Canim ben aksamlari olcmeyi biraktim sabah olcuyorum,surekli olcup moralini bozma.Netten baktigim kadariyla tansiyon en yuksek sabah saatlerinde olurmus,sabah normal cikarsa aksamda normaldir diye hic olcmuyorumHafifledi canım ama geçmedi tansiyonum yükselmis dün 14/9 oldu şimdi 13/8sanırım bünye kaldırmıyor
Canım ıslak mendil ben de 3 paket almıştım yani toplam 6 oldu. Bir de benim dışımda bi arkadaşımız daha emzik koymuştu yanlış hatırlamıyorsam. Emzik 2 tane yaniBu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.
SON GÜNCEL LİSTE
Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah
Senin ıslak mendil yazdığını görmüştüm hatırlattığın iyi olduCanım ıslak mendil ben de 3 paket almıştım yani toplam 6 oldu. Bir de benim dışımda bi arkadaşımız daha emzik koymuştu yanlış hatırlamıyorsam. Emzik 2 tane yani
Siz de iyi ki varsınız, iyi ki hayattasınız bu bize o kadar güzel bir umut kiOKadar duygulandimki aglattiniz beni iyiki varsiniz tesekkur ederim hepinize Allah razi olsun
Süper olmuş ben de yelek alayım yarın kargolarım.Kızlar laptop yanımda değil annemdeyim o yüzden kağıda aklıma gelenleri yazıp listeledim. Eksiklerim varsa siz de söylersiniz şimdilik bu listeden ilerleyelim.
Bu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.
SON GÜNCEL LİSTE
Sunrseee havluyuda ekledim canım yarın listeyi daha düzgün bi şekilde hazırlıcam inşaAllah
Ekliyorum canımCanım ıslak mendil ben de 3 paket almıştım yani toplam 6 oldu. Bir de benim dışımda bi arkadaşımız daha emzik koymuştu yanlış hatırlamıyorsam. Emzik 2 tane yani
Bebek havlusu da demiştin canım onu da ekliyo muyuz?3 tane uzun kollu yenidoğan beyaz zıbın tertemiz
2 tane sıfır kol beyaz zıbın
3-4 uzun kollu tulum
2 tane alt üst takım
Depend
Biberon
Örgü patik
Yelek (penye)
Ana kucağı
Bibs emzik
Maviesil23 bunlarda var canım
Bebek havlusu da demiştin canım onu da ekliyo muyuz?
Kuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.
Hepinize cok tesekkur ederim okudukca yapmaya calistiklarinizi agliyorum iyiki varsiniz sizin gibiler iyiki var rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi naspi etsin sizi korusun dogumlarinizi kolaylastirsin allah razi olsun hepinizin
Öyle mi benim de sanki sabah düsük çıkıyor gibi anlamadım ben bu işi gerçi bugun sabah akşam ölçtüm 13/8Canim ben aksamlari olcmeyi biraktim sabah olcuyorum,surekli olcup moralini bozma.Netten baktigim kadariyla tansiyon en yuksek sabah saatlerinde olurmus,sabah normal cikarsa aksamda normaldir diye hic olcmuyorum
Bana da adres yollar mısın canım
Olabilir canım belki yukarı dönmüştürBenim 24 den baş aşağı ama sadece baş aşağı pek kanala girer gibi değil henüz zaten benim için erken ama yukarıda gibime geliyor..
Evet canım etkiliyor maalesefHaberler görüntüler etkiledi canım muhtemelen doktoruma söyledim takip edelim dedi 14-8 i geçmezse döküntü görmüyor umarım da görmeyiz birdaha
Tmm canım bizde aklımıza geldikçe söyleriz olmayanları. Emeğine sağlıkBu listeye göre hareket edebilirsiniz kızlar.
SON GÜNCEL LİSTE
Tamam canım oradan bakarım kaçırdıklarımaKuzu ilk sayfadaki listeye doğum yapanları da yazıyoruz