Canım ne zaman çıkacaksınız hastaneden bebis nasil sen nasilsin kanaman ne durumda? :) bize de mutlaka şu yanında olsun dediğin bir şey var mi bu haftasonu hastane çantasını bitirip tamamen kapatıcam artıkEvet kuzum doğum en basit kısmı bencebebek tutuyor emiyor ama süt gelmeyince sinirleniyor haklı olarak. Ebe ve dr süt inene kadar mama takviyesi ver dediler zaten vermesem sarılık riski artacak onu göze alamam en azından karnı doysun beslensin süt gelene kadar kaşık biberonla bile cok cok yiyor zaten kıyamam
Kayısı hoşafı ile bestlak damla alıyorum kuzu incir de yiyeyim dün sıcak su tuttum bugün de sıcak havlu ile kompres yapicam masaj falan yapıyorum elimle
Ahh canım yaa doğdu muuu maşallahCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Ben daha yikamadim bile birkac tane muslin siparis etmistim onlar da gelsin yikicam. Yani şu zamanda nasil bir ev sahibi evden çıkarır allah akil fikir versin bu insanlaraValla bnimde öyle daha dün ilk posta çamaşır yıkadım utulemeden katladim anı bişey olursa temiz çamaşırı olsun diye çanta ortada yok. Oda boyanacak koltuklar temizlenecek ev temizlenecek ama tabi ana sorunumuz ev sahibi bizi evden çıkarabilir onu bekliyoruz boşuna boyamayalim diyekendimi bunlardan strese sokmayı da hiç istemiyorum vallahi hayırlısı artık ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo
Canım ben dün öğlen eve çıktım. Ben doğumdan sonra aşırı susadım şişe şişe su içtim eşim marketten toplu aldi geldi en çok ona ihtiyacım oldu diyebilirim. 24 lü şişeyi tek başıma icmisimdir. Ara ara da kayısı hoşafı içtim. Bir de düğmeli gecelik ve depend çok kullanışlı. Ben pijama hiç giymedim hastanede zaten doğum sonrasi ebeler kanama kontrolü yapıyor gidip gelip altında hasta pedi gecelik sıvalı şekilde yatiyorsun altta bişey istemiyorlar, kalçadan bi kaç doz igne vs oluyorsun sonda da oluyor bacakların açılana kadar. Ben dependden çok memnun kaldım bir de göğüs kremi mutlaka al lansinoh koymuştum yanıma aci olmasa bile her emzirmeden sonra sürdüm onu evet şuan acı var ama en azından çatlak kanama yok hala da sürekli sürüyorum. onun haricinde kendim için götürdüğüm çoğu şeyi hiç açmadım diyebilirim. Bi daha doğuma gitsem bi düğmeli gecelik depend, saç tokası, göğüs kremi ve sudan başka bişey almamCanım ne zaman çıkacaksınız hastaneden bebis nasil sen nasilsin kanaman ne durumda? :) bize de mutlaka şu yanında olsun dediğin bir şey var mi bu haftasonu hastane çantasını bitirip tamamen kapatıcam artık
Çok sağol canım ani oldu bizim birazAhh canım yaa doğdu muuu maşallahşimdi giriyorum daha sayfaya. Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Darısı bizlere olsun
Canımm çok teşekkür ederim nasil ayrıntılı yazmışsın cok cok sağolCanım ben dün öğlen eve çıktım. Ben doğumdan sonra aşırı susadım şişe şişe su içtim eşim marketten toplu aldi geldi en çok ona ihtiyacım oldu diyebilirim. 24 lü şişeyi tek başıma icmisimdir. Ara ara da kayısı hoşafı içtim. Bir de düğmeli gecelik ve depend çok kullanışlı. Ben pijama hiç giymedim hastanede zaten doğum sonrasi ebeler kanama kontrolü yapıyor gidip gelip altında hasta pedi gecelik sıvalı şekilde yatiyorsun altta bişey istemiyorlar, kalçadan bi kaç doz igne vs oluyorsun sonda da oluyor bacakların açılana kadar. Ben dependden çok memnun kaldım bir de göğüs kremi mutlaka al lansinoh koymuştum yanıma aci olmasa bile her emzirmeden sonra sürdüm onu evet şuan acı var ama en azından çatlak kanama yok hala da sürekli sürüyorum. onun haricinde kendim için götürdüğüm çoğu şeyi hiç açmadım diyebilirim. Bi daha doğuma gitsem bi düğmeli gecelik depend, saç tokası, göğüs kremi ve sudan başka bişey almambir de ben elektrikli cezve koymuştum kızlar söylemişti o da çok işimize yaradı bebeğin altını silerken. Ve bacaklar açıldıktan sonra idrara sık cikmak kesinlikle ağrıyı azaltiyor çünkü mesane sistikce rahime baskı yapıyor ve ağrıyı arttiriyor ben bol bol su içip idrara çıktım ebem de öyle dedi o da ağrı cekmemi engelledi epiduralden ilaç almama hiç gerek kalmadı. Ama bugün rahim kasılmalarım var o da rahim kendini topladığı için oluyormuş çok şiddetli bir regl ağrısı gibi giriyor özellikle emzirirken yaşanıyor onun icin de doktorum kalçadan iğne yazmıştı eşime onu yaptırdım rahatladim biraz. Aylar sonra ağrı kesici kullanabilmek harikaymış kanamam normaldi çok olmadı benim ilk gün reglin ilk günü gibiydi bugün baya azaldi mesela normal kısa pede geçtim
Canım sezeryan arkadaşlardan duyduğum kadarıyla sade nescafe mutlaka al yanına baş ağrısı için, bir de kayısı,kuru incir, ya da kayısı kompostosu çünkü sezeryan sonrası gaz çok oluyormuş. Benim arkadaşım yanına direkt duphalac almış ben ne olur olmaz alacağım yanıma. Sağ salim çıkarsınız inşallah bebeğin ve senKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Ben 2019 da 550 gibi bir rakam ödedim şimdi nedir bilmiyorum ama çok artmamistir. Muayene çok artmamis çünkümerhaba mesaj atacaktım ama profilinize atamadımbende ayşegül hanıma gideceğim bu ay ilk defa doğum ücreti ne kadar bilginiz var mı
Kayısı suyu diyorum en başta bu çok önemli.Kızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Üzülme canım onlar küvezde toparlanırken sen de kendini toplarsın. Bir kaç haftaya Allah'ın izniyle gelirler yanınaKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Açıklık doğum zamanı yapılmıştı bana canım, çatı doğum öncesi yapılan muayene olan arkadaşlar var ama bana yapmayacak sanırım doktorum ilk vajinal doğum olduğu için.Buradaki kızlar bilginiz var mı bilmiyorum ama bir şey sormak istiyorum
Çatı muayenesi ile açıklık muayenesi aynı şey mi? Biliyor musunuz
Kolay gelsin canım, ütü işi beni çok yormuştu el kadar şey hepsiHic beklemedigimiz dogumlar oldu... Ben en sona kalirim diyordum ama ben bile dogmasin diye ugrasiyorum. Platesi de biraktim. En cok da o korkutuyor. Esnekligimi kaybedersem dogum zor olur diye... Insallah 36+0 olayim baslicam tekrar... Hafif hafif yaparim...
Hazirliklar benimde utulenip yerlestirilecek. Bir de hastane cantam da hazir degil. Esim haftasonu yapariz dedi bekledim. Insallah bugun yapicaz rahatlicam.
Geçmiş olsun canım, bugün daha da düşecektir değer. Çünkü sen bayağı ağır hastaydın anlattığına göreGünaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle
Aminn canım inşallahÇok sağol canım ani oldu bizim birazdarısı başına inşallah
Üzülme canım benim de tam anlamıyla 3. Gün gelmişti hatta o kadar çok geldi ki gece ağrıdan duramayip sağmıştım. Ben bana süt çayının çok etkisi olduğuna inanıyorum. Humanaydi o zamanlar ama şimdi uçmuş fiyatı hipp aldımKızlar günaydın bu işin en zoru emzirme kısmıymış bebek güzel emiyor ama hala sütüm inmedi tani gelen de bebeğe yetmiyor gelmedikçe sinirlenip ağlıyorkaşık biberon ile mama takviyesi yapıp emzirmeye devam ediyorum. Göğüs uçlarım şimdiden çok acımaya başladı her emzirmeden sonra krem sürüp hava alan göğüs kalkanlarindan takıyorum çoğu zaman kurulayip açıkta birakiyorum havayla temasta iyi geliyor inşallah bi an önce çoğalır süt bebişin de siniri geçer
Ay ben alacaktım unuttum ya eşime aldirayim eczanede var mıydı ki acaba bestlak kullanıyorum şimdi inşallah iner bi an önce canım bebeğin memeyi emip süt gelmemesi de zormuşÜzülme canım benim de tam anlamıyla 3. Gün gelmişti hatta o kadar çok geldi ki gece ağrıdan duramayip sağmıştım. Ben bana süt çayının çok etkisi olduğuna inanıyorum. Humanaydi o zamanlar ama şimdi uçmuş fiyatı hipp aldım
Bana da çatı yapmayacaktı . Doğuma geldiğinde o zaman bakacağız demişti ama hafta içi sancım çıkıp dün çıkmayınca bakmak istedi . Biz de vajinal doğum bekliyoruzAçıklık doğum zamanı yapılmıştı bana canım, çatı doğum öncesi yapılan muayene olan arkadaşlar var ama bana yapmayacak sanırım doktorum ilk vajinal doğum olduğu için.
Fiyatlar ne güzel, hangi hastane canımBu arada doğum fiyatı aldım hastaneden genel anestezili normal oda 5500,
epudral normal veya sezeryan fark etmeden normal oda fiyat 6500,
epudral suit oda fiyatı 7500( 2 gece kalmalı, artı bir gece daha kalınırsa geceliği 1060)
Ya yerim onu. Boyuna bakmadan bir de sinirleniyorEvet kuzum doğum en basit kısmı bencebebek tutuyor emiyor ama süt gelmeyince sinirleniyor haklı olarak. Ebe ve dr süt inene kadar mama takviyesi ver dediler zaten vermesem sarılık riski artacak onu göze alamam en azından karnı doysun beslensin süt gelene kadar kaşık biberonla bile cok cok yiyor zaten kıyamam
Kayısı hoşafı ile bestlak damla alıyorum kuzu incir de yiyeyim dün sıcak su tuttum bugün de sıcak havlu ile kompres yapicam masaj falan yapıyorum elimle
Kızlar ben Perşembe 31+1 de doğum yaptım. Bebeklerin durumunun iyi olduğu söylendi. Bende sezeryanın etkisiyle iyileşmeye çalışıyorumKızlar merhaba ben yarın 31 haftalık olcam nasipse üçüz gebeyim. Dün baya çok sancım çıktı nst de acil yatış verdiler ilaç serum derken şimdilik sancı gözükmüyor. Dün sancıdan erken doğum olabilir ertelemeye çalışıyoruz dedi doktorlar acilde.
Bu durumu yaşayıp zamanında doğum yapan var mı. Sancılar ne kadar ertelenir acaba?