2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu ayaklarla seni tekmeliyordu yerim bunun ayaklariniŞuan hem emzirip, hem mama veriyor musun yoksa sadece emziriyor musun
Sabah karşı 30 cc verdik canım kaşık biberonla maşallah hapur hupur yedi uyudu. sütüm henüz çok inmedigi için sabaha karşı açlık pik yaptı ağladı sinirlendi ebe de vermemizi önerdi verince rahatladı minnak sütüm çoğalana kadar takviye yapıcam zaten memeyi çok güzel tutuyor inşallah indirecek tospik

Siradaki sensin demekHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de 24 une randevu bulabildim bebegim ne durumda ben ne durumdayim cok merak ediyorum.

Iyi yapmissin canim. Zaten doymaya baslayinca kendisi mamayi istmez. Sen simdilik ver o şekilde. Eve gecince sutun her gecen gun iner belli senin sikinti olmaz benim de ayni senin gibi olmustu.Hastane de ben de sabaha kadar.uyuyamamistim sanirim heyecandan uyku tutmuyor

İnsallah kuzum ebe de öyle dedi sarılık olmamasi için mama takviyesi yapalım dedi biberon vermedim ebe tutuşu çok iyi versen de tutar diyor ama ben cesaret edemedim kaşık biberonla da kolay oldu bakalim inene kadar böyle devam ederiz. Valla uyuyamadim 24 saattir uykusuzum eve gidince bi uyurum kendi yatağımda

Oy maşallah kuzucuğa hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi olmana da çok sevindim darısı da bizlere olsun inşallah

Evet canım yere bakma olayını ben de duymuştum. Amin inşallah senin gibi güzel bi süreçle atlatırız biz de

Siradaki sensin demekHadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz canim. Ben de 24 une randevu bulabildim bebegim ne durumda ben ne durumdayim cok merak ediyorum.
Bakalım canım umarım benimdir Bebişin boy ölçümü dışında diğer tüm ölçümleri 40+ çıkıyor. Pazartesi kilosu 3796 gr çıktı. Suyum da fazla olduğu için artık gerçekten çok zorlanıyorum.. İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın

Oy maşallah kuzucuğa hayırlı uğurlu olsun arkadaşım iyi olmana da çok sevindim darısı da bizlere olsun inşallah
Amin teyzesi kardeşlerimizi bekliyoruz
Evet canım yere bakma olayını ben de duymuştum. Amin inşallah senin gibi güzel bi süreçle atlatırız biz de
İnşallah canim kilit nokta sakin kalmak ve bol bol yürümek gerisi geliyor zaten

Ben şuan 63 kilo ile doğuma girdim M beden tam oldu canım ona göre hesap et
tamam o zaman teşekkür ederim allahım herkes doğuruyor ben hala hazır değilim kargolar gelmiyor ki depremden dolayı. hangi mamayı veriyorsunuz ben mama da almadım lazım olmaz diye

Ah bu kv'ler
Hurmayı duydum daaa yer silme derken
Bacak açılıyor ya canım, ben squat yapıyorum
Ben hangi tarafa yatarsam o tarafta kalcadan bacağa vuran ağrı var. Sırt üstü yatsam nefes alamıyorum, çarpıntı başlıyor. Oturarark uyuyacağım en son
Doğum anında bir cesaret geliyor insana, sen bile kendine şaşıyorsun

İmzanda doğumdan bugüne 1 gün geçti yazıyor peki benim buna aşırı duygulanmam Maşallah size canım her şeyin yolunda gitmesine gerçekten çok sevindim moral oldu valla,darısı başımıza bakalımmmm
Detaylıda tahmini doğum gözüküyor diye konuşuluyordu burada yaklaşık 20 hafta falan önce Demek ki doğruymuş baksana seninki tuttacak gibi duruyor haydi bakalım hayırlısıyla gelsin minnoşlarr

Cok duygulandim. Masallah ne kadar tatli ne guzel gecmis her sey ... Masallah bir varmis bir yokmus dun ne konusyorduk bugun ne oldu bak kizin gene guzel bir surpriz yapti sana

Keske uyuyabilsen. Bi uyusan sutunun artisina sasiracaksin...

Ayla hoca canım doktorum,kaçıncı haftadasın Şuan doğumda görüşürüz belki

Çok teşekkür ederim, cevabınız yüreğimi rahatlattı. Ben de çok uzun yollardan geçtim, zaten tüp bebek süreci yıprattı ve benim de bir düşüğüm var. Dualarım sizinle ve bebeğinizle, ben de sağlıkla kucağıma alırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…