Yaa nasıl belli oldu canım hayrolsun . Sağlıks kucağına al inşallahKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
İki akşamdır sürüyorum bir şey olmadı iki türü var ya birisi doğalmış galiba sen hangisini almıştın doğal olanı aldım ben acaba kimyasal olan mi hassasiyet yarattı sendeBen de geçen haftalarda başlayayım bio oile dedim, sürdüm ertesi gün popom nasıl acıyor kıpkırmızı kızarmış nokta nokta, otururken giyinirken fena acıdı 2 gün, trendyolda bio oil yorumlarındada kızarıklık diye yazınca zaten o kadar çok yorum çıktı ki, yani alerji yapmadığına bir emin olun bence önce üst bacakta biryere sürün bir günlüğüne sonra göbek popo fln deneyin, ben yandım sen yanma
Ayy yok vaktinde gelsinler insallahBen de kargo bekliyorum valla hala, kargolar gelene kadar dayansa baridoğurdum mesajlarini görünce panik oldum her an biz de doğurabiliriz belli olmaz
Ben de oyleyim ama en guzel zamanlarimiz dogumdan sonra hepten uykular haram olacak,Kızlar uykular haram oldu ya her gece bu saatlerde uyanıp iki üç saat tavana bakıyorum sonra zar zor uyuyabiliyorum ne olacak böyle
gözünüz aydıınn , Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsinKızlar bugun dogum yaptım şükür bebiş gayt iyi inşallah saglıkla hayırlısıyla bebişlerinizi kucagınıza alırsınız sizede haber vermek istedim Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırsın
çikolata madeni :)Canım hangi sayfaydı instagramda
hayırla sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Ben de öyleyimKızlar uykular haram oldu ya her gece bu saatlerde uyanıp iki üç saat tavana bakıyorum sonra zar zor uyuyabiliyorum ne olacak böyle
Canım kaç haftalıksın? Dualarımız seninle habersiz bırakma biziKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Allah yardımcınız olsun geçmiş olsun canım , güzel haberlerle dön inşallahKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
Simdiden hayırlı bir doğum diliyorum dualarım sizinleKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Dualarım sizinle sağlıkla huzurla kucağınıza almanız dileğiyleKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.
33+1 oldum. Saat 6-7 gibi doğuma alacaklar. Bebekler küveze girecekCanım kaç haftalıksın? Dualarımız seninle habersiz bırakma bizi
İnşallah canım benim ikizler aceleci çıktıAllah yardımcınız olsun geçmiş olsun canım , güzel haberlerle dön inşallahderin nefesler al ver
hiç üzülme , kuvöze girme ihtimali herkes için var bi yerde sadece çoğul gebeler için değil.hem haftan da az değil yine iyi ikizlere göre. şimdi bi sağlıkla gelsinler gerekirse sonrasını sonra düşünürsün.33+1 oldum. Saat 6-7 gibi doğuma alacaklar. Bebekler küveze girecek
Üzülmüyorum. Yaşadığım strese iyi dayandılar yine. Küveze girseler de sıkıntı yok. O süreçte toparlanırım en azından.hiç üzülme , kuvöze girme ihtimali herkes için var bi yerde sadece çoğul gebeler için değil.hem haftan da az değil yine iyi ikizlere göre. şimdi bi sağlıkla gelsinler gerekirse sonrasını sonra düşünürsün.
Dualarımız seninle
Sağlıkla gelsin sağlıcakla büyüsün inşallah canımKızlar pazar gunu saat 11 e sezaryan randevum verildibana dua edin olur mu bir de şunu unutma bunu al diyebileceginiz yada her turlu oneri tavsiye bilginize muhtacim biraz panik oldum yarin dogum cantasini hazirlayacagim
Ben de aynı durumdayım canım o kadar zorlaniyorum ki uyurken zaten tek taraflı yatmak başlı başına uyuyamama sebebiKızlar uykular haram oldu ya her gece bu saatlerde uyanıp iki üç saat tavana bakıyorum sonra zar zor uyuyabiliyorum ne olacak böyle
Sağlıkla gelsinler inşallah dualarımız seninle haberdar et bizi deKızlar suyum geldi hastanedeyim. Dua eder misiniz benim için.