2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen ben de öyle.Bikaç gündür de bacağıma kramp girip duruyor.kusma zaten başından beri.alttan çok baskı yapıyor bide,gelicek heralde diyorum ama gelmiyor daHayırlısıyla bi doğursaydık

M merve4416 sizin evde mi agir hasarli Gerci insanlar o kadar korktularki az hasarli ya da hasarsiz evlere bile kimse girmek istemiyor.
Evet ağır hasarlı malesef. Zaten Malatya’da artçılar şiddetli bir şekilde devam ediyor. Şehri terkeden çok fazla. Artçılardan dolayı az hasarlı, hasarsız evlere de girilmiyor. Allah yardımcımız olsun. Çok zor bir imtihan ama şükürler olsun canımız sağ bir şekilde kurtulduk.

Kızlar 39 a girdim bu saatte uyumuyorum cunku uyumaya korkar oldum bu popomun hemen yan tarafindaki kemikler resmen artik canimi acitiyo saga donuyorum hemen sag agriyo sola donuyorum hemen sol agriyo duz yatayim az diyorum nefes alamiyorum her gece ayni iskence 1 haftadir agrilardan mahvoldum bunu yaşayan var mi sebebini bilen falan. Diyorum bebek gobek agirlik yapiyor ondan mi acaba diye avuttum da artik yer edindi resmen

Canım imzan 37. Hafta olduğunu gösteriyor, 39. Haftadaysan zaten rahat bir uyku bekleme, sendeki doğuma hazırlık ağrılarıdır ben daha yeni 35. Haftaya girdim bende de aynı durum mevcut, ağrı değil ama hep bir rahatsızlık hissi dönme isteği oluyor bir sağ bir sol 5 dk da bir bide yoruluyorum bunu yaparken, aynı pozisyonda duramıyorum.

Canlar hepiniz yazmışsınız sağolun Doğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri

Eklentiler

• IMG-20230216-WA0128.jpg
    114,9 KB · Görüntüleme: 148
Ya minicik ayaklarını yerim ya

Kuşum benimki 2 hafta onden gidiyor vallahi yer etti o agrilar 1 haftadir cidden napcam bilmiyorum uykular haram oldu bir de benxe kimsenin imzasi gozukmuyo suan eskiden gozukuyordu bunun ayarini nerden yapiyoruz biliyo musun

Kuşum benimki 2 hafta onden gidiyor vallahi yer etti o agrilar 1 haftadir cidden napcam bilmiyorum uykular haram oldu bir de benxe kimsenin imzasi gozukmuyo suan eskiden gozukuyordu bunun ayarini nerden yapiyoruz biliyo musun
Profil resmine tıkla oradan hesap detayları asagıda bebeğin doğum tarihi yazıyor

Kayitliymis zaten ama eskiden mesela sizinle yazisirken gorurdum kacinco hafta vs hatta bebek gelisimini okurdum simdi kimseninki cikmiyor yine :/

Maşallah çok tatlı tam öpmelik minnacık ayaklar
Sondayı ne zaman çıkarttılar canım? Takarken yada çıkarırken çok acıdımı

Allahim bagislasin minicik tam lokmalik ayaklar ne hoşafı içiyorsun canim bende hosaf yapip yanimda goturcem de

Ozmn sen 10 güne sağlıcakla doğurursun
Evet canım eskiden yazanların çoğu bir anda takvimi göremez olmuştu ama soranlara genelde minseo yardımcı oluyordu, şimdi o çok meşgul bende bilmiyorum ayarlardadır diye düşünüyorum, bilen bir arkadaş sana yardımcı olacaktır.

Maşallah çok tatlı tam öpmelik minnacık ayaklar
Sondayı ne zaman çıkarttılar canım? Takarken yada çıkarırken çok acıdımı
Sonda uyustuktan sonra takıldı hiç bişey hissetmedim kuzum cikarirken zaten bişey yok cekip alıyor incecik bi hortum kıl gibi korkulacak bişey yok yani
Allahim bagislasin minicik tam lokmalik ayaklar ne hoşafı içiyorsun canim bende hosaf yapip yanimda goturcem de
Sağol kuzum kayısı hoşafı yaptım burda kızlar cok önermişti onu içiyorum tavsiye ederim

Canim benim sagolasin bende yapayim sezaryan ihtimalim yuksek benimde cunku

Bunu okumak güzeldi
Göğüslerini sıcak suyla yıkadın mı canım? Belki sütün daha çok hızlanmasına yardım eder.

Buldum kuşum C Cotto kopya verdi sagolsun benim bebişin kafa birazcik iriydi yarin net belli olcak sezaryan mi normal dogum mu bakalim ikisi de benim icin korkutucu çok çıtkırıldım birisi oldugu icin zaman yaklastikca panik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…