncağını aldım beyaz gürültü veriyor budizzz diye. Ama YouTube beyaz gürültü acarsan rahatlar kuzu inşallah

Kızlar doğumdan sonra bebek direk reflu yatağında mı yatıyor? Siz nerde yatırıyorsunuz
Canım ben almadım ama aldığım beşiğe eğim verilebiliyor diye birde kızımda da almamıştım sonra yatağının altından o eğimi kendim vermiştim doktor mide ile ağız arası çok kısa olduğu için yatırınca süt gelir eğimli yatırırsanız reflü olmaz demişti eğimli yatırmak önemli aslında
Canım benim 36 da da 3 kg dı maşallah miniğe yalancı sancı olabilir birde rahim kendini hazırlarken kasılmalar ve sancılar olacak dedi doktorum sancılarım düzenli ve sıklaşarak ilerlerse özellikle de belden giren sancılar oluyor benim ilkinde öyle olmuştu bu doğumun başladığının belirtisi ama ilk doğumlar uzun sürer benim ilk doğumda akşam 6 7 gibi huzursuzluk başladık sabah 6 da sancılarım 5 dk düşünce gittim doktora 4 cm açılma vardı onun dışında nişanın suyun gelirse kanaman olursa hemen git yoksa ilk doğum hemen hızlıca olabilecek birşey değil
Acaba nst de bebek hareketkeri ile sancilar ayirt edilebilir mi? Baktim ama bununla ilgili bilgi bulamadim ...
Canım bugünkü nst de bebek kasıldıkça dikkat ettim belkide rahimin kasılmasıydı sancım arttı ama ağrı sancı olmadı hatta doktor sordu sancın çıkmış birşey hissettin mi diye bir de bebek toparlanıp şekil değiştirdikçe kalp atışı değişiyor zatrn ama sancılanıp ilk doğumum da doktora gittiğimde nst de sancılar 100 ün üzerindeydi bugünkü en yüksek 60 ı gördüm
Canım eskisi gibi hareket değil ama sertleşme toparlanma totosunu dayama eliyle yağıyla ittirme şeklinde oluyor bende de sıkça
Ben ekstra bir yastık almadım, salon koltuklarının yastığını kullanıyorum. Kızımda da aynı şekilde yapmıştım. Sert olması daha iyi oluyor benim için.
Aaaa bu ben ben sonrasında ne yapacağım diye düşünüp almadım kocaman birşey kalabalığı hiç sevmiyorum ama her yerde eşya var 4 yaşında bir kızın varsa sana sıra pek gelmiyor
Canım ben de çok ödem olmuyor ancak gündüz çok hareketliyim akşam bir yere gidip 2 saat otursam ayakkabıyı giymekte zorlanıyorum şişiyor ayaklarım bence hareket çok etki ediyor birde bol su içmek buna rağmen yine ödem oluyorsa yapacak birşey yok sabredeceğiz
Canım 2-3-4-7-8 birde çorap koyarsan bu iş tamam ilave olarak 9 u da koyabilirsin
Canım bende bugün 38+0 da gittim gelsin artık çok bekletmesin istiyorum nst de sancılar da başlamış ama kafası yukarıda aşağı inmemiş dedi pilates topunda hareket önerdi günde 3 kez 15 er dk zıplama ve s çizme varsa normal WC kullan dedi hurma ye dedi bilgin olsun hadi güzel haberlerle gel inşallah
Canım sert muayene derken bugün alttan muayene etti bebeğim başına bakalım inmiş mi diye bayağı sertti bence ama benim minik yukarılarda hala
Canım hemen kolik diye düşünme bağırsakları henüz alışamadığı içindir hem mama hem süt düzene oturması zaman alır benim kzıımda gaz sancısı çok çektim ama kolik değildi o yüzden bol rezene çayı iç yemeklerine kimyon dök yerken inşallah geçecek bolca masaj Rabbim şifa versin minik kuzucuğa

Kızlar bugün 38+0 da kontrolüm vardı 3300 Gr 51 cm olmuş benim adamım suyum düzelmiş havuç suları işe yaradı nst de sancılar 50 60 bandındaydı ama hissetmedim doktor sordu ne hissettin diye sadece kasılma dedim bir hevesle muayene oldum inşallah aşağı inmiştir diye ama malesef bizim ufaklık hala inmemiş o yüzden biraz ağrılı oldu muayene günde 3 kez pilates topunda hareket önerdi zıplama ve s çizme normal WC varsa ona git dedi birde hurma yiyebilirsin dedi haftaya tekrar çağırdı umarım o kadar bekletmez birde 2. Doğumlar daha kolay olur dedi umarım öyle olur ikinciler de kesi atmıyoruz dedi bakalım neler olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…