hamileliğin son döneminde bagısıklık düşüyor maalesef, hepimizin çok dikkatli olması lazım. şifalı çorbalar ve bol dinlenme canım. zencefil limonlu ıhlamur, şekerin yoksa az bal ekleyebilirsin, çok geçmiş olsunTeşekkür ederim canım ıhlamur yaptım bide parol içtim şuanlıkçorbada yapayım bari inşallah iyi gelir
Öyle oldu sanırsam çünkü pek bi yere çıkmıyorum kalabalığada girmiyorum havalardan dolayı olabilirhamileliğin son döneminde bagısıklık düşüyor maalesef, hepimizin çok dikkatli olması lazım. şifalı çorbalar ve bol dinlenme canım. zencefil limonlu ıhlamur, şekerin yoksa az bal ekleyebilirsin, çok geçmiş olsun
Yap yap et suyun sana bi tarif atayim onu yap tam hasta çorbasıTeşekkür ederim canım ıhlamur yaptım bide parol içtim şuanlıkçorbada yapayım bari inşallah iyi gelir
süper :) hıçkırık tuttugu zaman da anlarsın, alt kısımda ritmik hareketler. bir de tuvalete daha cok koşmaya başlarsınKızlar benim minik döndü sanırım midemin oralarda sertlikler hissediyorum hepAşağılara vuruyo bi de
Benim de dudağımin ic kisminda aft çıktı ne zaman bağışıklığım düşse çıkar ben de yarın kendime et suyu çorba yapicam hemen dikkat etmek lazimhamileliğin son döneminde bagısıklık düşüyor maalesef, hepimizin çok dikkatli olması lazım. şifalı çorbalar ve bol dinlenme canım. zencefil limonlu ıhlamur, şekerin yoksa az bal ekleyebilirsin, çok geçmiş olsun
Evet bu daha mantıklı, sezeryan ameliyat sonuçta ve aynı yerden kesi. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah hepimiz su gibi güzel ve kolay doğum yaparızOnu bende duydum. Normal dogumda 2.daha kolay sezeryanda daha zor dendiğini. Tahminim önceki kesi üzerine kesi atılması. Tek tahminim o.yani. tabi tecrubeli varsa bizi aydınlatırsa çok daha iyi olur
Aslında başına ne geleceğini bilmek bana göre daha stresli.bazen cahillik daha iyi oluyor galibaşuan bizim panik yapacak bi donemiz yok ama ikinciye doğuranlar başına ne geleceğini biliyor bizi de bilinmezlik biraz strese sokuyor galiba
Sırf kilo kontrolü için gitmek istemiyorumKızlar bu akşam doktor kontrolüm var ama nasıl stresliyim nasıl gerginim neden çünkü bu ay bence baya kilo aldım çünkü yedim yani. Baya baya yedimdoktorum da kilo istemiyor akşam kesin laf söyleyecek bir yanım gitmek istiyor bebisi görmek için diğer yanım da kilo aldım diye laf söyleyecek diye hiç gitmek istemiyor
Bence güzel kıyafeti odada giydirin, çünkü doğduktan sonra pekte temiz olmuyorlar. Resim çekinirken temiz temiz giydirirsinizkızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını hemşireye verilcek takım mı yapıcaz
Hamurisi %80 yemedim. Haftasonu kahvaltiya gittiğimiz oldu o zamanlar yedim pişi falan %100 yemedim diyemem. Tatlıyla zaten çok aram yok özellikle şerbetli tatlı yemedim. Canım çok istediğinde çikolatalı sütlü tarzda tükettim ama nadir. Akşam 7 den sonra bir şey yemiyorum bu çok farkediyor bence. Akşam yemeğinde ekmek yemiyorum çok açsam 1 dilim tam tahıllı yiyorum. Onun dışında çok farklı şeyler yapmadım aslında genel olarak bildiğimiz şeyler canım. Her gün ayni saatlerde benzer sekilde beslenmek de önemlineler yaptınız acaba
Ödemdir büyük ihtimalle.İşte benpazartesi doktor kontrolüm var çok korkuyorum ay ne biliyim yaaa valla herşey stres. Kontrolün güzel geçsin gerisi hiç mühim bişey değil kiloyu vericezzzz görürsünüz bu arada benim dudaklarım falan acayip şişti ya sizde de var mı böyle şişikler
Maşallah Nst kaç dakika sürüyor acaba ben unuttum aradan 10 sene geçinceKızlarr dün kontrolüm vardı bebitomu gördüm 33+1 deyiz 2100 gr olmuş 43 cm boyu çok şükür haftasıyla falan uyumluilk nst me girdim bu arada çok heyecanlıydı herşey yolunda
Ayy geçmiş olsun canım, ben 2 hafta grip oldum resmen. Portakal,mandalina sıkıp içtim bol bol, tavuk suyuna çorba içtim hergun, c vitamini takviyesi aldım ekstra, boğazım yanıyordu bal,limon, zencefil içtim sıcak su ile.Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
Büyük ihtimalleKızlar benim minik döndü sanırım midemin oralarda sertlikler hissediyorum hepAşağılara vuruyo bi de
Evet bu kitapin 2 serisini 1.5 yasindan itibaren almistim butun havlyvanlari ögrenmisti baya guzel bir kitap canim.Kızlar hepsiburadada bebek kitaplarında yüzde 15 indirim var ben bundan aldım tummy time yaptırırken ilgisini ceker diye düşündüm
ben kendim süsleyeceğim canım yapınca atarım burayaHastane için kendinize ve bebeğe taç yaptırdınız mı haydi bu konuda yardımlaşalım
ayy maşallah canım miniklerimiz iyice büyüdülerSelam kızlar, hayırlı nurlu cumalar
Kontrolden çıktım bebişim 2 kg olmuş ve dönmüş artıkkeyfi yerinde ve kıpır kıpırdı
Maşallah canım nasılda güzel büyümüşKızlarr dün kontrolüm vardı bebitomu gördüm 33+1 deyiz 2100 gr olmuş 43 cm boyu çok şükür haftasıyla falan uyumluilk nst me girdim bu arada çok heyecanlıydı herşey yolunda
canım c vitamini takviyesi alabilirsin çok fayda ediyor ıhlamur nane limon tüketebilirsin.Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
canım karadut özü ile gargara yapabilirsin çok iyi geliyor bende de çok çıkar malesef yayılıyor birdeBenim de dudağımin ic kisminda aft çıktı ne zaman bağışıklığım düşse çıkar ben de yarın kendime et suyu çorba yapicam hemen dikkat etmek lazim
Cok gecmis olsun canim. Benim.de abim bana bulastirdi hamilelikteki ilk hastaligimda geceleri yogun kulak sizisi vs. Kusburnu,.ihlamur her seyi denedim her gun ictim de iste 8 9 gunde anca kendime geldim halen sesim baya degisik.Valla ilk zamanlar baya direndim parol icnemek icin ama dayanamadim ictim.Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
karadut özü yapıyorum canım evde var iyi geliyor o da benim ne zaman bağışıklığım düşse çıkar direk hep aynı yerde, artık çok yoruluyorum iş yerinde sanırım o yüzden yorgun düştümcanım karadut özü ile gargara yapabilirsin çok iyi geliyor bende de çok çıkar malesef yayılıyor birde
Çok güzelmiş canım, zaten diğer renkli taçlardan bende baya var seviyorum normaldede kullanıyorum Doğum çantası videolarında da hep koymuşlar saçlar öne gelmesin diye emzirirken o aklımdaYok canım ödem olmuşsun sen yürüyüş yapıyor musun bol su iç
ben doğum sonrası için alt üst patikli takım şapka bi takım aldım onu vericem canım kirlenebiliyormuş çünkü kan vs. foto çekimi için de şirin bi tulum aldım beyaz kıza kendim de beyaz elbise giyicem foto çekiminde de onları kullanırız :) fiyat uçmuş yalnız ben 180 e almıştım
Banamio Marlyn Yenidoğan Nervür Ve Dantel Detaylı Pamuklu Tulum Ve Şapka Takım Hastane Çıkışı (EKRU) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Banamio Marlyn Yenidoğan Nervür Ve Dantel Detaylı Pamuklu Tulum Ve Şapka Takım Hastane Çıkışı (EKRU) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Tuğba Kuğu Organik Interlok Zıbın Takımı Seti - Pure Baby Serisi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tuğba Kuğu Organik Interlok Zıbın Takımı Seti - Pure Baby Serisi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
özel olarak yaptırmadım canım ben, sade sevdiğim için inci taç aldım trendyoldan bi de örgü taçlardan aldım bordo şunlardan bebişe de bandana aldım kurdeleli
CSR AKSESUAR Bordo Kadife Taç Fiyatı, Yorumları - Trendyol
CSR AKSESUAR Bordo Kadife Taç yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com ESENAY Kadın Beyaz İncili Taç 3 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ESENAY Kadın Beyaz İncili Taç 3 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Baby Minnak 2
Baby Minnak 2'li Kiraz Çocuk Ve Bebek Bandana Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com Derinkids 2
Derinkids 2'li Gül Kurusu Tül Fiyonk Bebek Bandana Seti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Çok geçmiş olsun bende bir ay önce atlattım hiç ilaç almadım bol c vitamini iyi dinlenme, et ve tavuk suyu çorba içtim bol bol bi haftaya da toparladım inş sende hemen iyileşirsinBu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
Benim ikinci hamilelik ama hic anlamiyorum hickirik vs nerde tam olarak genelde Sag gogsumun alti şisiyor diger tarafa gore hatta disaridan esimde goruyor oraya baya baski.oluyor acaba kafasi mi neyi artik bilmiyorum ben.neden anlamiyorum acabasüper :) hıçkırık tuttugu zaman da anlarsın, alt kısımda ritmik hareketler. bir de tuvalete daha cok koşmaya başlarsın