2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Oyy masallah,nice guzel yaslari olsun saglicakla abisiyle yakin zaman araliginda olacak dogum gunleri doktor isini ne yaptin?

Sağol canım asıl doğum günü 20 Şubat, okulda olacak diye bugüne aldık. Doktor işini de dediğim kişiye devam ediyorum, Jimer’de olacak gibi duruyor inşallah. Son dakika başka değişiklik olmasın, netleşsin her şey istiyorum. İnşallah her şey de yolunda gider..

Kızlar günaydın bu işin en zoru emzirme kısmıymış bebek güzel emiyor ama hala sütüm inmedi tani gelen de bebeğe yetmiyor gelmedikçe sinirlenip ağlıyor kaşık biberon ile mama takviyesi yapıp emzirmeye devam ediyorum. Göğüs uçlarım şimdiden çok acımaya başladı her emzirmeden sonra krem sürüp hava alan göğüs kalkanlarindan takıyorum çoğu zaman kurulayip açıkta birakiyorum havayla temasta iyi geliyor inşallah bi an önce çoğalır süt bebişin de siniri geçer

Yaparsınız canım canınızı sıkmayın. İyilik sağlık olsun eksiğin de yoksa 1 günde hallolur inşallah. Bazen erken gelecek diyoruz son haftaya kadar bekliyor. Allah bilir sonunu, sen hazırlıklarına odaklan inşallah

Acil şifalar diliyorum sıkma canını cep bi kaç güne ancak düşmüş olur şekerin çok yüksek değil ya ilk saat tokluk şekeri 140/160 arası sınır kabul ediyorlar benim ilk başlarda çok zor düşüyordu sınırın altına yediğin serumların ve vücuttaki enfeksiyonun etkisinden de yükseliyor sonuçta ,pozitif düşün çiçek gibi bi doğumum olacak de

Kızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildi bana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Canım sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Sağol canım tokluk değil açlık 143 çıkmış. 90ı geçmemeli demişti doktorum. Ama serumlardan olabilir bi arkadaşımızın dediği gibi. Vitamin falan da verildi çünkü belki onlae yükselmiştir. İnşallah güzel bi doğum süreci olur dua edin

Evde bir minnoş daha yoksa hastanede kalmak çok çok daha iyi senin için,herşeyinde hazırmış zaten daha iyi hissedeceksin emin ol bugünde crp düşmeye başlar zaten

Sağlıklı ol da kuzu farketmez artık .
Sen bebeğine odaklan pazartesine ne kaldı ki dua edeceğim size

Kizlar millet doğuruyor ben hâla sipariş verip kargo bekliyorum maşallah bende olan rahatlık konya ovasinda yokmuş onu anladım
Valla bnimde öyle daha dün ilk posta çamaşır yıkadım utulemeden katladim anı bişey olursa temiz çamaşırı olsun diye çanta ortada yok. Oda boyanacak koltuklar temizlenecek ev temizlenecek ama tabi ana sorunumuz ev sahibi bizi evden çıkarabilir onu bekliyoruz boşuna boyamayalim diye kendimi bunlardan strese sokmayı da hiç istemiyorum vallahi hayırlısı artık ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyo

Günaydın kızlar

Çatı muayenesi ile açıklık muayenesi aynı şey mi? Biliyor musunuz ?

Canım inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun çok geçmiş olsun

Canım kendini strese sokma bi bakalım doktor ne diyecek,illaki bir çözüm vardır.Nice hastalar gelip gidiyor bu durumları yaşayan.Kendini üzme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…