Canım bu arada Ankara’ya geldin mi ? Yardımcı olabileceğim bi konu varmı yazacaktım sana bi türlü fırsatım olmadıBencede inan paylaşılsa para yollasak daha iyi olur. Bende yardım etmek isterim elimden geldiğince. Bu arada çok çok geçmiş olsun cnmRabbim tekrarını yaşatmasın inşşşş
Bana da adresinizi atar misiniz? Ben de bir seyler gondermek isterimkapali tesetturlu biriyim bilginiz olsun bu durumdan,
Kizlar zahnet olmayacaksa halim yok psikolojik olarakta fiziksel olarakta iyi degilim alisveris yapacak halde degilin siz fazlalik olan yuk olmayacak sifir olmasada hic sorun olmayacak sizi zora sokmayacak seyler olsun lutfen kargo ucrerini karsi odemeli yapabilirsiniz ben karsilamak isterim size yuk olmasin o konuda yeterince zahmet verecegim zaten cok uzuluyorum cok utaniyorum bu durumdan
Kızlar tüm yazılanları okuyamadım yazosey için bi karara varılmadı sanırım beni de etiketlermisiniz bende elimden geleni yapmak isterim seve seve
Süpersin ya maşallahCanım şimdilik herkes kendi elinden geleni yapacak gibi duruyor. Şeyma çıkıp alamayacağı için para yardımı yerine eşya yollamak mantıklı geldi bana. Bir instagram kullanıcısı ile paylaşmıştım, o da hikaye olarak paylaştı ve anakucağı bile geldi dedi. Adresini kendisine verdim, hallolacak inşallah
Para yollamak sıkıntılı dedi kazen bence de eşya yollamak daha mantıkli online alip direk adresine kargo edebilirizCanım şimdilik herkes kendi elinden geleni yapacak gibi duruyor. Şeyma çıkıp alamayacağı için para yardımı yerine eşya yollamak mantıklı geldi bana. Bir instagram kullanıcısı ile paylaşmıştım, o da hikaye olarak paylaştı ve anakucağı bile geldi dedi. Adresini kendisine verdim, hallolacak inşallah
Para sıkıntı canımCanım şimdilik herkes kendi elinden geleni yapacak gibi duruyor. Şeyma çıkıp alamayacağı için para yardımı yerine eşya yollamak mantıklı geldi bana. Bir instagram kullanıcısı ile paylaşmıştım, o da hikaye olarak paylaştı ve anakucağı bile geldi dedi. Adresini kendisine verdim, hallolacak inşallah
Benim aldıklarım:Kızlar böyle çok karışacak şöyle yapalim herkes bu mesaji alintilayip ne göndereceğini beden adet yazsin ben liste yapayim kalanlari da göndermek isteyen arkadaşlar paylaşır benim de liste yapacak vaktim yok şuan kayinvalidem bende çünkü çok bakamiyorum
Kuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.Kızlar böyle çok karışacak şöyle yapalim herkes bu mesaji alintilayip ne göndereceğini beden adet yazsin ben liste yapayim kalanlari da göndermek isteyen arkadaşlar paylaşır benim de liste yapacak vaktim yok şuan kayinvalidem bende çünkü çok bakamiyorum
Kuzum senin de cuma günü doğum ihtimalin var kafan çok dolu olur, işlerin olur vs istersen ben üstleneyim 2 gün sonra taşınma işim var 2 gün müsait durumdayım. Arkadaşlar beni etiketleyip yazarsa ben listeyi oluşturayım.
Uzun kollu zıbın ve alt üst takım ay aralığı neydi canım onlarıda not alalımBenim aldıklarım:
Tarak Seti
Lohusa Pedi
1 paket 1 no bez & Islak mendil
0-6 ay emzik
1 adet uzun kollu zıbın
1 adet Alt üst şapkalı takım
3 adet yenidoğan havlu çorap
1 adet Polar battaniye
6lı Ağız mendili
Uzun tulum ve body ay aralığı nedir canımMaviesil23 ben de
1 tane hastane çıkışı
2 tane uzun tulum ayaklı
3 tane çıtçıtlı body
Çorap
İnce battaniye
Ağız mendili
İkisi de yenidoğan canımUzun kollu zıbın ve alt üst takım ay aralığı neydi canım onlarıda not alalım
Cinsiyet neydi bebeğin ?Kızlar böyle çok karışacak şöyle yapalim herkes bu mesaji alintilayip ne göndereceğini beden adet yazsin ben liste yapayim kalanlari da göndermek isteyen arkadaşlar paylaşır benim de liste yapacak vaktim yok şuan kayinvalidem bende çünkü çok bakamiyorum
Kuzum adresi bana da atarmısın sana zahmetCanım şimdilik herkes kendi elinden geleni yapacak gibi duruyor. Şeyma çıkıp alamayacağı için para yardımı yerine eşya yollamak mantıklı geldi bana. Bir instagram kullanıcısı ile paylaşmıştım, o da hikaye olarak paylaştı ve anakucağı bile geldi dedi. Adresini kendisine verdim, hallolacak inşallah
Yenidoğan canımUzun tulum ve body ay aralığı nedir canım
Her birimiz yeni doğana yoğunlaşmamak adına, ileride de ihtiyaç olacağından ben 3 aylık olanları paylaşmak isterimYenidoğan canım