2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Aynen valla huylari degisiyor. Sen baktin halen dusmuyor yine genel baktir idrara kulaklara cunku ogluma da iste yazin bogazinda kizariklik var deyip o sekilde antibiyotik verdiler ama yok dusmek bilmedi artik hastanede oturdum ağladim. Sonra en ustleri olan doktor geldi bakti kulaginda da iltihap varmis antibiyotik yetersiz dedi. Rabbim şifa versin cok iyi anliuorum seni cocuklarimizin yaslari da yakin o yas grupu nasil oluyor bilirim. Eşim diyor aman ne siz hasta olmayin da olacak biri varsa da ben olayim cunku en zayif halka ben ve oglum.

Q qizemli nasıl oldunuz? bebişler nasıllar

Q qizemli canııım nasıl oldunuz çok yoğunsundur ama buralara girersen haber ver çok merak ediyorum sizi

Merhaba arkadaşlar

Halimi hattını soran merak eden herkese çok teşekkürler

Ben iyiyim çok şükür ilk günleri biraz ağır geçirdim çoğul gebelik ve ikinci sezeryan karışımı bir durum olduğu için doktor normal dedi simdi bende biraz daha toparladım çok şükür darısı bebeğini bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla ve ağrısız sizisiz kavuşun yavrularınıza inşallah

Bebisler kuvezde hala aslında kiloları da fena değil ama galiba artan çocuk hastalıklarından kaynaklı daha da tedbirli davranıyorlar haftada 1 görebiliyorum kuzularımı ve 5 dk toplamda çıkma durumları da belirsiz hastalıklar sebebiyle çocuklar geri geliyor biz de daha dikkatli davranıyoruz dediler sanirim iyice emin olunca verecekler kuzularımı

Bendeki durumlar böyle yokluğumda umarım bebisler annelerinin gobusunde bekliyordur sıralarını en azından şubat ortası başlasın doğumlar ne kadar anne karninda kalirlarsa o kadar hazir gelirler kucaginiza

Hepinizi öpüyorum kocaman Allah hepinize güç kuvvet versin yardımcı olsun bakabildikçe yazarım sizlere kendinize iyi bakın

Canim iyi olmana sevindim. Tedbir amacli duruyor olmalarini bilmen cok guzel bir sey demek sıkıntilari yok iste. Etraf hastalik dolu şuan onlar icin en guvenli yer orasi icin rahat eder aman hastalik bulacak vs derdin olmaz iyice toparlanirlar sonra tamamen yaninda olacaklar ne guzel

Liste güzelmiş kendi listemi güncellendim fikir oldu
Ateş 40 a dayandı bize acil yolu göründü
Çok geçmiş olsun şimdi biraz toparlamıştır umarım
Bana diyetisyenim leblebi ve kuru üzümü ara öğün olarak vermişti ama gündüz ara öğünü idi ve miktarı daha azdı tabi. Ama yedikten sonra midem de kaynadı zaten dediğin gibi badem fıstık vs tüketmek daha iyi olacak teşekkür ederim akşam ara öğününü meyve ile yapayım ben de yoğurt eşliğinde

Canım evet ben ama sen beni örnek alma Ben uzun süredir kullanıyorum ilaç ara ara bırakıp başladım falan ilk aylar düzenli içtim baya şimdi saldım yine İlaç içmekten sıkılıyorum çok
O zaman ikinci en yakın zamanda inşallah
Bizim öyle he diyince olmuyo be kuzu Uğraşır mıyım ilki kadar sanmam artık ikinci Allah nasip ederse olur diyorum
Senin de az kalmış peş peşe cikcaz ben de izin yaklaştıkça panik oluyorum eksik bişey kalmasın diye bi yandan da hiç calisasim yok

2 gündür nefesim daralıyor sanki aldığım oksijen yetmiyor işyerinde camı açıyorum sürekli psikolojik mi fizyolojik mi bilemedim böyle bişey yaşayan var mı ?
Tam olarak benim de 2 gündür bu şekilde Mide rahatsızlığımda arttı 2 gündür rennie ve maden suyu içmeye başladım ama ne çareee
Çoğunlukla sağ kaburgama ve mideme çalışıyo kendileri sertleşiyo, geriniyo sonra basıyo tekmeyi nefesim kesiliyo kemiklerim ağrıyo artık.
Umarım tekmelerdeki bu gücünü beni emerkende gösterebilir
Eşim de sen zaten zayıftın, belin incecikti organların içine zor sığıyodu, böbreğin ciğerlerin nasıl sığıyodu anlam veremiyodum, şimdi bebekte sığmak için yer arıyodur napsın zavallı diye dalga geçiyo

Bi yandan istediklerimi yiyememek ve ağzımdaki geçmeyen iğrenç tat, bi yandan geceleri uyutmayan çatı ağrılarım, bi yandan nefes darlığı, mide yanması bulantılar vs vs çok bunalttı beni. Psikoloccim yerlerde. Az kaldı az kaldı diye kendimi avutuyorum ama şu kalan zamanın çabucak geçmesini İstiyorum artık

Maşallah kuzucuklara iyi olsunlar da annesi inşallah birazcık ayrı kalacaksiniz artik olsun o kadar Cidden dışardan ise orada kalmaları daha iyi şuan en azından korunuyorlar biraz kendilerini de toparlamis olurlar

Valla şuan sağ kaburgami ittiriyor mesela nasıl bir kuvvettir Mideler ciğerler zavallılar sıkıştı kaldılar Boyları uzadı iyice sığmıyorlar artık neyse az daha sabır doğunca popolarini ısırır ödesiriz

Bunların bi bedeli olmalı tabi ki de ısırcaz bi lokmalık totoları olcak zaten

Ayy çok heyecanlı ya yavaş yavaş doğum tarihlerimiz belli oluyor hepimiz sağlıcakla alalım kucağımiza sağlıkla büyütelim inşallah

Maşallah kuzucuğa nasılda büyümüş bunu öğrenmiş olman da büyük şans canım Allah korusun ciddi bir sonuçla karşılaşabilirdin. Sağlıkla gelsin minik kuzucuk önemli olan o stres yapma kendine
Kızlar 32. Haftadan sonra çalışabilen birine bir iki günlük rapor verilebiliyor mu? 32. Den sonraki haftada olup bir iki günlük rapor kullanan var mı ?
benim kurumum kabul etmiyor canım devlette çalışıyorum ama aktarımdan kesiliyor dediler sen yine de sor istersen
aynı zamanda ayrılıyoruz canım izne az kaldı son 2 hafta zaman iyice daraldı bir yandan diyorum doğsun gözümün önünde olsun bir yandan da sürekli yanında taşıyor olmak da çok güzel sıkıntısız
kesinlikle canım ateş tüm annelerin korkulu rüyası çocuk kendinden geçiyor malesef en kısa sürede toparlanır inşallah canım çok teşekkür ederim.
canım bende kullanıyorum dozajı düşük ama doktor sonuna kadar kullanacağız dedi 25 mg kullanıyorum ayda birde kontrol ediyor tsh ımı.
çalıştığın yer kabul ediyor mu canım aktarımdan kesilmeyecek değil mi?
hepiniz sağlıklısınız ya önemli olan bu canım birazcık dişini sıkacaksın artık onlar şu anda en güvenilir yerde sağlık problemleri olmaması da çok sevindirici iyi haberlerini bekliyoruz canım

Kızlar karnımın üst tarafı yani göğüse yakın yeri ve yanları eğilip kalktıkça sanki spor yapıp hamlamışım gibi ağrıyor. Bebek çok hareket ettikçe de sanki göbeğimin deliğinden çıkacak gibi oluyor, sizde de oluyor mu? Hamlama gibi ağrılarınız oldu mu?

çok sertleştiği zaman sanki karnım yarılacakmış gibi oluyor canım özellikle de göbek deliğimin orası ama hamlamış gibi bir ağrı yok benimki bayağı aşağı indi artık göğüs altım boşaldı eğilirken kasıklarıma doğru ağrı oluyor bende

2 gündür nefesim daralıyor sanki aldığım oksijen yetmiyor işyerinde camı açıyorum sürekli psikolojik mi fizyolojik mi bilemedim böyle bişey yaşayan var mı ?
Canım bu haftana göre çok normal, bebek hala çok yukarıda demekki, baskı yapıyor, benim arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı, ve son 2 ayı hep bu şekilde geçti, doktoru sadece istirahat önerdi.
Korkulacak birşey değil, hem ben gün gün yazılarını okurken, haftalık doktorları dinlerken buna hep denk geldim, nefes almada güçlük çekebilirsiniz diyorlar hep.

canım burda bazı arkadaşlar bebeklerin hareketleri karın bile morartıyor demişti, senin ağrılar da ondandır muhtemelen kuvvetli vuruyorsa karın kasların acıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…