2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildi bana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Yaa nasıl belli oldu canım hayrolsun . Sağlıks kucağına al inşallah
Ben hatırladığım kadarıyla şöyle hazırladım

Bebek için
3-4 takım elbise aldım ( her birinin içinde zıbını çorabı vs olacak şekilde )
Bez , pamuk , ıslak mendi,pişik kremi
Battaniye , müslin örtü
Ağzı mendili
Mama kaşığı

Kendime
2 pijama takımı ( sabahlıklı )
1 gecelik takımı
Depend
Terlik
İç çamaşırı
Emzirme atleti
Çorap

İki akşamdır sürüyorum bir şey olmadı iki türü var ya birisi doğalmış galiba sen hangisini almıştın doğal olanı aldım ben acaba kimyasal olan mi hassasiyet yarattı sende

Kızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
gözünüz aydıınn , Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin bol sütün olsun inşallah, darısı başımıza
Canım hangi sayfaydı instagramda
çikolata madeni :)
Kızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildi bana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
hayırla sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah güzel haberler bekliyoruz

Simdiden hayırlı bir doğum diliyorum dualarım sizinle
Kızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Dualarım sizinle sağlıkla huzurla kucağınıza almanız dileğiyle

33+1 oldum. Saat 6-7 gibi doğuma alacaklar. Bebekler küveze girecek
hiç üzülme , kuvöze girme ihtimali herkes için var bi yerde sadece çoğul gebeler için değil.hem haftan da az değil yine iyi ikizlere göre. şimdi bi sağlıkla gelsinler gerekirse sonrasını sonra düşünürsün.
Dualarımız seninle

Üzülmüyorum. Yaşadığım strese iyi dayandılar yine. Küveze girseler de sıkıntı yok. O süreçte toparlanırım en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…