2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Güzel dilekleriniz için yazan herkese teşekkür ediyorum :) Nst de yine sancım çıktı ve küvez olan büyük hastaneye sevkim yapıldı. Ama ben büyük hastanede yatmak istemedim. Onun yerine hastanenin yakınında oturan dayıma geldim. İlaçlara evde devam ediyorum eğer sancılarım sıklaşırsa hastaneye gidicem onun dışında yapılacak bişey yok dedi profesör. Pazartesi de kontrolüm var bakalım 🤔 benim küçük hanım böyle şebeklikle zamanını doldurur gibi geliyor ama içimde ki bi ses de yok yok bu kız erken gelecek diyor 🤣 karnım hep taş gibi sürekli kasılmam var 45dk bir de sancım oluyor. Bu ilaç kullandığım hali. Normalde ilaçla sancının sıfırlanması lazımmış ama maalesef 🙄 dayanmasına dayanıyorum ama korkmasına da korkuyorum. Belirsizlik çok kötü 👎

ay yok artık naptın geri mi döndün ? aradan falan alsaydı bari :KK43: randevu sistemi yok mu bunların deftere mi yazıyorlar hala...
Canım doktor çıkmış o yüzden dönmek zorunda kaldim yoksa her türlü araya kaynardim yani. Adam çıkmış gitmiş sonuçta.. deftere yazıyor kiz sistemleri nasılsa artık.

Güzel dilekleriniz için yazan herkese teşekkür ediyorum :) Nst de yine sancım çıktı ve küvez olan büyük hastaneye sevkim yapıldı. Ama ben büyük hastanede yatmak istemedim. Onun yerine hastanenin yakınında oturan dayıma geldim. İlaçlara evde devam ediyorum eğer sancılarım sıklaşırsa hastaneye gidicem onun dışında yapılacak bişey yok dedi profesör. Pazartesi de kontrolüm var bakalım 🤔 benim küçük hanım böyle şebeklikle zamanını doldurur gibi geliyor ama içimde ki bi ses de yok yok bu kız erken gelecek diyor 🤣 karnım hep taş gibi sürekli kasılmam var 45dk bir de sancım oluyor. Bu ilaç kullandığım hali. Normalde ilaçla sancının sıfırlanması lazımmış ama maalesef 🙄 dayanmasına dayanıyorum ama korkmasına da korkuyorum. Belirsizlik çok kötü 👎
çok geçmiş olsun canım umarım ufaklık sabreder birkaç hafta daha, ne kadar içeride kalsa kar
ayaklarını uzatıp dinlen, eğer doktor mutlaka hastanede yatman lazım diyorsa gitsen belki daha iyi, düzenli tansiyonunu filan ölçerler, sancını takip ederler. saglıkla gelsin inşallah

hiç olumsuz şeyleri okuma canım, benim aklıma hiç öyle bişey gelmedi yani 2.daha zor mu olur daha kolay mı hiç düşünmedim, süreci bildiğimiz için hep aynı şekilde olur diye düşündüm nedense :) 3 sezaryeni olan arkadasım var ve cocukların yaşları cok yakın, o da hiç bahsetmedi ilkinden sonrakiler zordu gibi, kişiye göre değişiyordur muhtemelen, iyi düşünelim iyi olsun :)
ben sezaryenden once 2 kez ameliyat olmustum, az cok biliyordum ameliyathaneye girerken hissedilen psikolojiyi ama tabi sezaryende duygular tavan :) yine de normal ameliyattan daha kolay gelmişti bana, belki de anneliğin verdiği güçle hemen ayaklanıyorsun :) hepimiz için sağlıklı, kolay doğumlar olsun 😍
Zaten olumsuzları okusam da yapacak bişi yok diyorum içimde kalacak değil enin de sonunda yaşayıp göreceğim 😍😃

Ayy ben kesin üç harfliler geldi sanırdım herhalde o nasıl gerçekçi bi rüya🤣🤣🤣 inşaAllah böyle rüyalar benim başıma gelmez geceleri çok korkan biriyim zaten🤣
Ben de oğlumu emzirip yatagina koymustum sonra uyudum aniden.ayağa firladim mememi elledim Allah im sandim bebeğin uzerine uyumusum kafasini koparmisim .memem de onun kafasi sandim. Kalktim ışiği açtim besige baktim bebegim uyuyor Allah im o nasil bir kabustu 3.5 yil gecti halen aklimda. Ilk haftalar boyle olmustu zaten uykusuzluğa gelemeyen ben 2 saatte bir kalkinca dengem şasmisti sonra zaten alistim😂

Kızlar nasil sinirlendim anlamadım. Doktorumun asistani doğum iznine ayrıldı geçen ay, yerine baskasi bakıyor. Bugünde benim kontrolüm vardı, saat 6da. Geldim kadın demez mi kontrolünüz yok. Şaka gibi geçen ay yanımda yazdı ajandaya randevuyu, bende telefona kayıt ettim. Bugün iptal edenler olmuş onlarla birlikte benim randevuyu silip yerine başkasını koymuş. Sinirlerim tepeme çıktı birde benle inat ediyor hiç hatırlamıyorum diye. Dedim hadi ben yanıldım gün olarak ajandaya bakın benim randevum hangi gün marta kadar hepsine baktı randevu yok, hiç not almadık herhalde demesin mi 🥴 dedim hanfendi Aralık 20de randevum vardı geldik, 1 ay sonrasi için randevu aldık burdan yazdınız şaka mısınız... sinirlerim tepemde.
İnşallah geri çevirmenmişlerdir hayır yoksa bile randevunuz yok yazılmamış bir aksilik olmuş olabilir ama alacağız sizi der insan dimi ama.

Kızlar nasil sinirlendim anlamadım. Doktorumun asistani doğum iznine ayrıldı geçen ay, yerine baskasi bakıyor. Bugünde benim kontrolüm vardı, saat 6da. Geldim kadın demez mi kontrolünüz yok. Şaka gibi geçen ay yanımda yazdı ajandaya randevuyu, bende telefona kayıt ettim. Bugün iptal edenler olmuş onlarla birlikte benim randevuyu silip yerine başkasını koymuş. Sinirlerim tepeme çıktı birde benle inat ediyor hiç hatırlamıyorum diye. Dedim hadi ben yanıldım gün olarak ajandaya bakın benim randevum hangi gün marta kadar hepsine baktı randevu yok, hiç not almadık herhalde demesin mi 🥴 dedim hanfendi Aralık 20de randevum vardı geldik, 1 ay sonrasi için randevu aldık burdan yazdınız şaka mısınız... sinirlerim tepemde.
Doktorun bakmistir herhalde o halinle kalkmis gitmssin o kadar. Yoksa geri mi dondun

Valla bunlara bu fiyatları vereceğime pusetin karşısına geçip göbek atar bebeği ben eğlendiririm hem bahaneyle kalori yakmış olurum :KK70: :KK70: dolapta bi sayfa var oraya bakıcam yurtdışından getiriyor sıfır uyku arkadaşını ordan çok uyguna almıştım jelly cat in tavşanını eğer bulursam güzel size de söylerim kızlar
Senden haber bekliyoruz canım o zaman 😂

Tatil geldi bize şimdi daha yoğun çalışma başladı desene🫠 Ben bu hafta artık izne ayrıldım ikinci dönem okula gitmeyeceğim birkaç hafta rapor alıp 37 de ayrılacagım sen nasıl yapacaksın?

Evet canım bugün itibariyle benim tatilim/iznim başladı çok şükür. Ama dediğin gibi daha mı yoruluruz daha mı dinleniriz belli değil 😅 bugün ekstra ekstra yorgunum mesela 😮‍💨

Benim 37. Haftam 8 Şubat günü. 6-7 Şubatı rapor alırım inşallah canım

Zaten olumsuzları okusam da yapacak bişi yok diyorum içimde kalacak değil enin de sonunda yaşayıp göreceğim 😍😃
Canım herseyin üstesinden geliyor insan, çok iyi hatırlıyorum sezeryandan sonra ilk yürütürken biraz fazla ağrım olmustu benim hemşireyle konuşuyoruz sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor demiştim o da şey dedi geçmese hiç kimse 2.3. Çocuğu yapmaz 🤣 o yüzden herseyin üstesinden geliyor insan 😊

İnşallah geri çevirmenmişlerdir hayır yoksa bile randevunuz yok yazılmamış bir aksilik olmuş olabilir ama alacağız sizi der insan dimi ama.
Kuzum valla kadın hatırlamıyor dedim hatta böyle bir deftere yazdınız vs diye 🤣🤣 ben unutuyorum diye anında telefona not alıyorum. İptal edenler olunca silerken beni de sili vermiş işte. Doktor çıkmış çıkmasaydı araya aldırırdim kendimi mutlaka 😊 yarına araya sıkıştırdı hemen .

Canım ben kaçırdım galiba, sancılarım mı başladı? İlk doğum muydu bi de?

Geçmiş olsun ❤ İnşallah düzelir.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Nst de sancım çıktı, ben hissetmiyorum ama. Yatışım yapıldı şimdi hastanedeyim. 30+2 olduk bugün. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama belirsizlik çok zor dediğiniz gibi. Size hangi ilacı verdiler acaba?
İnşallah düzelirler, biraz daha büyürler 💕

Kızlar benim ikinci bebeğim aslımda ama ilkinde suyum gelip sancım olmadığı için Şuan hala çok acemiyim.bebeğin bir yere toplanıp oranın taş gibi olması kasılma/sancı mı yoksa başka bişeymi 🙄eğer öyleyse 30+5im erken değil mi normalmi ?

Canım herseyin üstesinden geliyor insan, çok iyi hatırlıyorum sezeryandan sonra ilk yürütürken biraz fazla ağrım olmustu benim hemşireyle konuşuyoruz sanki hiç geçmeyecek gibi geliyor demiştim o da şey dedi geçmese hiç kimse 2.3. Çocuğu yapmaz 🤣 o yüzden herseyin üstesinden geliyor insan 😊
Ben de anneme bir daha hayatta çocuk yapmam demişim. O kadar büyük konuştum ki yıllarca yapmak için uğraştım. Ameliyattan ye çıkarken daha anestezinin etkisiyle demişim ben hatırlamıyorum bile. Ama korkuyla girdiğim için korkuyla uyanmışım 😀

Kuzum valla kadın hatırlamıyor dedim hatta böyle bir deftere yazdınız vs diye 🤣🤣 ben unutuyorum diye anında telefona not alıyorum. İptal edenler olunca silerken beni de sili vermiş işte. Doktor çıkmış çıkmasaydı araya aldırırdim kendimi mutlaka 😊 yarına araya sıkıştırdı hemen .
Çok üzüldüm canım karnın burnunda küçük bebeğinde de var muayene olmadan geri dönmüşsün. Yazık ne diyim. Neyse bir daha sistemden falan girsinler bşr zahmet. En son ajandaya randevuyu 15 sene önce yazıyorlardı. Çağ dışı kalmışlar resmen

Geçmiş olsun ❤ İnşallah düzelir.
Benim de bugün kontrolüm vardı. Nst de sancım çıktı, ben hissetmiyorum ama. Yatışım yapıldı şimdi hastanedeyim. 30+2 olduk bugün. İçimi rahat tutmaya çalışıyorum ama belirsizlik çok zor dediğiniz gibi. Size hangi ilacı verdiler acaba?
İnşallah düzelirler, biraz daha büyürler 💕
Çok geçmiş olsun size de stres yapmayın lütfen sancıları durdurabiliyorlar ilaçlarla 5/6 hafta belkş de daha fazla olabiliyor. Artık ilaçlar fayda ediyor canım

X