kesinlikle yürüyüş her derde deva imkanı olan yürüsünCanım ben hayatımda hep yürüyüşü önemsemişimdir. Yazları sabah 6’da gider yürürüm. O saatlerin yürüyüşü harika olur. Bakma son yıllarda araba tepesinde gezmekten yürüyüş için özel zaman kovalar olduk. Ama insan sağlığı için en etkili şey. Eşim koronadan kalan öksirik ve nefes darlığını yürüşle atmıştı mesela
nerden almıştın canım ? markası neKutusu çok güzel ama çikolataları hiç güzel değilmiş hiç beğenmedim denedim boğazımı yaktı
Evet hep öndeydi, dediğin cok mantıklı aslındaCanim hep onde gidiyorsa bence ergen dollenme durumu vardir. Benimki bir hafta geri idi, 4.ay bu bebek gec dollenme olmus dedi. Beklenen dogum tarihini guncelledi. Gercekten de hep o tarihe gore uyumlu gelisimi...
Kuzum benimki de 2 hafta önde ve 3075 gr olmuş ben taşıyorsam sen de taşırsın doktorun bir tuhaf konuşmuş. Bu arada bence hem genetik hem beslenme ikisi de etkiliyor. Ben 3.5 kilo doğmuşum eşim de kilolu doğmuş. Beslenmemde de kaşar peynir, muz, çiğ badem vs hep vardı. İki faktör de etkilemiştir mutlaka diye düşünüyorum. Doktorun söylediğine kafanı takma sen ve bebişin sağlıklıysanız problem yokKızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
Aaa demekki dikkat etsem dusme ihtimali de var,gerci beenimnki de cok yuksek degil ama 5'in altina inse daha iyi olacak.Evet o. Benim referans 4.5/6.5 1 buçuk ay önceki benim de 5.7 çıkmış ama 3 ayın ortalamasını alıyorlar ona göre çıkan değere bakıyorlar
Suanki tarihine gore erken gelirse sasirmayinEvet hep öndeydi, dediğin cok mantıklı aslındaçünkü ben Mayıs'ta doğum kontrol hapını bıraktım, ilaç kullanırken hep az regl oluyorum diye takmamistim, 2li testteki radyoloji uzmanı da senin dediğin gibi demişti bana .
İnşallah düşer canım. Doktorun bana söylediği günde 3 öğün yemek ve ara öğünlerle dengeleyebileceğim. Yani aslında az porsiyon sık öğün şeklinde bir düzen oturtmak. Nişasta, rafine şeker ve un içeren her şeyden uzak durmak.Aaa demekki dikkat etsem dusme ihtimali de var,gerci beenimnki de cok yuksek degil ama 5'in altina inse daha iyi olacak.
Genetik olduğunu düşünüyorum daha çok,benim bebeğimde ilk zamanlardan bu yana iki hafta önde gidiyor.Belki sağlıksız beslenmek bebeğin gelişimini yavaşlatıyor olabilir,ki geçenlerde buna ilişkin bir makale okudum.Yoksulluk ve erken doğum ilişkisine dair araştırma yapan bir makale,şöyle diyordu yoksulluk sınırının düşük olduğu mahallelerde daha çok erken doğuma rastlanıyor gibisinden.Bu çerçevede ağır yoksulluk erken doğuma neden olup bebeğin gelişimini de normalin altında seyretmesine sebep olabilirmişKızlar size bir sorum var, annenin beslenmesi ile mi alakalı sizce bebeğin kilo alımı. Yoksa genetik mi. Bugün kontrolüm vardı doktor 2 hafta önde dedi, sen nasıl taşıyacaksın böyle giderse falan dedi 2300 olmus kilosu, boyu 44 cm. Ben de 54 cm doğmuşum
Ya cnm inan bilmiyorum ki, balıktan sonra olunca ben direk ona bağladım, şuan atesi 39.2 ye çıktı düşürmeye çalışıyorum, düşmezse doğru acile. Kendi doktoru da şehir dışında telefonla iletişim halindeyiz.Ben bugün girdim ilk defa. Belden kasıklara doğru oluyorsa ağrı ve bebek sertlesiyorsa sancı olabilir
Bu bir salgın olabilir mi, benim oğlumda hiç birşeyi yokken sabah 39 derece ateş ile uyandı. Mide bulantısı vs vardı. 41 e kadar çıktı ateşi boğazda ya da kulakta hiç bir şey yok.
Kendin yap çikolataHello kızlar , şimdi kontrolden çıktık 1900gr olmuş bebik, her şey yolunda.
Dün şarküteride keşfettim diyabetliler için şekersiz çikolatalar varmış meğerse ben bilmiyordum, tatlı krizlerim için çok iyi oldu, yemekten sonra yedim şekerimi de yükseltmedi gerçekten. Sizin de bildiğiniz beğendiğiniz marka varsa tavsiye alırım. Bi zararı yoktur değil mi bunların? Eki Görüntüle 3197033 Eki Görüntüle 3197034 Eki Görüntüle 3197035
Yok kuzum ilk defa yemiyor ki. Ara ara veriyorum. Şuan atesi 39.3 doktoruna yazdım haber bekliyorumGecmis olsun,simdi nasil oldu kizin? Benim kizda daha once balik yedigimizin sabahi kusmustu cok korkmustum ama devami gelmemisti.
Muhtemelen ortaliktaki gripten kapmistir,yirmi dort saati gecti zehirlenme falan degildir.Cabucak iyilessin kuzucuk.Yok kuzum ilk defa yemiyor ki. Ara ara veriyorum. Şuan atesi 39.3 doktoruna yazdım haber bekliyorum
Kustu atesi yükseldi, asiri narinCanım çok geçmiş olsun, bu ara bütün arkadaşlarımın çocukları hasta zaten salgından olmuş olabilir hava değişimleri de çok etkiliyor biliyorsun parkta üşütmüş olabilir şu an durumu nasıl merak ettim
Benim de o sekilde beslenmem,iste bazen dayanamiyor azicikta olsa yedigim zaman hemen yukseliyor sekerimİnşallah düşer canım. Doktorun bana söylediği günde 3 öğün yemek ve ara öğünlerle dengeleyebileceğim. Yani aslında az porsiyon sık öğün şeklinde bir düzen oturtmak. Nişasta, rafine şeker ve un içeren her şeyden uzak durmak.
Kızımda kullandığımda çok memnun kalmıştım yine onu kullanacağım ama şuan markası aklımda değil. Annemlerin evde kutuda, gidince atarım gorseliniKızlar dönence aldınız mı park yatak icin memnun kaldığınız marka varsa önerebilir misiniiiz
Bu ürün canım. Eşim normal diyor ama ben hiç beğenmedim.Ay hangi çikolataymış ooben henüz sipariş vermedim, denk gelmesin sonra
Çok sevinirim canım çok teşekkür ederimKızımda kullandığımda çok memnun kalmıştım yine onu kullanacağım ama şuan markası aklımda değil. Annemlerin evde kutuda, gidince atarım gorselini
Çok geçmiş olsun umarım hemencecik atlatır etrafımda hasta olmayan çocuk yok gerçektenKustu atesi yükseldi, asiri narin
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kendine kızma sakın inan hamilelikten midir nedir bende fe çok unutkanlık oldu ve sakarlık elimde tuttuğum şeyi tutamıyorum düşüyor sanki. Benim kozda hasta geceden beri ateş düşmedi Covit influenza vs değil test negatif idrar yolu enfeksiyonu ve crp si yüksek çıktı gıcık öksürüğü gibi bir de. Hep öksürdü. Tüm gün hastanedeydim gerçekten de çok bunaldım bugün moralim çok bozuldu o an kendini düşünmüyorsun sürekli yanındaki çocuğu düşünüyorsun. Allah yardımcımız olsun kimseyi hasta yağıp hastanelere düşürmesin inşallahKızlar saçma sapan bir gece yaşıyorum. Yani bir yanım kendime aşırı kızıyor bir yanım daha çok kızıyor. tüm gece resmen kirpik üstüne kirpik koymadım hala da öyle. Neyse akşam kıza balık yedirdik. Deniz baliklarina alerjisi var diye tatlı su yiyebiliyor sadece bizde Deniz balığı yedik. Saat kaç gibi diyim 7.5-8.00 gibi. Sonra gece uyumadan acıktı gece maması yaptım. (Pirinç unu,süt, muz, badem vs) ben unuttum balık yediğimizi yaparken de yedirirken de. Neyse Kız yedi uyudu, yarım saat sonra kalktı başladı kusmayao zaman benim çanlar devreye girdi nasıl balık üstüne süt verirsin diye. Sonra da ateşi yükseldi. 37.5-38.5 atası düşüp yükseliyor aniden. Yatmadan önce birde dışım ağrıyor dedi diye dolven vermiştim tabi onu da kusunca pes pese ilac veremedim. Başında nöbet tutuyorum halen çocukta telef oldu bende telef oldum. İkinciye kussaydi hastaneye gidecektik ama yok, kalkıp kaç defa şu icti vs. Sadece ateş var. Birde idrari koyu yaptı bayağı. Zehirlenme danışma hattını aradım emin olamadım diye ordan da ikisi birleşip zehirlemez dedi ama ateş için bir şey diyemedi idrar koyuluğu için kustugu için vucutta su azalmıştır bol bol su içsin dedi. Tekrarı almadığı için hastaneye gitmedik bir yanım aşırı panik bir şey olacak korkusu, diğer yanım gayet sakin ama içim hiç rahat değil
EVet bi ara kullanmadım ama son 45 gün günde 2 tane kullanmaya başladım. Çok düşmüştü şimdi biraz yükselmişKan ilacı kullanıyor muydun canım ?