2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Cok gecmis olsun canim. Benim.de abim bana bulastirdi hamilelikteki ilk hastaligimda geceleri yogun kulak sizisi vs. Kusburnu,.ihlamur her seyi denedim her gun ictim de iste 8 9 gunde anca kendime geldim halen sesim baya degisik.Valla ilk zamanlar baya direndim parol icnemek icin ama dayanamadim ictim.
Saol canım inşallah o kadar uzun sürmez ya. Parol zararsız doktor kullanabilirsin dedi.

Ah canım yaaa 😍😍🙏🙏 Çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın olsun inşallah 🥰🌺🙏 Kiloları da fena değil yavrucakların. İnşallah da çabucak toparlarlar. Sen de çabucak toparlarsın inşallah 🙏 Sütün de gelecek eminim 🙏 Güzel şeyler düşün canım 💕 Sağlıkla kavuşacağınız zamanlar yakındır umarım.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz :KK68: :KK200:

Ben alt üst takım bir de ayaklı tulum aldım. Alt üst takımı hemşireye veririm diye düşünüyorum. Ertesi gün de tulumu giydiririz diye düşündüm. İnşallah o günleri sağlıkla görelim hepimiz aayyy:KK68::KK200::nazar:

Hepsiburada'dan 'Rengarenk Minikler' diye bir mağazadan aldım. Beğendim. Göründüğü gibiydi 🥰 Zaten ikili satılıyordu.

Bana içebilirsin demişti valla.. Zaten sevmem de 😁 Arada içtiğim oluyor.
Saol canım 🙏💖 Doğrusu hatırlamamak aslında ya evet.. İnşallah hepimiz sağlıklı kolay su gibi doğumlar yaşarız 🙏🌺🥰

Çok geçmiş olsuunn 🙏🙏 Ihlamur zencefil bal.. Gargara da alabilirsin..
Saolasın canım içiyorum ıhlamur ve bol su 😔

Ben de dün kontrole gittim bu arada 🥰 Bebişim 30 haftalık 1.600 gr ve 41 cm. Haftasıyla uyumlu🙏🏻 İyi de kilo almış maşallah 🧿 3 haftada 600 gr almış şükür. Minnakım da burada işte 🥰 Yanaklar dolmuş maşallah 🧿🙏🏻
10 gün sonra çalışabilir raporu almaya gideceğim. Hatta pazartesi alacağım, sanırım 1 gün ile kontrol muayenesi olayını kaçırıyorum. Keşke doktora bugün gitseymisim dedim 😬😁 Doktora söyledim yapacak bir şey yok.. Sistem kabul etmez dedi. Erken de gidilmiyor galiba, yani cumadan gidemiyorum herhalde. Hic öyle bir şey demedi çünkü. Ne zaman 2 haftada 1 kontrole gitmeye başlanıyordu?
Ayy maşaAllahh yanaklar tombişleşmiş annesi😍🧿 bizim kız naz yapıyo 2 aya yakındır göstermiyo kendini totosunu ısırcam onun🤣 gitmeden önce bişeyler atıştırıyomusun?

anladım canım merak ettim de olur da sezeryan olursak bilgimiz olsun :super:
ayy bu doktorlar bizi strese sokmayı nasılda seviyorlar ya kilolu olsan anlayacağım da kilolu da değilsinki ne gerek var yani :skandal: hamilelik komple stres içeriyor zaten :kızgın:
ay evet ya, yemeyip alsam tama diycem de yiyorum ne yapayım 🤣 kurabiye,kek börek ne bileyim lahmacun vs hepsini yedim. Kendimi avuntum hepsi diyet ürünleri diye 🤣🤣 kızımda çoklu gıda alerjisi var, glutensiz besleniyoruz zaten. Tek avuntum o beyaz un yok içinde 🤣🤣 hepsini evde kendim yapınca yağını daha az koyuyorum, beyaz şeker yerine elma suyu konsantresi gibi meyve temelli tatlandiricilar kullaniyorum ama yapınca da oturup bir güzel gömüyorum mideye 🙈

Belki fark etmez 😂😂benim doktorum en son gittiğimde fark etmedi çok bol giyinme o da kilolu gösteriyor 😂😂
Benim doktor işini sağlama alıyor 🙈 muayeneye girmeden asiatani yanımdayken tartıya bildiriyor asistan daha sonra doktor odasına gidip söylüyor, 5 dakika sonra beni çağırıyorlar 🙈 yoksaa bende bol giyiyorum daha rahat oluyor cocukla eğil kalk yaparken 😶

Hastanede gelmiyormu kahve bana getirmişlerdi akşam sade bı fincan ama insai aklına gelmicek şeyler lazım oluyor bende mavi gece lambası istemiştim çocuk sarılık diye mantıklı mı bilmiyorum:)
Canım 1 tane getirselerde yetmiyor ki. Kızımda mesela sabah sezeryan olmustu 24 saat kahve içtim 2-3 saat arayla yarım bardak yarım.bardak şeklinde. Gecenin yarısı sabahın köründe kimseyi bulamıyorsun sıcak su için, veya ben altını temizleme pamuguyla siliyordum kaynamış su bulmak anlik zor oluyordu.

Kızlar hepsiburadada bebek kitaplarında yüzde 15 indirim var ben bundan aldım tummy time yaptırırken ilgisini ceker diye düşündüm 😍❤️
Bu kitap 1 yaşından sonra özellikle 1.5-2 yaş civarı çok faydalı oluyor. Ufak çocukların ilgisini çekmiyor (denedim) içeriği karışık geliyor. Onun yerine tuumy time zamanı siyah beyaz tekli kartlar var onlarla daha çok ilgileniyor çünkü el alıp evirip çeviriyorlar. Kitap ağır kalıyor.😊

ben kendim süsleyeceğim canım yapınca atarım buraya

ayy maşallah canım miniklerimiz iyice büyüdüler :nazar:

Maşallah canım nasılda güzel büyümüş :nazar:

canım c vitamini takviyesi alabilirsin çok fayda ediyor ıhlamur nane limon tüketebilirsin.

canım karadut özü ile gargara yapabilirsin çok iyi geliyor bende de çok çıkar malesef yayılıyor birde :KK43:
Evet canım büyüyorlar çok şükür 🤲🏻 tüketiyorum canım saolasın 🌸

Çok güzelmiş canım, zaten diğer renkli taçlardan bende baya var seviyorum normaldede kullanıyorum Doğum çantası videolarında da hep koymuşlar saçlar öne gelmesin diye emzirirken o aklımda😀

Çok geçmiş olsun bende bir ay önce atlattım hiç ilaç almadım bol c vitamini iyi dinlenme, et ve tavuk suyu çorba içtim bol bol bi haftaya da toparladım inş sende hemen iyileşirsin😇
İnşallah canım bakalım inşallah hemen toparlarım 🤲🏻

Yok canım ödem olmuşsun sen yürüyüş yapıyor musun bol su iç

ben doğum sonrası için alt üst patikli takım şapka bi takım aldım onu vericem canım kirlenebiliyormuş çünkü kan vs. foto çekimi için de şirin bi tulum aldım beyaz kıza kendim de beyaz elbise giyicem foto çekiminde de onları kullanırız :) fiyat uçmuş yalnız ben 180 e almıştım

özel olarak yaptırmadım canım ben, sade sevdiğim için inci taç aldım trendyoldan bi de örgü taçlardan aldım bordo şunlardan bebişe de bandana aldım kurdeleli

Günde nerdeyse 4 lt su içiyorum ama işi bıraktığımdan beri biraz hareketsizim günde yarım saat yürüsem çok iyi olucak

Ben de dün kontrole gittim bu arada 🥰 Bebişim 30 haftalık 1.600 gr ve 41 cm. Haftasıyla uyumlu🙏🏻 İyi de kilo almış maşallah 🧿 3 haftada 600 gr almış şükür. Minnakım da burada işte 🥰 Yanaklar dolmuş maşallah 🧿🙏🏻
10 gün sonra çalışabilir raporu almaya gideceğim. Hatta pazartesi alacağım, sanırım 1 gün ile kontrol muayenesi olayını kaçırıyorum. Keşke doktora bugün gitseymisim dedim 😬😁 Doktora söyledim yapacak bir şey yok.. Sistem kabul etmez dedi. Erken de gidilmiyor galiba, yani cumadan gidemiyorum herhalde. Hic öyle bir şey demedi çünkü. Ne zaman 2 haftada 1 kontrole gitmeye başlanıyordu?
maşallah kuzucuğa :)
çalışabilir raporu sonradan alınıyor da önceden alınabiliyormu bilmiyorum canım, muhtemelen olmuyordur.
doktordan doktora değişiyor kontrol süresi, benimki 32den sonra 2 haftada bir geleceksin dedi

Merak etme canım gözün açık uyumayı öğreniyorsun🤣🤣🤣🤣
kız bi dizi vardı orda ay dede diye bi karakter vardı gözü açık uyuyordu o geldi aklıma neydi o dizi ya :KK70: aha buldum beşik kertmesi peki benim beynimde neden böyle bir bilgi var :KK70: :KK70:

Eklentiler

• hqdefault.jpg
    hqdefault.jpg
    34,1 KB · Görüntüleme: 39
Bu kitap 1 yaşından sonra özellikle 1.5-2 yaş civarı çok faydalı oluyor. Ufak çocukların ilgisini çekmiyor (denedim) içeriği karışık geliyor. Onun yerine tuumy time zamanı siyah beyaz tekli kartlar var onlarla daha çok ilgileniyor çünkü el alıp evirip çeviriyorlar. Kitap ağır kalıyor.😊
ben de bu sabah baktım buna daha erken ya diyip almadım :KK70: tummy time aldım bi de şu hışırtılı olanlardan alıcam

Benim de dudağımin ic kisminda aft çıktı ne zaman bağışıklığım düşse çıkar ben de yarın kendime et suyu çorba yapicam hemen dikkat etmek lazim😐
Karadut özünden çay içmek veya gargara yapmak iyi geliyor ek olarak karbonatlı şu hazırla tülbent gibi bir şeyle ağız içini temizleyebilirsin, önce garara yapıp aft üstüne tampon yapar gibi. Küçük bebeklerde de agiz içi pamukcuklarinda karbonatlı suyula silme yapınca çok çabuk geçiyor 😊 kizimda da dış çıkartma dönemlerinde çok aft oluyordu karbonatlı suyla tülbent temizleyip sabah aksam karadut özünden çay yapıp ıciriyorum

ben de bu sabah baktım buna daha erken ya diyip almadım :KK70: tummy time aldım bi de şu hışırtılı olanlardan alıcam
Şey gördüm ben o yeni çıkmış içi su dolu küçük deniz yatağı gibi içinde materyaller vs var. Kızımın zamanında yoktu birkac hafta önce dolanırken gördüm ama ismi şuan hiç aklıma gelmiyor. Oda baya eğlendirir.

Yalnız değilim yalnız değilim yalnız değilim 🙈 tek motivem bu oldu şuan 😁
merak etme canım hiç yalnız değilsin :KK70: ben de öyleyim, doktor laf etmesin diyorum ama yapacak bişey yok, tatlı bir dille uyarıyor bizimki :)
her gün börek tatlı filan yesem aldıgım kiloya en azından değdi diyecegim ama sadece arada bir çikolata kek yiyorum canım cektikce, beyaz ekmek zaten yemiyorum, tahıllı ekmek sadece kahvaltıda. pilav makarna da çok az. bilemiyorum valla şiştikçe şişiyorum, görenler de hiç kilo almamışsın diyor şaşırıyorum, gıdım çıktı halbuki :KK70: az kaldı en azından, sonrasında vericez bir şekilde

X