2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kesinlikle yürüyüş her derde deva imkanı olan yürüsün

Canim hep onde gidiyorsa bence ergen dollenme durumu vardir. Benimki bir hafta geri idi, 4.ay bu bebek gec dollenme olmus dedi. Beklenen dogum tarihini guncelledi. Gercekten de hep o tarihe gore uyumlu gelisimi...
Evet hep öndeydi, dediğin cok mantıklı aslında çünkü ben Mayıs'ta doğum kontrol hapını bıraktım, ilaç kullanırken hep az regl oluyorum diye takmamistim, 2li testteki radyoloji uzmanı da senin dediğin gibi demişti bana .

Kuzum benimki de 2 hafta önde ve 3075 gr olmuş ben taşıyorsam sen de taşırsın doktorun bir tuhaf konuşmuş. Bu arada bence hem genetik hem beslenme ikisi de etkiliyor. Ben 3.5 kilo doğmuşum eşim de kilolu doğmuş. Beslenmemde de kaşar peynir, muz, çiğ badem vs hep vardı. İki faktör de etkilemiştir mutlaka diye düşünüyorum. Doktorun söylediğine kafanı takma sen ve bebişin sağlıklıysanız problem yok

Aaa demekki dikkat etsem dusme ihtimali de var,gerci beenimnki de cok yuksek degil ama 5'in altina inse daha iyi olacak.
İnşallah düşer canım. Doktorun bana söylediği günde 3 öğün yemek ve ara öğünlerle dengeleyebileceğim. Yani aslında az porsiyon sık öğün şeklinde bir düzen oturtmak. Nişasta, rafine şeker ve un içeren her şeyden uzak durmak.

Genetik olduğunu düşünüyorum daha çok,benim bebeğimde ilk zamanlardan bu yana iki hafta önde gidiyor.Belki sağlıksız beslenmek bebeğin gelişimini yavaşlatıyor olabilir,ki geçenlerde buna ilişkin bir makale okudum.Yoksulluk ve erken doğum ilişkisine dair araştırma yapan bir makale,şöyle diyordu yoksulluk sınırının düşük olduğu mahallelerde daha çok erken doğuma rastlanıyor gibisinden.Bu çerçevede ağır yoksulluk erken doğuma neden olup bebeğin gelişimini de normalin altında seyretmesine sebep olabilirmişAma işte bazen genetik faktörü de devreye giriyor,çünkü gebeliğin ilk zamanlarında henüz beslenme ile açıklanamayacak gelişimin önde olma durumu olabiliyor

Ya cnm inan bilmiyorum ki, balıktan sonra olunca ben direk ona bağladım, şuan atesi 39.2 ye çıktı düşürmeye çalışıyorum, düşmezse doğru acile. Kendi doktoru da şehir dışında telefonla iletişim halindeyiz.

Kendin yap çikolata yeni marka tükettim

Benim de o sekilde beslenmem,iste bazen dayanamiyor azicikta olsa yedigim zaman hemen yukseliyor sekerimen cok pilav,hamur isi yukseltiyor

Kızlar dönence aldınız mı park yatak icin memnun kaldığınız marka varsa önerebilir misiniiiz
Kızımda kullandığımda çok memnun kalmıştım yine onu kullanacağım ama şuan markası aklımda değil. Annemlerin evde kutuda, gidince atarım gorselini

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasıl kuzucuk? Kendine kızma sakın inan hamilelikten midir nedir bende fe çok unutkanlık oldu ve sakarlık elimde tuttuğum şeyi tutamıyorum düşüyor sanki. Benim kozda hasta geceden beri ateş düşmedi Covit influenza vs değil test negatif idrar yolu enfeksiyonu ve crp si yüksek çıktı gıcık öksürüğü gibi bir de. Hep öksürdü. Tüm gün hastanedeydim gerçekten de çok bunaldım bugün moralim çok bozuldu o an kendini düşünmüyorsun sürekli yanındaki çocuğu düşünüyorsun. Allah yardımcımız olsun kimseyi hasta yağıp hastanelere düşürmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…