2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
öyleymiş canım son haftalar böyle geçecek demek ki

canım burda bazı arkadaşlar bebeklerin hareketleri karın bile morartıyor demişti, senin ağrılar da ondandır muhtemelen kuvvetli vuruyorsa karın kasların acıyordur
Evet canım ya sanki morarmış gibi ağrıyor ama morluk yok. Bebekler bu haftalar uyuyorlar diye biliyordum ama hep bir hareket halinde, içimde hep dönüyor durmaksızın sanki yerini bulamıyor arayış içinde gibi, uyumazsa nasıl büyüyecek

yok kız ne uyuması kıçı başı dağıtıyorlar bence benimki bazen bi sallıyor kendini mezdeke oynuyor sanarsın

bunu duymustum ben de, Allah korusun canım. neyseki göz doktoruna gidip görüşünü almışsın, kendi doktorun farketmeyebilirdi
Aynen canım iyi ki gitmişim kontrole lensim bitmişti tesadüfen gittim resmen
Çok teşekkür ederim canım benim evet yeter ki sağlıkla gelsinler de nasil geldiklerinin çok bir önemi yok

şükür hepiniz iyisiniz, önemli olan o şu an için civcivler de hızlıca toparlar da çok bekletmezler annelerini bir an önce kavuşursunuz inşallah

Ben de içimden hep böyle diyorum uyumazsa nasıl büyüyecek bu yavrular benim ki de sağolsun hep hareketli, hangi ara uyuyo anlam veremiyorum
Aynı dediğin gibi göğüsümün altı, kaburgalarım her eğilmemde ağrıyo acıyo.
Bebeler biraz aşağı inince rahatlıcaz inşaAllah
Bi de benim evde alaturka tuvalet var ayıptır söylemesi eğilirken canımdan can gidiyo nefesim kesiliyo sanki, tuvalete gidesim gelmiyo
1 hafta sonra taşınıcam ve beni en mutlu eden şey yeni evde alafranga tuvalet olması

Canım bizim kendi doktorumuz yok, şuan ailesiyle Gaziantep gezisinde yoksa kızın ateşi çıktığında doktor muayenehanesine girdiği ilk anda kapıp hemen ona giderdim. Adama anlattigima göre soyle böyle yapalım dedi emin olamadım. Çünkü dediğiniz gibi başka bir şey görünümlü bambaşka şey çıkabiliyor. Doktorumuz enfluvir başlayalım dedi, acildeki antibiyotik. Çocuğumu çok iyi tanıyor doktoru ama muayene eden de diğer doktor arada çok kaldım mesela. Düşürebilirim diye bekledim ateşini düşmedi acile gittik düşseydi gitmezdim yine beklerdim. Pazartesi doktorumuz gelecek. O gün her ihtimale karşı zaten kontrol olarak götürmeyi düşünüyorum..
Bu arada benim eşimde diyor siz hasta olacağınıza ben olayım diye ama amaaaaannn sakın eşim hasta olmasın yaaaa valla ne ruh nede beden sağlığım bu durumu kaldıramaz. En son eşim hasta olduğunda yatıyordu bende annemle telefonda konuşuyordum bir şeye güldüm vay efendim o evde hasta yatarken ben kahkaha atarak geziyormusum evin içinde ona inat olarak
Asiri çocuk oluyor. O hasta olmasın ben olurum modundayim

İyi olmanıza çok sevindim en yakın zamanda kendinizi daha da toparlar minnak kuzular yanınızda olur umarım

Sağlıkla gelsinler canım ikizlerimiz vardı gruptan onların da önce gelebilir artık bu saatten sonea her an birimiz doğurabilitiz

İlmi tedaviyle olanların bazen ikincisi mucize gibi kendiliğinden oluyormuş ya belki öyle olur

Oluyor canım oluyor bu ara benim veledin en büyük hobisi kaburgaya tekme atmak, ahanda kırıldı diyorum nasl bir ağrıdır çektiğim...

İyi bari bu ağrının normal olmasına sevindim
Çekilmeyecek bir ağrı değil ama yinede rahatsız ediyor, hele destek almadan yataktan kalkmak istediğimde saatlerce mekik çekmişim gibi ağrıyor.
Kız sen bu haftaya kadar alaturka tuvalet kullanabildiysen çok sağlıklısın ben o tuvalete otursam kalkmak için yuvarlanmam gerekir
Öyle birşeye mecbur kalsaydım plastik bir sandalyenin ortasını delerdim öyle otururdum

ben klozetten bile düşecek gibi oluyorum bazen

Ay canım cok sevindim iyi olmalarına inşallah bir an önce kavuşursunuz sonu güzel olacaksa beklenir yeter ki sağlıkla güzellikle kavuşalım
B beyazkelebeksiyahlale canım ben 32 de çalışabilir rapor aldım müdürüme de söyledim okul açılınca rapor alacagım gelmeyeceğim dedim Bir şey demediler sağlık ocağından da alabilirim kendi doktorum bende veriririm dedim, aktarımdan kesemezler farzedin ki grip oldunuz neden verilmesin ki rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…