2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Konyadayim özelden numara atabiliyorsan yardımcı olurum canım yada burdan sor atamiyorsan merak ettiğin şeyleri bebeğinin cinsiyeti ne bilmiyorum her türlü kıyafet yardımcı olurum bana ulaş
Çok teşekkür ederim tedarik ettik yetecek kadar Allah razı olsun sizden ve diğer herkesten mesaj atıfta gormediklerim varsa onlardanda Allah razı olsun

Medicana narin hanıma gittim o bakıyormuş depremzelere inş iyi doktordur

Geçmiş olsun arkadaşım ya bu geçen birşey değil mi? Hep böyle hortlayıp duruyor mu? Ben ilk defa yaşadım inşallah iyi oluruz bir an önce

İnşallah büyümüştür senin minikte 1 bardak kaç havuçtan çıkıyor ortalama? Ben markette havuç suyu bulamiyorum ya kara borsa olmuş resmen alıp sikayim ben de bari
Canım 6 büyük havuctan koca 1 bardak çıkıyor 400 ml yaklaşık havucu bimden alıyorum ordakiler beypazarı havucu hem bol su çıkıyor hem de şekeri az. Ben çok şekerli şeyleri sevmiyorum bence de alıp sık taze taze hem

Anladım canım benim de vajinismus geçmişim var atlattıysan yaparsın hiç merak etme. Ama en azından 38.haftada yapılması daha sağlıklı olabilir tekrar bi danış istersen doktoruna. Bazen çatı muayenesi doğumu tetikleyebiliyor çünkü

Kızlar gebelik boyunca hasta olmadım olmadım doğuma 1 hafta kala şifayı kaptım Eşim sağolsun.. En hızlı nasıl toparlarım 2 gündür nane limon içtim başka ne yapabilirim bilmiyorum. Halsizlik kırgınlık yok şimdilik çok şükür burun akıntısı hapşırık tıksırık vs. var. Eşim de aynı ek olarak öksürüyor bende öksürük yok. Var mı bi öneriniz doğuma kadar iyileşsem bari

Canım ben oğlum hasta olmaya başlayınca hemen. Portakal ,limon sıkıyorum 3 öğün tüm öğünlerde. Birde sırf tavuk suyu ile çorba. Doktor bana c vitamini takviyesi almamı söyledi hap olarak onu kullanıyordum

Bende aynı şekilde doğuma 10 gun kaldı önce oğlum grip oldu sonra bana geçti her tarafım çok ağrıyor ne yapabilirim bilmiyorum yarın doktora gidicem belki ilaç yazar

Portakal suyu şekerimi yükseltebilir canım ama tavuk suyu çorbası yapayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…