Haftalari iyi,az biraz kuvezde kalir verirler merak etme.Saglicakla hayirla gelsinlee33+1 oldum. Saat 6-7 gibi doğuma alacaklar. Bebekler küveze girecek
Bugün tam 37+0 olduAyy yok vaktinde gelsinler insallahkac haftaliksin sen?
Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al inşallahKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Ben 35+0 daha cok yolum varBugün tam 37+0 oldusen kaç haftalıksın
Sen nasil oldun canim,hastanede miisn?Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde evladını kucağına al inşallah
Hadi hayirli guzel kolay dogumlarKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Hayırlı güzel yaşları olsun inşallah
Canım gözünüz aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah
Cikolatamadeni canım.
Nice mutlu yaşları olsun
Canlarım teşekkür ederimCanım nice mutlu ve hayırlı yaşları olsun inşallah
Aaa sende mi dogurdun? Kacirdim benCanlarım teşekkür ederim8 yıl önce bekliyorduk doğsun diye, zaman çok hızlı.. Rabbim bütün evlatlara güzel bir hayat nasip etsin
Evet cnm çok şükür sancım azaldı servise aldılar beni. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu süreçte inşşş. Hamilelikbaşlıbaşına zor ve stresli bi süreç bide bu olaylarda evlerimizin elimizden gitmesi bu stres korku kaygı vs de cabası. İni herşey daha güzel olur Rabbim bize kolaylıklar sunar.Sen nasil oldun canim,hastanede miisn?
Aaa sende mi dogurdun? Kacirdim ben
Hayırlısıyla sağlıkla doğur inşallahKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Dogum gununuz kutlu olsunCanlarım teşekkür ederim8 yıl önce bekliyorduk doğsun diye, zaman çok hızlı.. Rabbim bütün evlatlara güzel bir hayat nasip etsin
Çokk deme hiç belli olmaz bu işlerBen 35+0 daha cok yolum var
Oyle gercekten,insallah senin kuzucukta vaktinde saglicakla gelir.Yerlestiniz mi? Rahat mi yeriniz?Evet cnm çok şükür sancım azaldı servise aldılar beni. Rabbim herkesin yardımcısı olsun bu süreçte inşşş. Hamilelikbaşlıbaşına zor ve stresli bi süreç bide bu olaylarda evlerimizin elimizden gitmesi bu stres korku kaygı vs de cabası. İni herşey daha güzel olur Rabbim bize kolaylıklar sunar.
Oyy masallah,nice guzel yaslari olsun saglicaklaYok canım bizim oğlanın doğum günüsitede herkese haber vermiş partim var gelin diye. Ne partisiyse onun hazırlıklarıyla geçti günüm, biraz da ağrılarım olunca şu günü atlatalım da öyle doğurayım bari dedim
Ayy yine de 37 haftadan once gelmesinlerÇokk deme hiç belli olmaz bu işler
Cok gecmis olsun sekerde aldiginGünaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle
Evet yerleştik çok şükür iyi temiz ve sıcak bir ev. Rabbim hayır sahiplerinden razı olsun.Oyle gercekten,insallah senin kuzucukta vaktinde saglicakla gelir.Yerlestiniz mi? Rahat mi yeriniz?
Oyy masallah,nice guzel yaslari olsun saglicaklaabisiyle yakin zaman araliginda olacak dogum gunleri doktor isini ne yaptin?
Ayy yine de 37 haftadan once gelmesinler
Benim crp de 6 çıkmış ve şekerimde olması gerekenden yüksek aynı şeyleri yememe rağmen. Enfeksiyon şekeri yükseltiyor cnm Dr’um demişti. Çok geçmiş olsunGünaydın kızlar biraz canım sıkkın. Dün bana yatış verilmeden önce crp değerim 55,9 mg/L idi. Öğlen yatışım verildi tedaviler başladı baya serum verdiler geceye kadar. Sabah saat 5 gibi tekrar kan alındı değerlere tekrar bakmak için. Crp 51,0 mg/L olmuş. Düşüş çok yavaş ilerliyor o kadar antibiyotiğe rağmen.. Normalde öğlen çıkartırlar diyordum ama bu değerle doktor ne diyecek bilmiyorum. Bu arada crp olması gereken sınır 0,5 mg/L. Bu da yetmez gibi açlık kan şekerim de 143 çıktı. Durumlar böyle