2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Yani ben annem gibi olamazdım anneme diyorum babama katlanmazdım diye, banam çok sinirli hemen kızıyor bağırıyor öfke sıkıntısı var annemle iyi anlaşıyor ama en ufak bişeyde kadını ortaya atıyor onun yüzünden o yaptı diye vs.Anneme sorsan isyan ediyor bazen. Yıllarca hizmetçi gibi davrandı diye. Bıraksaydın o zaman diyorum nereye gideyim napıyım 5 çocukla. Deidm o yoklukta 5 çocuk yapmasaydınız baban istiyordu diyo dedim istesin sende yapma gizlice korunsaydın. Yok ya eskiler gerçekten böyle umurunda değil. 3 çocuk 5 çocuk. Yapalım gitsin meydana gelen büyüyor hesabında. Anneme kalsa hala yapar kurudum menopoza girdim yoksa yine yapardım diyor

Aaa ilk defa duydum bende lens kullanıyorum ama hem astigmat hem miyobum var 3 buçuk ikiside miyopların
annewith anlamadım derecesi düşük olanlar mı takabilir. Ben müdahale olmuştım anesteziili kaç defa lensler takılıydı bende bunu lens takan herkes doktoruna sorabilir mi acaba rica etsem canım. Benim yüksek derecede değil ama çıkartmayı unutuyorum sezeryan olacağım içinde ameliyattan sonra takmak için uğraşmayayım diye düşünüyorum

Evet ya vurma değil o hareketi iyice ittiriyorCanım senin bebek inşallah 20 güne gelecek zaten Sağlıklı olsunlar da seve seve dayanırız biz bu acılara
Bu haftalarda hareketler günü gününü de tutmuyor. Doktor azalma olunca gel diyor Bigün çok var bigün az insan da tedirgin oluyor. Günde 10 kez geçiyor ama hangi azalmadan bahsediyorlar mesela dün akşama kadar hiç uyumadı sankş gece ben yatarken bile kuduruyordu içimde. Bugün sakin sessiz sanki hep uykulu gibi hissediyorum ama itmeli vurmalı değil hafif hafif :)) ben de arada kalıyorum işte

Buna çok dikkat etmek lazım
Evet haberlerde izledim pamdemifen önceki kış bu stres a hastalığı çok yaygındı hastaneye gelen çocuklar hep pozitif çıkıyordu ama o zamana kadar da hiç böyle bir sıkıntı görmedim duymadım vefat edende olmamıştı hiç. Belki bşr hastalığı vardı tetikledi bilemiyorumçpk üzüldüm ama. Allah rahmet eylesin melek yavruya

Ben bu hastalığı ilk kez duydum ya bakteriymis bi de bu virüste değil çeşit çeşit hangi birine önlem alabiliriz ki allah korusun ya

Doğumdan sonra bebekleri nasıl korucaz ya bu kadar hastalığın içinde
Çok fazla sa sakınmamak lazım tamam kşmse öpüp temas etmesin bşr süre dünyaya alışana kadar ama evden de dışarıya çıkartmamak hiç bir yere gitmemek daha kötü biraz hastalana hastalana bağışıklık kazanacak yavaşla. Hani derler ya sakınan göze çöp batar. Ablam 40 mevlütünde bile bizi odasına almadı yeğenimin kimseyi almadı. Kimse görmedi eve çağırmıyor evden çıkmıyor kimseyle görüşmüyor anneme dahi gelmiyordu. O sene çocuk yoğun bakımda kaldı. Vücudunda mikrop yok. Doktor kızmış ablama bu çocuğu hiç mi çıkartmadın bşr kalabalığa sokmadın demiş. Parka çıkarttım toprağa bastırdım demiş şimdi de çocuğu kime şutlasam diye bizleri arıyor zorla yolluyor çocuğunu sağa sola Yok evde canı sıkılıyor bilmem ne

Ben bu hastalığı ilk kez duydum ya bakteriymis bi de bu virüste değil çeşit çeşit hangi birine önlem alabiliriz ki allah korusun ya
Çok eskiden de salgın varmış yine olmuştu sürüntüyle bakılıyor ona da benim kızda olmuştu hatta. Stres yapma canım. Allah’ın izniyle sağlıkla kucağımıza alıp büyüteceğiz. İllaki hasta olacaklar doğanın kanunı bu rabbim şifası olmayan hastalık vermesin inşallah

Kizim 2020 dogumlu,tam pandemi bebesi.Dort aylikken korona olmustuk,aslinda bebekleri korumak bir nebze daha kolay cunku anne sutu aldiklari icin daha cabuk toparliyorlar.Bizler cok saglikli beslenmeliyiz ki sutumuz de daha sifali olsun,bol bol emzirmemiz de hastaliklara karsi onlari korur.

Ben emzirirken icim aşiri rahatti biliyordum ki.anne sutu ona şifa. Ve emdigi sureciyle de cok hasta olmadi. Rabbimin mucizesi ne buyuk. Normalde 2 yasinda emzirmeyi birakacaktim doktorumuz da hastalik cok bir sure.daha emzir demisti. 2 yasini 4 ay geceye kadar emzirdim ama bir sure.sonra mecbur birakmak zorundaydim onun da belli bir zamani var

Allah'im bir bu eksikti bunlari okudukca anksiyetem tavan yapiyor
Benim de içim daralıyor valla...
İnşallah emer simdikiler de sütümüz olur bol bol. Şu son 3-4 yıldır bir sürü hastalık türedi hangi birini takip edeceğini şaşırıyor insan

Öyle canım orası tabi hasta olcaklar öyle öyle bağışıklık kazanıyorlar ama böyle yeni yeni hastalıkların hortlamasi insani strese sokuyor aslında

Ah ah en zoru bu! Hastalanir aglar, diyemez suram buram... Caresizligi en dipte yasarsin, o agladikca dunya ustune gelir... En zoru bebegin hasta olmasi ... Suanda gobislerde cok rahatlar ve kolay koruyoruz...

3 yasindan sonra ohh... Ama o zamana kadar zor! Kimi icin buyuduu zor dio ama benim icin boyle

Ateş düşmüştü gündüz ama hava kararmasıyla birlikte yeniden 38.8 seviyelerine çıktı yine. Bu gece de gececiyiz bakalım...

Öyle canım orası tabi hasta olcaklar öyle öyle bağışıklık kazanıyorlar ama böyle yeni yeni hastalıkların hortlamasi insani strese sokuyor aslında
Kız yok yeni değil bayadır vardı bu hastalık sadece çok yaygın değildi zaman zaman yaygınlaşıyor ama her sene olanlar oluyordu. Büyük ihtimalle o yavrucağın başka sıkıntıları da vardı ama farketmemişim olabilirler. Bilemiyorum da Allah sabır verdin ailesine çok acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…