2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmazAma dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan

İki kez kalkmaya çalışırken dizlerimin üstüne düştüğüm oldu
Normal doğum için iyi egzersiz oldu bana
Kalkma vaziyetim survivor gibi nerden tutunsam nasıl kalksam diye her defasında düşünüyorum
Sandalye işinide bi ara eşim ciddi ciddi teklif etti bi süre taşınana kadar idare et diye
Ahh bu hamilelik ne hallere soktu bizi

Benim eşimin masallahi var cabuk.atlatiyor hastaliklari Oyle nazi niyazi tiripi de hic yok. Ben adama atarim o atmazAma dedigin gibi bazilari cocuklasiyor benim babam da hasta olsun Allah im sinirli oluyor alingan falan
benim eşim yılın 12 ayı hasta. yoruluyor ay hastayım galiba diyor hayır sadece yorgunsun diyorum. alerjiden kaynaklı geniz akıntısı var alerji ilacı kullanıyoruz ikimiz de ama o sürekli aha gitti boğazlar aha hasta olcam sürekli bu modda ben de tam tersi kolay kolay salmam kendimi korona olduğum gün bile poz çıktım kalktım çorba falan yapmıştım erkekler çok komedi ya

Hele şey ettikten sonra temizlenme dakikaları allahııımmm en son çözümü duşa girmekte buluyorum
Hahahah en gerildiğim anlar işte burda en beteri yine benim hayır zaten eğiliyorum çocuk içerde eciş bücüş oluyo, nefesim daralıyo nefessiz kalırken elimi zor uzatıyorum oralara

kesinlikle biz bir kere hastalığa karşı idmanlıyız her ay 1 hafta çektiğimiz ağrıları onlar çekse düşünemiyorum hallerini eşim diyor 3. yü düşünmez miyiz diye sen doğuracaksan neden olmasın dedim kolay gibi geliyor onlara dışardan herşey

sana bişi diyim mi erkekler hamile kalabilseydi dünya nüfusu şuan %50 daha az olurdu çünkü kadınlar onların tribini ve nazını çekmemek için var gücüyle korunurlardı

Bence de verilmesi lazım keşke annelik izni daha uzun süre olsa da doğum sonrasını düşünmeden hamileliğini geçirsen

Aynen canim oyleler Bu alerji esim de de var Ege tarafi Aydin vs deki insanlarda cok var. Eşim Aydin da iken bahara dogru hele ki şu zeytin ağaclari cicek acinca gozleri şisiyordu burnu akiyordu gozleri yasariyordu çok kotu oluyordu.Neyse oradan ayrildik tayinimiz cikti da adam rahatladi.Şimdi cok cok hafif atlatiyor.

Kızlar bende e bebek ten lohusa pedi aldım L beden bayağıda kalın, kızımın doğumdan kalan 5 tane depend vardı almadım birde bunu deneyim dedim. İçinde 10 tane var şu an 40 tl fiyatı.

Eklentiler

• IMG_20230126_161538.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 63
Ben de eşime diyorum son kez karnimda hareket eden bir sey olacak son hamileligim oyle dusununce kendim de.duygulaniyorum hamilelik ne kadar zorluklari olsa da cok ozel bir sey ya insan son olmasina da uzulur. Esim olur mu daha gencsin 3. yu de yapalim diyor

Kızlar bende e bebek ten lohusa pedi aldım L beden bayağıda kalın, kızımın doğumdan kalan 5 tane depend vardı almadım birde bunu deneyim dedim. İçinde 10 tane var şu an 40 tl fiyatı.
Ben ilk dogumumda bunlari kullandim cok rahatlar. 1 paket yetti bana.ondan sonra da normal ped kullandim. Yine bunlardan alacagim. L almstim 68 69 kiloyla gitmistim doguma o sira

Göğsümle böbreğim arasında çok ağrım oluyor sanki kesilmiş yanmış gibi. Benimki de göbek deliğimden çıkacak gibi oluyor oraya inanılmaz baskı yatıyor ittiriyor anlatamam. Elimde tutuyorum orasını ittiği zaman karnımı yırtmasın diye çok acıtıyor napıyım

Kızlar şu cok mu uyduruk yoksa iş görür mü? Park yatağa uyumluymuş

Eklentiler

• 767DDE03-71B1-4FD9-AA27-DAAF0199A83E.png
    192,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…