öyleymiş canım son haftalar böyle geçecek demek kiCanım bu haftana göre çok normal, bebek hala çok yukarıda demekki, baskı yapıyor, benim arkadaşım 3 ay önce doğum yaptı, ve son 2 ayı hep bu şekilde geçti, doktoru sadece istirahat önerdi.
Korkulacak birşey değil, hem ben gün gün yazılarını okurken, haftalık doktorları dinlerken buna hep denk geldim, nefes almada güçlük çekebilirsiniz diyorlar hep.
Evet canım ya sanki morarmış gibi ağrıyor ama morluk yok. Bebekler bu haftalar uyuyorlar diye biliyordum ama hep bir hareket halinde, içimde hep dönüyor durmaksızın sanki yerini bulamıyor arayış içinde gibi, uyumazsa nasıl büyüyecekcanım burda bazı arkadaşlar bebeklerin hareketleri karın bile morartıyor demişti, senin ağrılar da ondandır muhtemelen kuvvetli vuruyorsa karın kasların acıyordur
yok kız ne uyuması kıçı başı dağıtıyorlar benceEvet canım ya sanki morarmış gibi ağrıyor ama morluk yok. Bebekler bu haftalar uyuyorlar diye biliyordum ama hep bir hareket halinde, içimde hep dönüyor durmaksızın sanki yerini bulamıyor arayış içinde gibi, uyumazsa nasıl büyüyecek
Aynen canım iyi ki gitmişim kontrole lensim bitmişti tesadüfen gittim resmenbunu duymustum ben de, Allah korusun canım. neyseki göz doktoruna gidip görüşünü almışsın, kendi doktorun farketmeyebilirdi
Çok teşekkür ederim canım benim evet yeter ki sağlıkla gelsinler de nasil geldiklerinin çok bir önemi yokMaşallah kuzucuğa nasılda büyümüşbunu öğrenmiş olman da büyük şans canım Allah korusun ciddi bir sonuçla karşılaşabilirdin. Sağlıkla gelsin minik kuzucuk önemli olan o stres yapma kendine
benim kurumum kabul etmiyor canım devlette çalışıyorum ama aktarımdan kesiliyor dediler sen yine de sor istersen
aynı zamanda ayrılıyoruz canım izne az kaldı son 2 hafta zaman iyice daraldıbir yandan diyorum doğsun gözümün önünde olsun bir yandan da sürekli yanında taşıyor olmak da çok güzel sıkıntısız
kesinlikle canım ateş tüm annelerin korkulu rüyası çocuk kendinden geçiyor malesef en kısa sürede toparlanır inşallah canımçok teşekkür ederim.
canım bende kullanıyorum dozajı düşük ama doktor sonuna kadar kullanacağız dedi 25 mg kullanıyorum ayda birde kontrol ediyor tsh ımı.
çalıştığın yer kabul ediyor mu canım aktarımdan kesilmeyecek değil mi?
hepiniz sağlıklısınız ya önemli olan bu canımbirazcık dişini sıkacaksın artık onlar şu anda en güvenilir yerde sağlık problemleri olmaması da çok sevindirici iyi haberlerini bekliyoruz canım
şükür hepiniz iyisiniz, önemli olan o şu an içinMerhaba arkadaşlar
Halimi hattını soran merak eden herkese çok teşekkürler
Ben iyiyim çok şükür ilk günleri biraz ağır geçirdim çoğul gebelik ve ikinci sezeryan karışımı bir durum olduğu için doktor normal dedi simdi bende biraz daha toparladım çok şükür darısı bebeğini bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla ve ağrısız sizisiz kavuşun yavrularınıza inşallah
Bebisler kuvezde hala aslında kiloları da fena değil ama galiba artan çocuk hastalıklarından kaynaklı daha da tedbirli davranıyorlar haftada 1 görebiliyorum kuzularımı ve 5 dk toplamdaçıkma durumları da belirsiz hastalıklar sebebiyle çocuklar geri geliyor biz de daha dikkatli davranıyoruz dediler sanirim iyice emin olunca verecekler kuzularımı
Bendeki durumlar böyle yokluğumda umarım bebisler annelerinin gobusunde bekliyordur sıralarını en azından şubat ortası başlasın doğumlar ne kadar anne karninda kalirlarsa o kadar hazir gelirler kucaginiza
Hepinizi öpüyorum kocaman Allah hepinize güç kuvvet versin yardımcı olsunbakabildikçe yazarım sizlere kendinize iyi bakın
Ben de içimden hep böyle diyorum uyumazsa nasıl büyüyecek bu yavrularEvet canım ya sanki morarmış gibi ağrıyor ama morluk yok. Bebekler bu haftalar uyuyorlar diye biliyordum ama hep bir hareket halinde, içimde hep dönüyor durmaksızın sanki yerini bulamıyor arayış içinde gibi, uyumazsa nasıl büyüyecek
Canım bizim kendi doktorumuz yok, şuan ailesiyle Gaziantep gezisinde yoksa kızın ateşi çıktığında doktor muayenehanesine girdiği ilk anda kapıp hemen ona giderdim. Adama anlattigima göre soyle böyle yapalım dedi emin olamadım. Çünkü dediğiniz gibi başka bir şey görünümlü bambaşka şey çıkabiliyor. Doktorumuz enfluvir başlayalım dedi, acildeki antibiyotik. Çocuğumu çok iyi tanıyor doktoru ama muayene eden de diğer doktor arada çok kaldım mesela. Düşürebilirim diye bekledim ateşini düşmedi acile gittik düşseydi gitmezdim yine beklerdim. Pazartesi doktorumuz gelecek. O gün her ihtimale karşı zaten kontrol olarak götürmeyi düşünüyorum..Aynen valla huylari degisiyor. Sen baktin halen dusmuyor yine genel baktir idrara kulaklara cunku ogluma da iste yazin bogazinda kizariklik var deyip o sekilde antibiyotik verdiler ama yok dusmek bilmedi artik hastanede oturdum ağladim. Sonra en ustleri olan doktor geldi bakti kulaginda da iltihap varmis antibiyotik yetersiz dedi. Rabbim şifa versin cok iyi anliuorum seni cocuklarimizin yaslari da yakin o yas grupu nasil oluyor bilirim. Eşim diyor aman ne siz hasta olmayin da olacak biri varsa da ben olayim cunku en zayif halka ben ve oglum.
İyi olmanıza çok sevindimMerhaba arkadaşlar
Ben iyiyim çok şükür ilk günleri biraz ağır geçirdim çoğul gebelik ve ikinci sezeryan karışımı bir durum olduğu için doktor normal dedi simdi bende biraz daha toparladım çok şükür darısı bebeğini bekleyen herkesin başına inşallah sağlıkla ve ağrısız sizisiz kavuşun yavrularınıza inşallah
Bebisler kuvezde hala aslında kiloları da fena değil ama galiba artan çocuk hastalıklarından kaynaklı daha da tedbirli davranıyorlar haftada 1 görebiliyorum kuzularımı ve 5 dk toplamdaçıkma durumları da belirsiz hastalıklar sebebiyle çocuklar geri geliyor biz de daha dikkatli davranıyoruz dediler sanirim iyice emin olunca verecekler kuzularımı
Bendeki durumlar böyle yokluğumda umarım bebisler annelerinin gobusunde bekliyordur sıralarını en azından şubat ortası başlasın doğumlar ne kadar anne karninda kalirlarsa o kadar hazir gelirler kucaginiza
Hepinizi öpüyorum kocaman Allah hepinize güç kuvvet versin yardımcı olsunbakabildikçe yazarım sizlere kendinize iyi bakın
Sağlıkla gelsinler canım ikizlerimiz vardı gruptan onların da önce gelebilir artık bu saatten sonea her an birimiz doğurabilitizYaa ne güzel tarihin belli olmuş canımBen de heyecanlandım şimdi 37.haftada kontrolüm var bana gün verecek mi bilmiyorum benim daha sezeryan olup olmayacağı da kesin değil. Grubun 2. doğumu seninki olacak gibi görünüyor sağlıkla gelsin inşallah
İlmi tedaviyle olanların bazen ikincisi mucize gibi kendiliğinden oluyormuş ya belki öyle olurCanım evet ben ama sen beni örnek almaBen uzun süredir kullanıyorum ilaç ara ara bırakıp başladım falan ilk aylar düzenli içtim baya şimdi saldım yine İlaç içmekten sıkılıyorum çok
Bizim öyle he diyince olmuyo be kuzuUğraşır mıyım ilki kadar sanmam artık ikinci Allah nasip ederse olur diyorum
Senin de az kalmış peş peşe cikcazben de izin yaklaştıkça panik oluyorum eksik bişey kalmasın diye bi yandan da hiç calisasim yok
Oluyor canım oluyor bu ara benim veledin en büyük hobisi kaburgaya tekme atmak, ahanda kırıldı diyorum nasl bir ağrıdır çektiğim...Kızlar karnımın üst tarafı yani göğüse yakın yeri ve yanları eğilip kalktıkça sanki spor yapıp hamlamışım gibi ağrıyor. Bebek çok hareket ettikçe de sanki göbeğimin deliğinden çıkacak gibi oluyor, sizde de oluyor mu? Hamlama gibi ağrılarınız oldu mu?
Şuan iyi canım, azcık yemek yiyebilse daha da iyi olacakÇok geçmiş olsun canım. İnşallah ateşi düşmüştür
İnşallah canımmmİlmi tedaviyle olanların bazen ikincisi mucize gibi kendiliğinden oluyormuş ya belki öyle olur
İyi bari bu ağrının normal olmasına sevindimBen de içimden hep böyle diyorum uyumazsa nasıl büyüyecek bu yavrularbenim ki de sağolsun hep hareketli, hangi ara uyuyo anlam veremiyorum
Aynı dediğin gibi göğüsümün altı, kaburgalarım her eğilmemde ağrıyo acıyo.
Bebeler biraz aşağı inince rahatlıcaz inşaAllah
Bi de benim evde alaturka tuvalet var ayıptır söylemesi eğilirken canımdan can gidiyo nefesim kesiliyo sanki, tuvalete gidesim gelmiyo
1 hafta sonra taşınıcam ve beni en mutlu eden şey yeni evde alafranga tuvalet olması
ben klozetten bile düşecek gibi oluyorum bazenİyi bari bu ağrının normal olmasına sevindim
Çekilmeyecek bir ağrı değil ama yinede rahatsız ediyor, hele destek almadan yataktan kalkmak istediğimde saatlerce mekik çekmişim gibi ağrıyor.
Kız sen bu haftaya kadar alaturka tuvalet kullanabildiysen çok sağlıklısınben o tuvalete otursam kalkmak için yuvarlanmam gerekir
Öyle birşeye mecbur kalsaydım plastik bir sandalyenin ortasını delerdim öyle otururdum
Merhaba arkadaşlar
B beyazkelebeksiyahlale canım ben 32 de çalışabilir rapor aldım müdürüme de söyledim okul açılınca rapor alacagım gelmeyeceğim dedimMaşallah kuzucuğa nasılda büyümüşbunu öğrenmiş olman da büyük şans canım Allah korusun ciddi bir sonuçla karşılaşabilirdin. Sağlıkla gelsin minik kuzucuk önemli olan o stres yapma kendine
benim kurumum kabul etmiyor canım devlette çalışıyorum ama aktarımdan kesiliyor dediler sen yine de sor istersen
aynı zamanda ayrılıyoruz canım izne az kaldı son 2 hafta zaman iyice daraldıbir yandan diyorum doğsun gözümün önünde olsun bir yandan da sürekli yanında taşıyor olmak da çok güzel sıkıntısız
kesinlikle canım ateş tüm annelerin korkulu rüyası çocuk kendinden geçiyor malesef en kısa sürede toparlanır inşallah canımçok teşekkür ederim.
canım bende kullanıyorum dozajı düşük ama doktor sonuna kadar kullanacağız dedi 25 mg kullanıyorum ayda birde kontrol ediyor tsh ımı.
çalıştığın yer kabul ediyor mu canım aktarımdan kesilmeyecek değil mi?
hepiniz sağlıklısınız ya önemli olan bu canımbirazcık dişini sıkacaksın artık onlar şu anda en güvenilir yerde sağlık problemleri olmaması da çok sevindirici iyi haberlerini bekliyoruz canım
Çocuklar bizden daha çabuk toparlanıyor canım yarına çok iyi olacaktırŞuan iyi canım, azcık yemek yiyebilse daha da iyi olacak
Hele şey ettikten sonra temizlenme dakikaları allahııımmmben klozetten bile düşecek gibi oluyorum bazen
rabbim yar ve yardımcımız olsunHele şey ettikten sonra temizlenme dakikaları allahııımmmen son çözümü duşa girmekte buluyorum
O an şey diyorumrabbim yar ve yardımcımız olsun