2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirim belki de girmiştir kanala

Elden ne gelir bilmiyorum sadece çok üzgünüm gerçekten.Bu günler geçecek bundan emin olun,dualarım sizinle

Yaa öylemi canım ne yapıyosun kızılcık tan şerbet yada kaynatıp suyunumu içiyorsun. Nasıl yapıyorsun tam olarak?
Canım yarım kilo kızılcığı tencereye alıyorum üstüne üç dört bardak su ekliyorum orta ateşte 20 dk sonra kısık ateşte 15 dk civarı kaynatıyorum kısık ateşe aldığımda biraz şeker ekliyorum sadece. Soğuyunca da içiyorum günde bir bardak falan

Yarın 1 buçukta randevum, inşallah güzel haberlerle dönebilirim belki de girmiştir kanala
Ay hadi inşallah benimde yarın sabahtan randevum bakalım nst de yine sancı çıkacakmı gerçi günlük su tüketimimi 3lt ve üzeri yapalı kasılmalarım azaldı ama yarın göreceğiz seyrini

Canım gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Herkese merhaba ve cok cok gecmis olsun. Her bir sayfayi tek tek okuyorum pek aktif olmasam da.
Rezene cayi dediniz de ben gebe okuluna gitmistim aralik ayinda. orda rezene icmeyin baska bitki caylari da icmeyin. Tane kimyondan cay yapip icin, yemeklerinizde de kimyon kullanin demislerdi. Hem sut arttiriyormus hem de anne ve bebek gaz sorunu icin cozummus demislerdi. Orda aldigim notlara baktim da sizinle de paylasmak istedim.

Kızlar şimdi yürüyüş yaptm merdiven çıktım indim şimdi youtbevideolarjna geçiyorum hadi
Bismillah

Teşekkür ederim canım tarif için yaparsam yazarım burayada

Benim diyetisyen de emzirme doneminde rezene onermiyorum demisti.O da kimyonu onermisti.

Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?

Bende etrafımdan hep kimyon çayını duyuyorum. Tane kimyon çayı tam olarak nasıl yapılıyor canım tarifi de varmı? Bu arada tane değilde toz olanla da yapılıyor mu?
Tozunu bilmiyorum. Tane kimyon dedi gebe okulundaki bayan. Kaynatarak yapan da varmis, uzerine kaynar su ekleyip 5-6 dk demleyerek tuketen de varmis. Ben bu tarz bitki caylarini kaynar su dokup bekleterek demlemeyi seviyorum. Kaynatmayi pek tercih etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…