Çok teşekkür ederim tedarik ettik yetecek kadar Allah razı olsun sizden ve diğer herkesten mesaj atıfta gormediklerim varsa onlardanda Allah razı olsunKonyadayim özelden numara atabiliyorsan yardımcı olurum canım yada burdan sor atamiyorsan merak ettiğin şeyleri bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum her türlü kıyafet yardımcı olurum bana ulaş
Medicana narin hanıma gittim o bakıyormuş depremzelere inş iyi doktordurBen selçuk tıp Hastanesi'ne gidiyorum. Doktorum Mehmet kulhan. Ama şu an deprem bölgesine gitmiş. 36+3 haftalık hamileyim. Ama bebeğim iri oldugu için erken olacak ameliyat. Benimde sezeryan olacaktı doktorum yapacaktı 27 Şubat'ta. Şu an o yapamiycak gibi görünüyor ama Selçuk tıp hastanesinde zaten en iyi proflar doç lar var. Onlardan birine randevu alacağım.
Selçuk tıp hastanesi universite hastanesi olduğu için yarı özel gibi birşey. Ben özel muayene oluyordum. Muayene ücreti 250 TL. Tahliller vs. Herşey ücretsiz. Kadın doğum acilide var. Sezeryanida ücretsiz yapıyorlar Yalnız odalar tek kişilik olmuyor.
Ama eğer özel hastanede doğum yapmak istiyorsan Farabi Hastanesi'nde Mehmet bardakçı ya görümcem gitmişti çok memnun kalmıştı sezeryanden
Medova hastanesi seçil kahveci yide çok övduklerini duydum.
Çok teşekkür ederiz canım bi tek onlar eksik kalmıştı senin aldıklarınla birlikte hepsi tamamlanmış olacakMerhabalar,Alt açma bezi,emzirme yastığı ve göğüs kremi alınmadıysa alabilirim.
Tamam canım ekliyorum onu daSadece alt ve örme 1 yelek ve Hırka kargo yapacağım yarın ben de.
Şeyma hanım adresi bana yazarsa hemen alırım şimdi.Çok teşekkür ederiz canım bi tek onlar eksik kalmıştı senin aldıklarınla birlikte hepsi tamamlanmış olacak
Tamam canım ekliyorum onu da
Geçmiş olsun arkadaşım ya bu geçen birşey değil mi? Hep böyle hortlayıp duruyor mu? Ben ilk defa yaşadımBenim sıkıntım var ondan yana hatta doğumdan sonra da ben çektim normal doğum olduğundan daha da tetikledi. O krem falan bende rahatlama yapmıyordu ben kantaron yağı sürdüm her WC gittiğimde öylelikle sakinletmiştim. Şimdi yine başladı doğum yaklaştıkça
Canım 6 büyük havuctan koca 1 bardak çıkıyor 400 ml yaklaşık havucu bimden alıyorum ordakiler beypazarı havucu hem bol su çıkıyor hem de şekeri az. Ben çok şekerli şeyleri sevmiyorum bence de alıp sık taze taze hemİnşallah büyümüştür senin minikte1 bardak kaç havuçtan çıkıyor ortalama? Ben markette havuç suyu bulamiyorum ya kara borsa olmuş resmen alıp sikayim ben de bari
Senin kiz turuncu saçlı dogmasin :)Kızlar bu arada havuç bana biraz alerji yaptı yanaklarım al al oluyorama icicem artık yapcak bişi yok
Teoman Alp canim benim oglumun adiKızlarİlk sayfamızdaki listede bebeğin cinsiyeti ve ismi eksik olanlar var onları tamamlayalım mi?
Anladım canım benim de vajinismus geçmişim var atlattıysan yaparsın hiç merak etme. Ama en azından 38.haftada yapılması daha sağlıklı olabilir tekrar bi danış istersen doktoruna. Bazen çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor çünküEvlendigim ilk 2 ay vajinusmus sıkıntısı yaşamıştım 2 seneden fazla olsu atlattim. Normal doğum yapabilir miyim diye sordum o da ebeler muayene etsin eğer tolerans gösterirsen neden olmasın dedi sanırım o yüzden istedi muayene
Sancı şiddeti ne kadar ki
Cok teşekkür ederim kızlar sancı az çıktı yolladı doktor valla. Akıntı icin de fitil verdiGeçmiş olsun canım, aman haberdar et bizleri
Cok güzel bi isimBiz isim olarak ''Barış'' olarak değişikliğe gittik
Şeyma hanım adresi bana yazarsa hemen alırım şimdi.
Benim bebişin adı Çağan AtaKızlarİlk sayfamızdaki listede bebeğin cinsiyeti ve ismi eksik olanlar var onları tamamlayalım mi?
Teoman Alp canim benim oglumun adi
Metehan olacak benim oğlanın adı daKızlarİlk sayfamızdaki listede bebeğin cinsiyeti ve ismi eksik olanlar var onları tamamlayalım mi?
Canım ben oğlum hasta olmaya başlayınca hemen. Portakal ,limon sıkıyorum 3 öğün tüm öğünlerde. Birde sırf tavuk suyu ile çorba. Doktor bana c vitamini takviyesi almamı söyledi hap olarak onu kullanıyordumKızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptımEşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari
Bende aynı şekilde doğuma 10 gun kaldı önce oğlum grip oldu sonra bana geçti her tarafım çok ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum yarın doktora gidicem belki ilaç yazarKızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptımEşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari
Teşekkür ederim, abisi koydu ismini .barış olsun dedikCok güzel bi isim
Portakal suyu şekerimi yükseltebilir canım ama tavuk suyu çorbası yapayım bariCanım ben oğlum hasta olmaya başlayınca hemen. Portakal ,limon sıkıyorum 3 öğün tüm öğünlerde. Birde sırf tavuk suyu ile çorba. Doktor bana c vitamini takviyesi almamı söyledi hap olarak onu kullanıyordum