Yarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirimAçılmayı doktor dahil kimse bilemiyor ama doğumu tetiklemek içinRande de yazmış bi çok şeyi,ekstra olarak bebeği kanala yönlendirme hareketleri var YouTube’dan bulabilirsiniz bebek kanala inince açılmayın tetikliyor tabi onlar yapılabilir
Üstte yazdım ama tekrar senin için de yazmak istedim bebeği kanala yönlendirme hareketleride yapsan işe yaramaz mı acaba senin zamanın geldi sen dene bi tutarsa zaman gelince bizde yaparız
Anne sütünü arttırıcı diye biliyorum ben canım bence söyle getirsin biraz demler denersin,hatta arkadaşım içine kimyon ve anasonda karıştır demiştiBu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.
Elden ne gelir bilmiyorum sadece çok üzgünüm gerçekten.Bu günler geçecek bundan emin olun,dualarım sizinleKaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorumduygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.
Canım yarım kilo kızılcığı tencereye alıyorum üstüne üç dört bardak su ekliyorum orta ateşte 20 dk sonra kısık ateşte 15 dk civarı kaynatıyorum kısık ateşe aldığımda biraz şeker ekliyorum sadece. Soğuyunca da içiyorum günde bir bardak falanYaa öylemi canım ne yapıyosun kızılcık tan şerbet yada kaynatıp suyunumu içiyorsun. Nasıl yapıyorsun tam olarak?
Evet hem sütü arttiriyormus hem gaza iyi geliyormuş canımBu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.
Ay hadi inşallahYarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirimbelki de girmiştir kanala
Anne sütünü arttırıcı diye biliyorum ben canım bence söyle getirsin biraz demler denersin,hatta arkadaşım içine kimyon ve anasonda karıştır demişti
Tamam söyleyeyim de annem de bana alsın gelirken, lazım olursa içerim.Evet hem sütü arttiriyormus hem gaza iyi geliyormuş canım
Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Kızlar şimdi yürüyüş yaptm merdiven çıktım indim şimdi youtbevideolarjna geçiyorumSancıların ne durumda peki canım, düzensiz de olsa kasılmaların var mı? Çömelmek gerekiyor; artık çömelerek ne yaparsan. İster yer sil ister squat yap ister çömel otur. Yürüyüşün artık faydası olmaz dedi benim doktor, merdiven in çık, ilişki diyor.
Bunların bir kısmını yapıyorum bir kısmına artık gücüm yetmiyor. Benim doktor açıklık bakmıyor, keşke baksa. Dese ki 2 cm, ben daha çok çalışırım sanki
Ben gaz icin kaynamis suyun icine biraz kimyon tohumu ve biraz rezene koyup demleyip iciyordum canim.Bu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.
Teşekkür ederim canım tarif için yaparsam yazarım burayadaCanım yarım kilo kızılcığı tencereye alıyorum üstüne üç dört bardak su ekliyorum orta ateşte 20 dk sonra kısık ateşte 15 dk civarı kaynatıyorum kısık ateşe aldığımda biraz şeker ekliyorum sadece. Soğuyunca da içiyorum günde bir bardak falan
Benim diyetisyen de emzirme doneminde rezene onermiyorum demisti.O da kimyonu onermisti.Herkese merhaba ve cok cok gecmis olsun. Her bir sayfayi tek tek okuyorum pek aktif olmasam da.
Rezene cayi dediniz de ben gebe okuluna gitmistim aralik ayinda. orda rezene icmeyin baska bitki caylari da icmeyin. Tane kimyondan cay yapip icin, yemeklerinizde de kimyon kullanin demislerdi. Hem sut arttiriyormus hem de anne ve bebek gaz sorunu icin cozummus demislerdi. Orda aldigim notlara baktim da sizinle de paylasmak istedim.
Neden önermiyor acabaBenim diyetisyen de emzirme doneminde rezene onermiyorum demisti.O da kimyonu onermisti.
Rezene hem anneye sut yapıyor hem de bebeğin gazına iyi geliyor canimBu rezene çayını ilk defa duyuyorum. Bebeğin gazına mı iyi geliyormuş? Anneme söyleyeyim bana da getirsin madem belki lazım olur.
Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?Herkese merhaba ve cok cok gecmis olsun. Her bir sayfayi tek tek okuyorum pek aktif olmasam da.
Rezene cayi dediniz de ben gebe okuluna gitmistim aralik ayinda. orda rezene icmeyin baska bitki caylari da icmeyin. Tane kimyondan cay yapip icin, yemeklerinizde de kimyon kullanin demislerdi. Hem sut arttiriyormus hem de anne ve bebek gaz sorunu icin cozummus demislerdi. Orda aldigim notlara baktim da sizinle de paylasmak istedim.
Toz olanla da yapilir ama ben tane kimyon çayi iciyordum. Ve her yemegime kimyon ekliyordumBende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?
Tozunu bilmiyorum. Tane kimyon dedi gebe okulundaki bayan. Kaynatarak yapan da varmis, uzerine kaynar su ekleyip 5-6 dk demleyerek tuketen de varmis. Ben bu tarz bitki caylarini kaynar su dokup bekleterek demlemeyi seviyorum. Kaynatmayi pek tercih etmiyorum.Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?