2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari😀 Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmaz😂Ama dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan😂
Bizde de eşimde ben de kolay hasta olmayız olduğumuz zaman da naz niyaz yapmayız hiç. Ama dediğn gibi babam bakıma muhtaç gib hatta annemle küsse bile hemen hasta numarası yapıyor annem ilgilensin diye. Bu asla şaşmaz annem de biliyor yine de ses çıkartmıyor. 😅 Babam çocuk gibi annem yardıma geliyor 2 gün sonra gelip alıyor ya da arıyor sürekli ne zaman geleceksin. Anneme diyorum ki adam karısını özlediği için çağırmıyor ki evde hizmetçisi olmayınca sinir oluyor. Annem evdeyken her işini görüyor bir de babam emekli evde. Sabah öğlen akşam yemeği meyvesi çerezi çayı kahveci her gün 5 sefer masa hazırlıyor ona önüne koyuyor alışmış şimdş evde olmasın sinirleniyor. Ama annen hasta olsun umurunda olmuyor. Doktora bile biz götürüyoruz ya da annem kendi gider erkek kardeşim gider alır ya da biz. Gerçekten bakıyorum Anadolu kadınlarının çoğu da böyle. Babalar köy yerinde gibi sürekli ayaklarına hizmet bekliyorlar.

Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari😀 Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmaz😂Ama dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan😂
Yok canim yaaa nerdeee.... en ufak bir gripte gidiyor yatıyor, çocuk yanına gidiyor ben hastayım al çocuğu modu. Kimse ona dokunmasın, anne hasta olunca hem ev işi hem yemek hem çocuk dinlenmeye vakit yok 🤧🤧🤧

benim eşim yılın 12 ayı hasta. yoruluyor ay hastayım galiba diyor hayır sadece yorgunsun diyorum. alerjiden kaynaklı geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyoruz ikimiz de ama o sürekli aha gitti boğazlar aha hasta olcam sürekli bu modda :KK70: ben de tam tersi kolay kolay salmam kendimi korona olduğum gün bile poz çıktım kalktım çorba falan yapmıştım :KK70: erkekler çok komedi ya
Sen iki çocuğa bakacaksın o zaman canım. Eşin naz yapması daha da zor hep memnuniyetsiz olurler hep. Gerçi şimdi bebişi olacak ya baz yapmaya zamanı olmayacak uzun bir süre 😂

Kızlar ıslak mendil yerine aldım bugün geldi gerçekten çok iyi ıslak mendilden çok daha kalın ve büyük yani ilk etapta pamuk bile kullanmadan bu yapılır. Kullanimi pratik ve doğal içerik tavsiye ederim Eki Görüntüle 3197727
Canım birsürü alt silme pamukları almıştım ama sonra Pratik olsun diye bu üründe çok iyi yorumlar vardı diye bende ıslak pamuk mendil aldım ama hava soğuk olursa yine de ılık suya batırırım yoksa üşür diye düşündüm 😆 eeee pratik mantığı kalmadı :KK70:
Screenshot_20230126-155747_Trendyol~2.jpg

kesinlikle biz bir kere hastalığa karşı idmanlıyız her ay 1 hafta çektiğimiz ağrıları onlar çekse düşünemiyorum hallerini :KK70:eşim diyor 3. yü düşünmez miyiz diye sen doğuracaksan neden olmasın dedim :KK70:kolay gibi geliyor onlara dışardan:KK64: herşey
Canım tabi kim daha çok çocuk sahibi olmak istemez ki, eşim bana sorduğunda, evde temizliğe yemeğe cocuga yardımcı olursa, her çocuğu özel okula gonderebileceksek, her istediğimizi alıp her istediğimiz yere gidebileceksek, çok daha büyük bir bahçeli evde oturacaksak gelecek kaygısı yasamayacaksak eğer 3.de olur 4.de olur dedim 🤣🤣🤣 bir daha konusunu açmadı.

kesinlikle biz bir kere hastalığa karşı idmanlıyız her ay 1 hafta çektiğimiz ağrıları onlar çekse düşünemiyorum hallerini :KK70:eşim diyor 3. yü düşünmez miyiz diye sen doğuracaksan neden olmasın dedim :KK70:kolay gibi geliyor onlara dışardan:KK64: herşey
Ahahaha benimkisi de 1 sene sonra hemen bşr tane daha yaparız diyor yaşımız geçmeden. dedim bunu yapana kadar kaç müdahale ameliyat düşük geçirdim önce buna şükret rabbim vermiş. Çokta istiyorsan anan yapsın dedim. Söz anan yapsın ben de yapacağım dedim😅 40 yaş ileriye gittim yeter ya dedim. Yıllarca uğraştık zatwn dah da asla istemiyorum. Allah olmayanlara versin buna da sağlık sıhhat versin sağlıkla kavuşalım dedim. Be kolay gelitor gözlerine anlamıyorum aylarca yatalak gibiydimz hep gebeliğin aynı olacak değil ya diyor. Yemin ediyorum psikolojimi bozdu 😅

Yok bu ara ben dogurmayayim ya 🫣
Evet canım bende doğurmayayım inşallah doğumumda da kimse hasta olmaz herkes sağlıklı olsun. Yemin ediyorum hasta haberi almaktan gına geliyor insana artık.yeğenler sora sıra hasta kardeşler sıra sıra hasta bi annem hastanelik oluyor bir babam. Vallahi insan artık yoruluyor.
Biz en iyisi gün ayarlamayalım bakalım herkes iyi hemen yarın doğuma girelim 😅

Canım birsürü alt silme pamukları almıştım ama sonra Pratik olsun diye bu üründe çok iyi yorumlar vardı diye bende ıslak pamuk mendil aldım ama hava soğuk olursa yine de ılık suya batırırım yoksa üşür diye düşündüm 😆 eeee pratik mantığı kalmadı :KK70:
Eki Görüntüle 3197760
😂😂bunlar bitince diğerinden alırsın ılık suyla felan da çok rahat olur dışarda felan da kullanımı çok rahat olur

Göğsümle böbreğim arasında çok ağrım oluyor sanki kesilmiş yanmış gibi. Benimki de göbek deliğimden çıkacak gibi oluyor oraya inanılmaz baskı yatıyor ittiriyor anlatamam. Elimde tutuyorum orasını ittiği zaman karnımı yırtmasın diye 😀çok acıtıyor napıyım
Evet ya vurma değil o hareketi iyice ittiriyor😅Canım senin bebek inşallah 20 güne gelecek zaten 🧿🥰 Sağlıklı olsunlar da seve seve dayanırız biz bu acılara😍

Bizde de eşimde ben de kolay hasta olmayız olduğumuz zaman da naz niyaz yapmayız hiç. Ama dediğn gibi babam bakıma muhtaç gib hatta annemle küsse bile hemen hasta numarası yapıyor annem ilgilensin diye. Bu asla şaşmaz annem de biliyor yine de ses çıkartmıyor. 😅 Babam çocuk gibi annem yardıma geliyor 2 gün sonra gelip alıyor ya da arıyor sürekli ne zaman geleceksin. Anneme diyorum ki adam karısını özlediği için çağırmıyor ki evde hizmetçisi olmayınca sinir oluyor. Annem evdeyken her işini görüyor bir de babam emekli evde. Sabah öğlen akşam yemeği meyvesi çerezi çayı kahveci her gün 5 sefer masa hazırlıyor ona önüne koyuyor alışmış şimdş evde olmasın sinirleniyor. Ama annen hasta olsun umurunda olmuyor. Doktora bile biz götürüyoruz ya da annem kendi gider erkek kardeşim gider alır ya da biz. Gerçekten bakıyorum Anadolu kadınlarının çoğu da böyle. Babalar köy yerinde gibi sürekli ayaklarına hizmet bekliyorlar.
Valla iyimis her sey ayagina geliyor oh miss tabi istemez kadin bir yere gitsin. Eski kadinlar kendilerine cok az deger vermisler zwten erkege cok cok fazla onem vermisler. Bari annelerin yaptiginin karsiliginda onlarda oyle olsalar anlayacagiz da iste o yastan sonra da degismezler.Babam annemin hastaliklarini bile kabul etmiyor doktorlar bilmiyor oylesine soyluyorlar diyor😂

Ben de lens kullanıyorum, normal doğum için gözlük takmayı planlıyorum. Dereceniz yüksek diye mi risk olabilir dedi. Bir de ben mi gözüksem :KK64:
ben de 2 hafta once gittim lens yazdırmak icin, numaralarım 2 ve 2.75 astigmat da var, hiç öyle bir uyarıda bulunmadı, muhtemelen yüksek dereceler icin geçerlidir

benim eşim yılın 12 ayı hasta. yoruluyor ay hastayım galiba diyor hayır sadece yorgunsun diyorum. alerjiden kaynaklı geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyoruz ikimiz de ama o sürekli aha gitti boğazlar aha hasta olcam sürekli bu modda :KK70: ben de tam tersi kolay kolay salmam kendimi korona olduğum gün bile poz çıktım kalktım çorba falan yapmıştım :KK70: erkekler çok komedi ya
🤣🤣senin eşin yine iyiymiş, benim babamın ayda yılda bir başı ağrısa kafamda ur mu var acaba - beyin damarlarım mı tıkandı diyor :KK70: :KK70:yaşı 63 daha ne şekeri var ne kolesterol ne tansiyon, annemde "ahh canım kocam sen yattığın gibi uyuyorsun nasıl uyuduysan öyle uyanıyorsun pozisyon bile değiştirmiyorsun demekki hiç biryerin ağrımıyor, benim yerimde olsaydın nalları diktiydin" diyor.
Allah korusun Babam birgün gerçekten hasta olsa hiçbirimiz inanmayacaz.

Canım aslında çok kolay. Şimdi ilaçlarla ateşi düştü uyudu bende başındayım nöbetçi ✌️
Aklımdayken paylaşayım canim,
Yarım su bardağı ham kakao yağı (erimiş hali yarım su bardağı olacak ) 2 yemek kaşığı ham kakao tozu 4 yemek kaşığı elma suyu konsantresi (isterseniz arttip azaltabilirsiniz tatlı seviyenize gore) ekleyip karıştır. Ben içine ilave olarak yarım saat önceden sıcak suya koyup beklettiğim bademlerin kaplarini soyup bıçakla ince dilimler halinde kesip içine atıyorum ek olarak. Güzelce karıştır çikolata kalıbına döküp doğru dolaba
Bir arkadaşım aynı tarifi elma suyu konsantresi yerine hurma/ Trabzon hurması ekleyerek yaptım gayet güzel oldu dedi ama ben denemedim de tadına da bakmadım o yüzden nasıldır bilemiyorum.
Oh ateşi düştüyse iyileşir toparlar çabucak inşallah, tekrar geçmiş olsun.Teşekkür ederim tarif için, elma konsantresi dışında diğerleri var evde onu alıp deneyebilirim merak ettim, içine de fındık fıstık istediğim gibi atarım oh mis :dondurma:

🤣🤣senin eşin yine iyiymiş, benim babamın ayda yılda bir başı ağrısa kafamda ur mu var acaba - beyin damarlarım mı tıkandı diyor :KK70: :KK70:yaşı 63 daha ne şekeri var ne kolesterol ne tansiyon, annemde "ahh canım kocam sen yattığın gibi uyuyorsun nasıl uyuduysan öyle uyanıyorsun pozisyon bile değiştirmiyorsun demekki hiç biryerin ağrımıyor, benim yerimde olsaydın nalları diktiydin" diyor.
Allah korusun Babam birgün gerçekten hasta olsa hiçbirimiz inanmayacaz.
Ne diyorduk #erkeklerkapatılsın :KK70: :KK70: :KK70:

İlmi tedaviyle olanların bazen ikincisi mucize gibi kendiliğinden oluyormuş ya belki öyle olur🙏
Ben bu duruma örneğim 🙋 ilk kızım tüp bebek tedavisiyle oldu. İkincisi doğal yolla oldu ikisi de bizim için ayrı mucize 🧿😃

X