- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
Kafasından dolayımı 2 hafta önde gözüküyor canım, mesala kilosu-boyu-karın çevresi kaç haftalık gözüküyor?Buldum kuşum @Cotto kopya verdi sagolsunbenim bebişin kafa birazcik iriydi yarin net belli olcak sezaryan mi normal dogum mu bakalim ikisi de benim icin korkutucu çok çıtkırıldım birisi oldugu icin zaman yaklastikca panik oluyorum
Maşallah kuzuma tam yemelik annesi o bezelyelerCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Kuşum geçen hafta 36 olmam gerekirken 38 hafta çıktım baş 40+6 (99.3mm) çıktı yarin simdi bi daha kontrol var :/ ama benim bebek hep onde gidiyordu 1 hafta son 1 aydir 2 hafta onde gitmeye basladi. Kilo 3200 boy 51 cmdi gecen cumaKafasından dolayımı 2 hafta önde gözüküyor canım, mesala kilosu-boyu-karın çevresi kaç haftalık gözüküyor?
Kız sen adet tarihini karıştırmış olabilirsin belki hatta üstüne adet görmüş bile olabilirsinKuşum geçen hafta 36 olmam gerekirken 38 hafta çıktım baş 40+6 (99.3mm) çıktı yarin simdi bi daha kontrol var :/ ama benim bebek hep onde gidiyordu 1 hafta son 1 aydir 2 hafta onde gitmeye basladi. Kilo 3200 boy 51 cmdi gecen cuma
Yok kuşum ya benim kürtaj kanamasından sonra oldu sat 4haziran asla unutmamKız sen adet tarihini karıştırmış olabilirsin belki hatta üstüne adet görmüş bile olabilirsin
36. Haftaya göre bayağı ilerde, çocuk zamanını doldurmuş artık içerde.
Yok canım onu denemedim daha masaj yapıyorum bi de bestlak damla ve hoşaf takviyesi sıcak suyu eve geçince denicem bol.bol emziriyorumBunu okumak güzeldi
Göğüslerini sıcak suyla yıkadın mı canım? Belki sütün daha çok hızlanmasına yardım eder.
Yaa çok tebrik ederim görünce şok oldum ne ara oldu diyeYok canım onu denemedim daha masaj yapıyorum bi de bestlak damla ve hoşaf takviyesi sıcak suyu eve geçince denicem bol.bol emziriyorum
Bu randevunda artık sana gün verecektir diye düşünüyorum. Hakkında hayırlısı olsunYok kuşum ya benim kürtaj kanamasından sonra oldu sat 4haziran asla unutmamnormalde 11 martti ilk 8 mart oldu sonra 4 mart sonra 1 mart sonra 25 şubat bu arada detaylida 19. Haftada girmistim orda ilk 25 şubat cikmisti biz yok artik demistik ve doktorumda dedi sen sat ını kesin karistiriyosun diye dedim ama ilk 11 mart cikmisti o da arada kaldi bakalim yarin ne dicek gebelik sekerim sınırdaydı ondan mi acaba dedim 2 hafta var arada sikinti yok ama bebiş koca kafali olcak o normali engelleyebilir haftaya daha net konusurum dedi bakalim bekliyorum heyecanla randevu saatimi uyku da uyuyamiyo zati
Off işte beklediğim fotoCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
CanımKuşum benimki 2 hafta onden gidiyorvallahi yer etti o agrilar 1 haftadir cidden napcam bilmiyorum uykular haram oldu bir de benxe kimsenin imzasi gozukmuyo suan eskiden gozukuyordu bunun ayarini nerden yapiyoruz biliyo musun
Tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun yavrunuzunPlasenta previa vardı bende plasentam rahim ağzını tam kapattığı için hamilelik boyunca hep sıkıntılı geçti süreç. Her ay regl olur gibi kanamam oluyordu baya yoğun bir şekilde. Doktorum da bebeğin gelişimi iyi ilerliyor riske atmayalım alalım daha fazla kanaman olmadan sıkıntıya girmeden dedi. O yüzden erken aldılar. Sezaryan sırasında da çok riskim vardı kanama açısından ama çok şükür bir sorun çıkmadan atlattık.
Amin canım şimdiki görevimiz süt arttirmak inşallahOff işte beklediğim fotomasallah nazar değmesin şuan yanında ve kokusu burnunda Allah ım ne tatlıdır kim bilir. Sürecin böyle sorunsuz geçmesine çok sevindim tüm telaşların bitti çok şükür bundan sonrası aşk sarhoşluğu.
Maşallah Allah bağışlasın. Minnacık ayaklarCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Sağol canım benim son haftalar çok sürprizli geçti benim balık olmamak için elinden geleni yaptı zilliYaa çok tebrik ederim görünce şok oldum ne ara oldu diyeben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum ne ara nasıl oldu, meğer ben bu tarz haberlere henüz hazır değilmişin kendimi şuan doğuracakmiş gibi hissettim allah anali babali büyütsün çokk mutlu oldum
Benim kanamam 5 aylıkken 20. haftada başladı. Hatta düşüncesiz doktorun biri ben nstye bağlıyken başıma gelip sakın doğurma yaşatamayız bebeği demişti. Zor zamanlardı ama geçti çok şükür. Kanamam olacak diye olumsuz düşünme sen de canım. Ben hastanede bir kadınla konuştum plesantası aşağıdaymış onun da ama hiç kanamasız 36. haftaya gelmiş. Herkeste aynı yan etkileri yapmıyor. Benim bundan önce bir düşük ve kürtajım da olduğu için kanamaların boyutu arttı. Sen içini ferah tut. Ben o kanamalara rağmen çok şükür sorunsuz kucağıma aldım bebeğimi. Darısı senin başına inşallah canım yine bir şey merak edersen sor ama kendini strese sokma. Kanamaları ilaçlarla durduruyorlar zaten kısa sürede. Sen heyecanını mutluluğunu yaşaTebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün, bahtı güzel olsun yavrunuzunBenim de plasentam aşağıda ve çıkmıyor yukarı, size sorum kanamalarınız kaçıcı haftada/ ayda başladı? Sürekli tedirginin
taze anne nöbetteSağol canım benim son haftalar çok sürprizli geçti benim balık olmamak için elinden geleni yaptı zilli
Oyy Allahım yerler o sosis bacaklarını senin yaCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Bu ayaklarla seni tekmeliyordu yerim bunun ayaklariniCanlar hepiniz yazmışsınız sağolunDoğum hikayeme gelince tabi stres vardı ama olabildiğince sakin kalmaya çalıştım. Kombine anestezi uygulandı hem spinal hem epidural doktorun eli çok hafifti sinek ısırığı gibi bir şey oluyor saniyelik damar yolu açmadan çok daha basit. Zaten hemen uyuştu bacaklarım. Dokunma ve baskıları hissettim ama acı kesinlikle yoktu zaten çok kısa sürüyor derin derin nefes alıp sürekli rabbi yesir okudum o beni sakinleştirdi zaten doğup ağlamasını duyunca ferahladim Odaya çıkınca da uyuşmam geçince orta şiddette regl ağrısı oldu kalkıp yürüdüm bol bol ağrı kesici verdiler idrarimi da yapinca ağrım kesildi. Hemen memeye tutturduk ebe sağolsun çok yardımcı oldu kız da hemen tuttu emmeye başladı şuan şakır şakır sütüm yok ama gelen ona yetiyor simdilik inşallah 2 güne daha da çoğalacak hoşafımı içiyorum bol bol bi de su. Bu arada ateş basması doğruymuş böyle bi terlemek yok kızlar şimdilik tek derdimiz emişmek ve çiş takibi inşallah kilo kaybı çok olmaz mama kullanmaya gerek kalmaz. Bu da pamuğumun minik ayakları teyzeleri
Uyuyamıyorum ya aslında bebiş uyudu ama ben hastanede uyuyamıyorumtaze anne nöbetteha doğurdum doğuracam diyenleri de uyku tutmuyor ( bkz: ben)
benim de bugün kontrolüm var, hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Yok canım çok rahat oldu şükür kalkarken yere bakma dediler hep karşıya bakarak yürüdüm zaten ilaçlardan dolayı ağrım çok yoktu regl ağrısı gibiydi o da zorlamadi Şükür. Ben üsümedim ama ilaclarin yan etkisiymis istemsizce zangir zangir titredim hatta titrerken ateş basiyordu yani öyle diyim. Ama iyi yapmışsın bazıları da tam tersi üşüyormuş ayaklarına falan koyarsın. İnşallah kolay doğumlar nasip olsun hepinizeOyy Allahım yerler o sosis bacaklarını senin yaMaşallah sana canım ilk kalkışta çok zorlandın mı acaba? Aslında sezeryan sonrası üşüme geliyor derler ben de sıcak su torbası falan koymuştum valize Ne güzel atlattın Allah bize de sağlıkla güzel geçen doğum hikayelerimizi yazmayı nasip etsin