2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Benim de başıma plesanta ayrılması önceki hamileliğimdeı. Siz nasıl anladınız plesanta ayrılmasını?

Yok kuzum ilk defa yemiyor ki. Ara ara veriyorum. Şuan atesi 39.3 doktoruna yazdım haber bekliyorum

Çok geçmiş olsun kızlar. Bu aralar etrafımda ki tüm anneler çocuklarının hastalıklarıyla uğraşıyolar. Hepsi de bu belirtileri yaşıyolar. Bu salgın mahvetti yavruları
Çok üzmeyin kendinizi tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar Allahın izniyle
Rabbim şifa versin tüm yavrularımıza

Benim de başıma plesanta ayrılması önceki hamileliğimdeı. Siz nasıl anladınız plesanta ayrılmasını
Akşam saatlerinde yemek yapıyordum sonra aniden karnıma bi sancı girdi ama sürekli karnım sertti hiç gevşememişti. Yoruldum heralde uzanayım dedim. Bu arada ne kanamam var ne de suyum geldi. Uzun süre bebek hareket etmeyince hastaneye gittik nst kalp atışları gittikçe düşüyordu acil sezeryana aldılar. Bir gün sonra söylediler bana kızımın karnım da vefat ettiğini kurtaramamışlar. ama çok şükür Rabbim tekrar bana kız çocuğu nasip etti. şimdi kardeşine hamileyim ama inan o korku hiç gitmiyor 37. Haftam gelsede sağlıkla kucağıma alsam diye dualar ediyorum.

Ben genetik olduğunu düşünüyorum canim. İki bebeğimde de iyi beslendim ama hep normal aralıkta ilerlediler. Esim 1.78 ben 1.68, kilomuz da normal, ilk oğlum 47 cm 3 kg dogdu, bakalım bu minnos kac dogacak. Sen de uzun doğmuşsun demekki sana çekmiş bu anlamda.

Katılıyorum canim ben de akşam yürüyüşlerini cok severim. Bakıyorum insanlar kısa mesafeye giderken bile araba kullanıyor. Psikolojiye bile çok iyi geliyor yürüyüş

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim de aynı dediğin gibi olmuştu. Kanamam olmadı ama karnım kasılmıştı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum.

Canım durup dururken mi beta da kusma oluyor bizde sadece ağladığında 1 defa oldu bugün. Ateşi hiç 40 a çıkmadı. Tam belirtileri de yazmıyor beta nin hiçbir yerde. Ateş düşürücü verince düşüyor mu mesela? Doktoruyla konuştuk az önce yine 39 a gelirse tedbir amaçlı enfluvir başlayalım dedi. Beta da çok bulaşıcı bir hastalık malesef

İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Benim de aynı dediğin gibi olmuştu. Kanamam olmadı ama karnım kasılmıştı. Bunda iyi düşünmeye çalışıyorum.
Amin inşallah sağlıkla alalım Allahın izniyle. Sizin kaçıncı haftada oldu. Sebebi varmıydı. Bana rahim filmi çekilmişti bir sıkıntı yoktu, ve pıhtılaşma testi yaptırdım heterozigot çıktım yani taşıyıcılık varmış. Ama doktor sadece bu durum sebep olamaz dedi. Ama önlem için cor aspirin içiyorum her gün.

2 ay kadar önce oğlumda düşmeyen ates vardı calpole rağmen, ılık dus vücudunu bezle ovalama filan uğraşıyorduk 40 in uzerine cikti zaman zaman, sonuc Adenovirus cikti, ilk günler boğazı kulağı temizdi ama sonraki günler kulağında kızarıklık cikti. Hatta bir ara vucudunda kabarikliklar vardi sonra geçti. İnfluenza ve adenovirus için test yaptı doktorumuz, bir de tam kan sayimi bakildi crp yuksekti, test sonucuna göre ilaç kullandık.

Annelerin hakkı ödenmez derler ya insan yaşadıkça neden denildiğini anlıyor. Gerçekten sadece 9 ay sırtında taşıyıp doğurmakla olmuyormuş. Ömür boyu da sırtımızda taşıyacağız. Dünden beri uyyyamadım bende ateşten. Bu halimle bile ona gelen bana gelsin diyorum. Vallahi dünyanın en ağır görevi anneliktir aksi ispat edilemez. İnşallah tez zaman da sağlığına kavuşur canım sen de rahat geçirirsin son bir iki haftanı

34.haftaydı. İkiz gebelikte benim. Neden olduğu konusunda bir bilgim yok.

Amin canım inşallah. İster istemez stres yapıyoruz işte hele düşmeyen ateşle karşı karşıya geldiğimizde o zaman zehir oluyor işte hayat bize.

Yalnız idrar yolu da ateş ve kusma yapıyor idrar piste kokuyor koyu da gelebiliyor. Bazıları sinsi oluyor idrar kokmuyor ama yine ee çıkıyor benim kızda inanılmaz derece de yaşıyordum bu durumu. Bence bi idrar testi de verdir mutlaka. Şuan kızımda idrar enfeksiyonu çıktı o yüzden ateşi yükseliyor. İdrarı da kokuyor açık renk ama kokuyor işte.

Merhaba bende park hospitalda Dr Ayşe Nur çümene gidiyordum Doğum iznine ayrıldı. Şimdi Filiz hanıma gidiyorum Gözde hastanesinde ama doğumu Urfa’da yapıcam benim riskli gebelik hemotologum Urfa’da olduğu için acil bir müdahale gerekirse diye Urfa’da yapıyorum doğumumu.

Kızlar bu arada kendi doktoruma da randevum vardı kızımın sonuçları çıkana kadar ds oraya gittik. Tam tarih netleşti 16 şubatta doğum. Beneğin suyu boyu kilosu çok iyi dedi
35+2 oldum bugün
Boy 49 cm
Kilo 2680 olmuş Nst de iyi gözüküyor dedi.
Çok şükür ondan yana sıkıntı yaşamadım en azından bugün.

Benim de kolestrol 250, trigliserit 275 cikmis,doktora attim aksamustu donmus,kolestrolu onemseme gebelige bagli yuksek cikabilir,sorun degil demis.Burda sagolsun @minseo arkadasta aynisi yazmisti,sorun degil diye
Aaaaaa gerçekten mi ? Dr bana kalp krizi geçirirsin dedi biliyor musun? Allahım zaten panik bi insanım yahu yemin ediyorum yağlı bir şeyde yemiyorum ne katı ne sıvı, kolesterol sen sonra neredeyse yağı 0 indirdim

Maşallah canım benim de cumartesi kontrol var doğum tarihi kesinleşecek. Şu an 34+6 oldum. Bende iyi haberler alırım inşallah

Yaa ne güzel tarihin belli olmuş canım Ben de heyecanlandım şimdi 37.haftada kontrolüm var bana gün verecek mi bilmiyorum benim daha sezeryan olup olmayacağı da kesin değil. Grubun 2. doğumu seninki olacak gibi görünüyor sağlıkla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…