2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canım çok bilgim yok ama ben bi doğum hikayesi okumuştum bebek kanala girdikten sonra geri çıkmış acil sezeryana almışlar diye demek ki olabiliyor nadir de olsa
Anladim canim ... Teslim olacagiz artik doktora... Yani son noktalardayiz hayirlisi...

Baya iyi çıkmış kuzum.1saat tokluğa bakmıyormusun peki kadın doğumcum bana hep 1.saat tokluğa bakacağız dedi benimde 2.saatler daha iyi çıkıyor genelde
1. Saate bakmadım kuzum bugün ama benim 2. Saat 1 den düşük çıkıyor hep. Ben de önemli olan 2. Saatin 1 den yüksek çıkmaması diye biliyorum

1. Saate bakmadım kuzum bugün ama benim 2. Saat 1 den düşük çıkıyor hep. Ben de önemli olan 2. Saatin 1 den yüksek çıkmaması diye biliyorum
Seninki artik duzeldi canim rahat ol... Zaten suyunu artirman onemli... Suyu artirman icin de sekeri artirman gerekiyor... Saglikli besleniyorsun, bence rahatca ye bol bol... Ben de diyet yaptim 3 ay duzeldi, sonra doktor serbest her sey dedi. Sonraki ay gene tahlil istedi guzel cikti yememe ragmen ..
Bu arada kimse kendi kilosunu takmiyor artik

Duran hemşire ben hiç denk gelmedim ama sesi yüksek kalp atış sesini duyuyorsun. Bebek hareket ettiyse döndüyse kalp atis sesi gelmiyor o zaman uyariyorsunuz zaten
Benimki hep başındaydı canım, sürekli kızcağın gözü ekrandaydı. Benim doktorum da sürekli gelip kontrol ediyor, hastasını fazla sahiplenen bir doktor sağ olsun
12.haftamdayım doktor bebeğin cinsiyeti kız dedi yanılma olurmu
Bana 12.de kız dedi ama %80 çünkü benimki bacakları hep kapalıydı, 16 da kesin erkek oldu

Büyük ihtimalle gündem ile alakalı. Ben de gece artık sıfır uyku ile duruyorum , en ufak çıtırtı olduğunda elime telefonu ve suyu alıp oğlumun odasına koşuyorum
Bahsettiğin şeye bende bakayım YouTube’dan peki kaçıncı haftadasın başlamak için benim erken daha 34
Erken canım senin için, benim Çarşamba 37 olacak ama benim 2 hafta önde gidiyor pazartesi başlarım
Valla bende anlamam diye korkmuyo değilim evde doğurmayız dimi
Benin arkadaşım evde çekmiş kendi sancısını hastaneye gittiğinde 8 cm açıklık varmış. Suniden sonra kendi sancısı olunca dayanmış demek ki. Bana da öyle diyor hep evde çek sancımı diye
Iki kg cnm daha düşük doğar ultrason fazla ölçüyor
Yok kuzum ya .
Benim ilk oğlum doğumdan 4 gün önce 2900 ölçüldü hatta doktor biraz zayıf dedi. Bi doğdu 3580 gram

Kuşum gelişim olarak 2 hafta onde ama kafa 5 hafta onde diyebilirim yani su sekilde sata gore 36 olmam gerekirken 38 cikiyorum kafasi da 40+6 cikiyor:/
Genetik olabilir mi canım, benimkinin de boy ve kilo 2 hafta önde gidiyor. Önde çıkınca ilk oğlumun doğum bilgilerini sormuştu bana doktorum. Sonra çok takılmadı senin bebeklerin yüksek ihtimalle iri bebek oluyor diye.
6cm e kadar evde bekleyenler varmış ya ee 6 cm sonrası max 1/2 saatte doğuruyorsun ne bileyim alıyor beni korkular böyle düşündükçe gidip doğum terapisi alasım geliyor
Benim arkadaşım 8 cm e kadar beklemiş. E dedim bekleseydin çıkacakmış çocuk
Ama lütfen korkma, benim ilki suni sancı ileydi inşallah gene normal doğururum bence korkulacak bir şey yok. Sadece ebe ve doktorları dinle , ve bağırıp çağırma. Benim gikim çıkmadı, hemsire şaşırdı sana sancı verilmedi mi diye. Enerjini doğum anına sakla. Doğduktan sonra öyle bir rahatlama hissi geliyor ki anlatamam
Ben doktora 4cm iken gittim. Suyu doktor patlatti. 3 saat 25 dk da dogum oldu, suni sanci ile ... Sakin kalip doktorun ebelerin dedigini yapinca kolay ... Bagirip cagirinca hem anne yoruluyor hem dogum uzuyor hem de dogum ekibi geriliyor...
Evet kesinlikle dediğin gibi. Seninle aynı şeyleri yaşamışız. Bağırmak tamamen doğumu uzatıyor, çünkü; ikinmaya halin kalmiyo bağırmaktan
Kizlar acaba dogum kanalina giren bir bebek tekrar ordan cikar mi ki? Bunu merak ediyorum ama hic bir yerde de goremedim...
Sanmıyorum canım ya , kafayı soktuktan sonra zor gibi
Kuzum seninki büyük cesaret, ben buna cesaret edemezdim. İnşallah bunda kendi sancın gelir de bu kadar sıkıntıya girmezsin

Çocukluk geçiyor ama çocuklukta yaşananlar geçmiyor malesef benimki stres üzüntü sanırım cnm sebebini bilmiyorum kan verdim sonuçları bekliyorum belki enfeksiyon falan varsa alttanda kültür aldı
6cm e kadar evde bekleyenler varmış ya ee 6 cm sonrası max 1/2 saatte doğuruyorsun ne bileyim alıyor beni korkular böyle düşündükçe gidip doğum terapisi alasım geliyor
4 den sonrası felaket cnm 6 yi evde zor beklersin bide ben 9 cm dim gece bir santim için 13 saat bekledik öğlen dogdu

Evet kuzum bi karbonhidrata dikkat ediyorum işte onun dışında yiyorum hep inşallah az da olsa artar suyum da 37 yi görürüz valla ben tartıya bile çıkmıyorum artık doğumdan sonra veririz

4 günde almış kilo maşallah:)benimde ultrasonra hep daha iri ve uzun dediler daha kısa ve zayıf doğdu ondan dedm buda aynı olabilir doktorum çok tedirgin bakalım ne olcak

Evet kuzum bi karbonhidrata dikkat ediyorum işte onun dışında yiyorum hep inşallah az da olsa artar suyum da 37 yi görürüz valla ben tartıya bile çıkmıyorum artık doğumdan sonra veririz
Havuc suyu ictin mi bu surecte,iyi geliyormus suyun artmasina

Sen kendin sancı hissediyor musun canım gün içinde.
Çok şükür arkadaşım seni çok merak ettik. Allah seni sevdiklerine bağışlamış, bebeğinin iyi olmasına da çok sevindim. Kayıpların için çok üzgünüm. Allah mekanlarını cennet etsin, sizlere de dayanma gücü versin
Evet haklısın teslimiyet önemli aslında, ama dayanamadıysan da ne yapabilirsin ki. Benim de sabah 9dan öğlen14 e kadar sürdü sancı 30 dakikada doğdu zaten

Tuylerim diken diken okudum,cok sukur sag salim cikmissiniz,cok gecmis olsun,her sey yerine gelir caniniz sag olsun.

35+0 dayım yazmışsın ama alttaki takip şeysinde 38de görünüyorsun. Doğum tarihi yanlış yazılmış heralde. Onun dışında benim 29 haftada minnağım gelmeye niyet ettiğinden beri her Nstde bir iki sancım çıkıyor. Normal sancılar yani bunlar. Ne zaman geleceğini kendi biliyor minnoşlar. İlk gebeliğimde hiç böyle ara sancım olmamıştı ama bunda her saat bazen yarım saatte bir bazen on dk bir yokluyor sancılarım. Ama düzensiz yani yalancı sancılar

Benim ilk olcum 130-86 cikti biraz dinlendim 12-8 cikti cok sukur dusmus.Kardiyoloji randevusunu iptal edecegim biraz daha takip edecegim.Ama benim de bas agrim devam odem takip ediyorum,hafta ici de idrar baktiracagim.
Ben de baktırıcam idrar perşembe de kontrolüm var umarım bir dört beş hafta sağ salim geciririz

Biz de 2-3 hafta önden gidiyoruz. Benim nstlerde de ufak sancılar çıkıyor geçen 3 tane çıktı ama düzenli olmadığı sürece tek başına bir önemi yok bu sancıların. Doktorum hiç takmadı bile o sancıları. Ben 38+2yim şuan sen de 38i doldurursun bence canını sıkma

Canım dualarımız seninle canınız sağ çok şükür çok sevindim Allah bu süreci kolayca atlatmayı nasip etsin çok kötü günler yaşadınız Rabbim sizlere daha güzel günler göstersin her acıniz sizlere bir sevinç getirsin güzel günler gelecek inşallah

Takvimde neden 39 yazmiyor sizin? Bazilarinin dedigi ile takvimi farkli

Takvimde neden 39 yazmiyor sizin? Bazilarinin dedigi ile takvimi farkli
Cnm tahmini giriliyor bazı tarihler regl tarihi net olmayan var ya da tedavi üzeri genelde doktorlar makinaya bakarak karar veriyor şu kadar haftaliksin diye makina söylüyor yani burdakiyle tutmuyor haftalar benimkide tutmuyor burda yazanla uyumlu olsaydım keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…