2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çıldırmamak Elde değil, lohusa kadını delirtmeye gelmiş gibiler sanki sözleşip.
Bir de mamayı karıştırırken calkalamamak lazımmış gaz olmaması için, belki öyle yapıyorsundur ama kaşık ile karıştırmak lazım diye okumustum

Ne güzel demiş o doktor öyle

Canım geçti mi peki? Bugun ara ara yine giriyor sancı zamanla mi geçecek acaba? Bol bol su içiyorum
Bu hafta tekrar idrar verip öğreneceğim bakalım geçmişimi canım. Ara ara vajinada sızlanmalar oluyor ama bilemiyorum bende bol bol su içip wc ye gidiyorum. İnşallah geçer bir an önce.

Doktor erken gelecek dese de benim oglum 21 martta dogacak. Biz anlastik oglumla bakalim evrene gonderdigim pozitif enerji mi yoksa bilim mi kazanacak

2440 kg doğdu kuzum. Aaa ciddi mi bu bebeklerin acelesi ne yahu
Evet biraz aceleci çıktılar gündem vs baya etkiledi bence ona bağlıyorum ben
İlk gebeliklerde doğum ortalama 12 saat ikinci gebeliklerde ortalama 8 saat de tamamlanıyor demişti bi ebe.YouTube da bebeğin kanala inmesi için bazı hareketler var onları da yapabilirsin gelmesini istiyorsan artık sağlıkla kavuşun inşallah

Teşekkür ederim Evet geçen hafta ilk girdğim nst de çıktı. Dediğim gibi hemşirede doktorda grip misin dedi yok değilim dedim binlik serum taktılar sonra yine nst ye girdğimde normale dönmüştü Netten baktğımda stresten falanda oluyor diye okumuştum ben o gün çatı muayenesi olur diye korkuyodum Doktorum suyu az mı içtin dedi çocuk kendine gelmiş gelmiş dedi. Demek ki sudan dolayı olmuş başka da birşey söylemedi suyu daha fazla tüket dedi perşmbe günü kontrolüm var tekrar çıkar mı bilmiyorum da doktorum bu aralar çok fazla taşikardi çıkmaya başladı dedi tekrar doktorunuza sorun isterseniz ama 2 saatte düzeldi benim ki

Bu hafta tekrar idrar verip öğreneceğim bakalım geçmişimi canım. Ara ara vajinada sızlanmalar oluyor ama bilemiyorum bende bol bol su içip wc ye gidiyorum. İnşallah geçer bir an önce.
İnsallah canım az bir zamanımız kaldı bu sancılar da strese sokuyor eğer bulabilirsen kızılcık kaynat cok iyi geliyor akşam eve gidince yapıcam ben

İnsallah canım az bir zamanımız kaldı bu sancılar da strese sokuyor eğer bulabilirsen kızılcık kaynat cok iyi geliyor akşam eve gidince yapıcam ben
Aynen canım sanki bu ara doğuracak hissi var bende hayırlısı olsun bakalım ağrılarım kasılmalarım arttı çünkü kızılcık zararı yoksa alır yaparım canım net bilgimi?? Malum herşeye güvenilmiyor gebelikte

Türkiye'de olduğunu bilseler acaba bu kadar aceleci olurlar mıydı ne zaman gelirlerse gelsinler sorunsuz gelsinler de bana farketmez 50. hafta da olur
Ben de aynı düşünüyorum. Bebiş bana 4 hafta daha versin, 38. hafta bitmiş oluyor, ondan sonra ne zaman isterse gelebilir. 3 hafta minimum lazım ama. Hem ev taşıyacağız hem hazırlıkları yapıcam. Olmazsa da eski usül hiçbir şey olmadan büyütürüz bebeği. Minimalist düzen.
İnsanların etrafında ben de niyeyse gidip uzanmaya çekiniyorum. Çok iyi geçirdim hamileliği, o yüzden herhalde “yorgunum” demek garip geliyor. Sanki naz yapıyorum gibi. Bir de etraftaki kişilerin moralleri bozuk olunca iyice zor oluyordur. Ama dinlenmek önemli. Bugün evden çalışıyorum, bebişim kendine geldi kıpır kıpır sabahtan beri. Kıyamam ben dinlenmeyince o da yoruluyor.
Çok teşekkür ederim. Ben de almıyorum yastık, koltuk minderiyle falan hallederim bir şekilde çok sıkılırsam ama o bile fazlalık gibi geliyor bana yatakta.

Ben kızımı ekimde doğurdum. Herkes göbeği düşmeden çıtçıtlı giydirilmiyor falan dediği için çantama bile koymamıştım ama hemşireler istedi. İki tane takımı üst üste giydirdiler. Bu sefer bulduğumu koydum eksik olmasın da fazla olsun bişey olmaz

Ne güzel demiş o doktor öyle
Hafi inşallah canım yaşayıp göreceğiz
Onlara da bakayım canım elimden ne geliyorsa yapayım da sağlıkla çok da gecikmeden gelsin inşallah
Bi ben degilmisim bakalim insallah tutar...
Valla bende ablası gibi 38+3 de gelsin istiyorum ama zaman da çok az kaldı emin değilim neler olacak 23.02.23 güzel doğum tarihi ama kararı kendisi veriyor miniklerin patron onlar netice de

Dimi patron onlar ... Hele bi dogsunlar evi ele gecirecekler

Valla ben bayadır tüketiyorum gebelikte de cok tükettim canım

Eklentiler

• EF138FF1-AA37-4DDE-8E38-CDFC3BCACEE4.png
    309,5 KB · Görüntüleme: 34
Canım hastanede kalman sanki senin için daha iyi olur. Biraz daha sabret istersen inşallah süreç iyi geçer evine gidersin
Kaldım zaten çıkarmadılar. Şekerim kötü bu akşam insülin başlanacak stresimi azaltamıyorum oda şekeri tetikliyor gibi. 37 de alırız demişti Malatya’daki doktor burada almayacaklar gibi ne kadar ilerleyebilirsek ilerleriz diyorlar ve buna da proflar karar verir biz doktorlar değil diyorlar. Bu süreç uzayacak gibi. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş. Ev işimiz ne olacak bilmiyorum. Şimdi polatlıda sığındık bi eve ama en fazla 40 gün kalabiliriz sonrası ne olur bilmiyorum. Rutinlerimiz ne kadar kıymetliymiş eve girebilmek yatağında yatmak sıcak duş almak dolabını açabilmek paha piçilemezmiş. Çok yıpratıcı ve üzücü herşey. Ailemdende uzağım riskli gebelikte var hastanede tekim kendimi çok çaresiz ve yalnız hissediyorum duygularım hormonlardan dolayı tavan modum çok düşük. Oğlum 40 günlükkende depremi yaşadım şimdi de yaşıyorum. Evde bulunmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…