Canım kendini şu süreçte rahatlatman gerek stres yapma tabi bazen elde olmuyo ama o psikolojide çıkmaya calis. Ne bileyim karnının fotoğrafını çek video çekerken bebeginle konuş tatlı bisiler yeeeSelam herkese,dün akşamdan beri canım çok sıkkın önce evle ilgili sorunlar sonra eşimin hasta olması gün boyu da defne hanımın hiç kıpırdamaması beni çok yordu canım sıkıldıkça o hissetti o kıpırdamadıkça benim canım sıkıldı nasıl akşamı ettim bilmiyorumArtık doğsa da kavuşsak mı desem en azından gözümün önünde olsun ne desem bilemiyorum vallahi zaten bi duygusala bağladım.
Günü başka endişeli geçenlere de selam olsun umarım pazartesiye güzel haberler alacaksııın bu beslenmeyle hiç dertlenmeeeminseo
Bu yalancı sancı dan da çıkmış sn hemen kuaför randevularini alBütün karnım aniden toplanıyor taş gibi oluyor kasıklarım sancı veriyor hatta nefesim daralıyor kesiyor nefesimi o anlarda 20/30 saniye kadar sürüyor. Geçiyor yarım saat sonra tekrar ediyor. 2 gündür çoğaldı normalde bunu günde 2/3 defa yaşıyordum. Annemde 5 dk da bir böyle oluyormuş dayanamamış ambulans çağırmışlar erkek kardeşimde doğum yapmış. Çok şükür benim yarım saat 40 dk sürüyor arası magnezyuma rağmen artarsa mecbur doğum başlayacak sanırım.
Çarpıntınin tiroid le ilgisi ne ki . Başka sebep yada psikolojik olabilir mi. Ben de daha önceden kendimi psikolojik olarak etkiler hep çarpıntı yaşardım Dr a giderdim bişey çıkmazdı.Ya kızlar benim de o kadar cok carpıntım var ki bayılcak gibi oluyorum göğsüm çok ağrıyor elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor ve bunu durduramıyorummmmm dr en son tiroit ilacını mg yükseltti ama yine de faydası yok böyle olan var mı hic?
Evet anı harekette daha fazla hissediyorum bende yalancı sancı ama yine de sayısı ve sıklığı önemli en azından not alıp Dr a iletirsin.Ben 32. haftadayim, henüz olmadı bu bende galiba. Bazen oturduktan sonra yürürken karnım sertleşiyor ya da uzandıktan sonra ayağa kalktığımda oluyor ama bu daha değişik herhalde. Bundan sonra biraz daha dikkat ederim ben de top gibi oluyor mu diye.
Benim ilk bebeğim olduğu için hiçbir fikrim yok yataklar konusunda ama okuduğuma göre herkes başka bir şeyi beğeniyor. Ben çocuğun yattığı döşek kısmı sağlıklı, sert olduğu (elimizi bastırınca çok içe girmemesi ve çekince hemen toparlanması gerekiyormuş) sürece yatağın çok önemli olmadığını düşünüyorum. Ikea nın klasik bir bebek karyolasını almayı düşünüyorum. Burada park yatak pek yok, diğerleri de gereksiz pahalı geliyor.
Yürüyüş etkilemiş canım. Hızlı mı yürüdün acaba. Kendine çok yüklenmiş olabilirsin.Kızlar bu gece belim çok ağrıyor. Karnımda kasıklarımda bir şey yok ama yatakta dahi uzanamıyorum. Bacaklarım ve kalça içlerimde fena. Dün akşam 40 dk yürümüştüm o mu etkiledi acaba..
Bn henüz almadım. Marka çok önemli değil bence. Elektrikli yada manuel var hangisinin işlevi sana uygunsa onu tercih edebilirsin. Manuel bebeğin kendi hareketiyle sallananlar daha cazip geliyor çünkü gaz sancısına falan iyi geliyormuş hareket ettikçe.hanımlar ana kucağı alan var mı? Hang marka alalım
Bende henüz yok ama yakındırBide aynaya bakınca görüyorum benim karnımın altı baya baya çatladı yani
Bence yedekli al kan olur kusmuk olur kaka olur yedek iyidirKızlar bir gecelik bir pijama yeter mi? Ek olarak ne alayım sizce bir gecelik bir pijama daha mı alsam fazla mı olur? Öneriniz var mı siz ne aldınız?
İnşallah kuzumCanım yeni okudum şimdi üzülme belki ultrason ölçümünden dolayı öyle çıkmıştır. Beslenmeye ilaçlarını düzenli yap sen allahın izniyle birşeycik olmaz inşallah canım benim
Endişeler endişelerSelam herkese,dün akşamdan beri canım çok sıkkın önce evle ilgili sorunlar sonra eşimin hasta olması gün boyu da defne hanımın hiç kıpırdamaması beni çok yordu canım sıkıldıkça o hissetti o kıpırdamadıkça benim canım sıkıldı nasıl akşamı ettim bilmiyorumArtık doğsa da kavuşsak mı desem en azından gözümün önünde olsun ne desem bilemiyorum vallahi zaten bi duygusala bağladım.
Günü başka endişeli geçenlere de selam olsun umarım pazartesiye güzel haberler alacaksııın bu beslenmeyle hiç dertlenmeeeminseo
Nidicard benzeri bir ilaçla bu sancılar kesiliyor aslında zaten senin planlı sezeryan olacak Magnezyum çok işe yaramayabilir. Benim arkadaşım aynı senin gibiydi nidicard ile 38+6 ya kadar devam etti sonra sezeryan ile aldı drYok canım sadeve magnezyum verdi doktor. Haftam erkendi 21.haftada başlattı içerden 1cm açıklığım var diye. Sonra bıraktırdı. İçmedim 32.haftadan beri. 2 gündür inanılmaz arttı şimdi günde 2 ye çıkarttı doktor. Devam ederse yine hiç riske atmayız doğumu yaparız dedi
Canım dünden beri bende de var o sebebini anlamadım öksürme hissi geliyor böyle kalbim ağzımdan çıkacak gibi. Tansiyon da normal acaba kan seviyelerimiz mi değişiyor anlamadim kalp fazla kan pompalamaya mi çalışıyor noluyorYa kızlar benim de o kadar cok carpıntım var ki bayılcak gibi oluyorum göğsüm çok ağrıyor elim ayağım titriyor nefesim kesiliyor ve bunu durduramıyorummmmm dr en son tiroit ilacını mg yükseltti ama yine de faydası yok böyle olan var mı hic?
O etkilemiştir canım ayakta durmak benim direk belime vuruyorKızlar bu gece belim çok ağrıyor. Karnımda kasıklarımda bir şey yok ama yatakta dahi uzanamıyorum. Bacaklarım ve kalça içlerimde fena. Dün akşam 40 dk yürümüştüm o mu etkiledi acaba..
Troid hormonu az ya da cok salgilanma durumuna gore insani cok hareketli, kalbi hizlandirma, nabzi, terleme, sicak basmasi, ya da yavaslatan yani halsoz, yorgun, enerjisiz yapma gibi etkileri var. Psikoloji ile dogrudan ilgili bir ic salgi bezi troid bezi... O yuzden etkili...Çarpıntınin tiroid le ilgisi ne ki . Başka sebep yada psikolojik olabilir mi. Ben de daha önceden kendimi psikolojik olarak etkiler hep çarpıntı yaşardım Dr a giderdim bişey çıkmazdı.
Canım sanırım orda bahsettigi nişan durumu değil. Aktif yoğun pihtili kanama durumu olabilir bahsedilen.Şaşırdım kanama durumunda neden sezaryen dedi ki bende acile kanamayla gitmiştim yani kanama doğum başlangıcında olan bişey değil mi
Bir şikayet olmadiginda bile belirli aralıklarla kan ve idrar tahliline bakıyorlar cnim her ihtimale karşı aslında . Sağlık ocağında yaptırdıysaniz kontrollerde onlari sistemde görüp ek tahlil istememiş te olabilirBenim doktorum hiç bakmıyor idrara kana. Bir şikayetim yok diye sanırım.
Sizde de şikayet yokmuş. Doktorunuz buna rağmen test istiyor mu?
Benim doktorumda mı bir sıkıntı var acaba bunu anlamaya çalışıyorum. 30+0 oldum ben.
Afiyet olsunİşyerinde son kahvaltımBebeğe kilo olsun inşallah dipnot: avokadodan nefret ederim,ekmek yok
Ben de ezip limon karabiber tuz yaptımAfiyet olsunayy Ben cok seviyorum. Ben de sevmezdim ama kizim cok seviyor onunla yerlen sevmeye basladim. Dilimleyip bol limon ve zeytin yagi ile yiyorum ben. Kimi de eziyor, limon ceviz ve zeytin yagi ile ekmege surerek yiyor. Cok faydali. Doguma yaklasinca her gun tuketmeyi oneriyorlar. Dogumu cok kolaylastiriyormus... Sevmedigim yonu, pahali bence...
Bu arada yumurtayi tek mi goruyorumsanki iki olcakti
Joie dreamer aldım benhanımlar ana kucağı alan var mı? Hang marka alalım
Ayy çok severim kız ben avokadoyu hatta Antalyadan getirtiyorum koli koliİşyerinde son kahvaltımBebeğe kilo olsun inşallah dipnot: avokadodan nefret ederim,ekmek yok
Çok geçmiş olsun. Hafta ilerledikçe yürümek ağrı yapıyor. Ben yürüyünce belim değil de adını bilmiyorum kemiğin ama bu kalçamda kuyruk sokumunun bağlandığı üçgen gibi kemik ağrıyor.Kızlar bu gece belim çok ağrıyor. Karnımda kasıklarımda bir şey yok ama yatakta dahi uzanamıyorum. Bacaklarım ve kalça içlerimde fena. Dün akşam 40 dk yürümüştüm o mu etkiledi acaba..
Hiç aklıma o ağrının sancı olduğu gelmemişti çok hafif çünkü. Belki daha 32. haftada olduğum için. Ben sancıyı çok daha şiddetli olan bir şey diye düşündüğümden herhalde bebek pozisyon değiştirdi o ağrıdı diye düşündüm.Evet anı harekette daha fazla hissediyorum bende yalancı sancı ama yine de sayısı ve sıklığı önemli en azından not alıp Dr a iletirsin.
Kaçıncı haftadasın? Hamile yastığı ya da o şekilde bir yastık desteği fayda eder mi acaba?Gunaydin kizlar,
2 gundur ben de uyuyamiyorumboluk borcuk... Sizin gibi karnim asagi inince rahat uyumaya baslarim insallah 2 hafta sonra
Afiyet olsun. Ben çok seviyorum avokado. Ama böyle ezmeden, küp küp kesip beyaz peynir ve tomatesle ufak salata gibi karışım yapıyorum.İşyerinde son kahvaltımBebeğe kilo olsun inşallah dipnot: avokadodan nefret ederim,ekmek yok
Benim kahvaltimi duysan sok olursunBen de ezip limon karabiber tuz yaptımtanesini 22 liraya almış dün eşim yumurta çok büyüktü 1 tane hasladim onu bile zor bitirdim cevizleri de öğle yemeğinden önce muzla ara öğün yapıcam
33. Haftam. 4 yastik+ esim seferber ama ayaklari yukarida oldugu icin hareketlerinden midem zor durumda ... Yoksa ben taaa 13haftalardan bu yana dediginiz gibi yastiklarla uyuyorumÇok geçmiş olsun. Hafta ilerledikçe yürümek ağrı yapıyor. Ben yürüyünce belim değil de adını bilmiyorum kemiğin ama bu kalçamda kuyruk sokumunun bağlandığı üçgen gibi kemik ağrıyor.
Hiç aklıma o ağrının sancı olduğu gelmemişti çok hafif çünkü. Belki daha 32. haftada olduğum için. Ben sancıyı çok daha şiddetli olan bir şey diye düşündüğümden herhalde bebek pozisyon değiştirdi o ağrıdı diye düşündüm.
Kaçıncı haftadasın? Hamile yastığı ya da o şekilde bir yastık desteği fayda eder mi acaba?
Afiyet olsun. Ben çok seviyorum avokado. Ama böyle ezmeden, küp küp kesip beyaz peynir ve tomatesle ufak salata gibi karışım yapıyorum.
Yanlis bilmiyorsam troitler hizli calistigi zaman carpinti olurmus.Bana da doktor nabzin cok yuksek atiyor troitlerine baktir demisti,baktirmistim normal cikmisti.Çarpıntınin tiroid le ilgisi ne ki . Başka sebep yada psikolojik olabilir mi. Ben de daha önceden kendimi psikolojik olarak etkiler hep çarpıntı yaşardım Dr a giderdim bişey çıkmazdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?