Maşallah bebişeee
Ben sürekli progestan kullandığım için bilmiyorum canım ama doktora devam edecek miyim dedim. Kasılmaların var mı dedi. Pek yok bazen ağrı oluyor dedim. Devam edelim dedi. Doğuma engel değildir bence bilemiyorum ki..
Bana bir arkadaşım ilkinden zor dedi. Aynı yerden kesildiği için mi acaba diye düşündüm
Hani oradaki doku 2.ye zorlanıyor falan diye.. ama 2 arkadaşım da ilkinden kolay dediler. Bünyeye göre değişiyordur elbette. Kendimi kolay olacağına inandırmaya çalışıyor ama baya korkuyorum
Allah kolaylıkla geçirmek nasip etsin yaa
Ay inşallah inşallah canımmm
Ağzın bal yesin
Baya korkuyorum doğrusu
Ay maşallah.. Benim ilki spinal. Hafif bir karın içi kanamam olmuş ameliyatta. O yüzden baya bir acı olmuştu tüm karın içimde o gün.. asla 2. çocuk yapmam diyordum
ama ikinci gün resmen %80 falan geçmişti, mucize gibi.. Yine de ilk günkü acıyı bir daha yaşamak istemem tabi
İnşallah ilkinden kolay olur yaa
Sonrasında iyileşme sürecim çok çabuk olmuştu şükür. Acı falan elbette oluyor oturup kalkarken, gülerken öksürürken :) ama.. Katlanılır seviyede.
Ay inşallah öyle geçer.. ben de okuyayım bari. Forumdan mı okudun
Aynen canım.. Valla ilki bilinmediği için daha kolay gerçekten.. Ben öyleydim en azından.. Tamam heyecan falan elbette oluyor da.. Bismilllah diyorsun, bakalım ne olacak diye giriyorsun.. Bilmek daha stresmiş
Amin amin inşallah
Şöyle sağlıkla kolaylıkla mutlulukla geçsin doğumlarımız Allah'ımmmm
Benim de karaciğer enzimlerimden biri yüksek çıkmıştı. Doktor hamilelikte bekleriz bunu, belli bir sınırı geçmediği sürece sorun yok dedi. Umarım öyledir
Geçen hamileliğimde baya yükselmişti çünkü. İlaçlar da yükseltiyor. Sanırım progestan etkiliyor beni. Geçen sefer progestanı bırakmıştım yükselince. Bu sefer devam ediyorum
Haftaya sağlık ocağı tekrar çağırdı gebelik izlem için. Bakılır sanırım ona da yine.