2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canim benim de çok yoğun bir haftam, eksik kalanlar için beni de haberdar eder misin ben de destek olmak istiyorum. Maddi olarak da destek olmak isterdim ama sıkıntılıymis. Tamamlayacağız inşallah hep beraber

Ben şunları paylaşmak istiyorum;

3 aylık iki adet body (Zıbın)
Bir paket 2 numara sleepy bez ve 3 paket ıslak mendil.
Bir omuz örtüsü ve ağız mendili.
1-6 aylık 4 lü takım çorap.

Hepinize cok tesekkur ederim okudukca yapmaya calistiklarinizi agliyorum iyiki varsiniz sizin gibiler iyiki var rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi naspi etsin sizi korusun dogumlarinizi kolaylastirsin allah razi olsun hepinizin
Merhaba canım allah seninde yardımcın olsun neler gerek nasıl gönderilicekse yazarmısın çok yardımcı olmak isterim ne gerekirse

Merhaba canım allah seninde yardımcın olsun neler gerek nasıl gönderilicekse yazarmısın çok yardımcı olmak isterim ne gerekirse

Canım yenidoğan bebeğe ve anneye lazım olan şeyler. Burada arkadaşların yazdıklarını takip edip kalanlar tamamlanabilir. Allah herkesten razı olsun

Hepinize cok tesekkur ederim okudukca yapmaya calistiklarinizi agliyorum iyiki varsiniz sizin gibiler iyiki var rabbim bebeklerinizi saglikla kucaginiza almayi naspi etsin sizi korusun dogumlarinizi kolaylastirsin allah razi olsun hepinizin
Şimdi üzülme canım

Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşllah

Sen de iyi ol

Evet ya kesinlikle resmen kıpırtı oluyor, Çarşamba kontrolüm var bakalım doktora söyleyeceğim

Evet canım aynı bu şekilde

Arada iğne batması hissi oluyor
Benimde salı günü kontrolüm canım muhtemelen benim kanala girdiği için o ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…