2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Saol canım inşallah o kadar uzun sürmez ya. Parol zararsız doktor kullanabilirsin dedi.

Saolasın canım içiyorum ıhlamur ve bol su

Ayy maşaAllahh yanaklar tombişleşmiş annesi bizim kız naz yapıyo 2 aya yakındır göstermiyo kendini totosunu ısırcam onun gitmeden önce bişeyler atıştırıyomusun?

ay evet ya, yemeyip alsam tama diycem de yiyorum ne yapayım kurabiye,kek börek ne bileyim lahmacun vs hepsini yedim. Kendimi avuntum hepsi diyet ürünleri diye kızımda çoklu gıda alerjisi var, glutensiz besleniyoruz zaten. Tek avuntum o beyaz un yok içinde hepsini evde kendim yapınca yağını daha az koyuyorum, beyaz şeker yerine elma suyu konsantresi gibi meyve temelli tatlandiricilar kullaniyorum ama yapınca da oturup bir güzel gömüyorum mideye

Belki fark etmez benim doktorum en son gittiğimde fark etmedi çok bol giyinme o da kilolu gösteriyor
Benim doktor işini sağlama alıyor muayeneye girmeden asiatani yanımdayken tartıya bildiriyor asistan daha sonra doktor odasına gidip söylüyor, 5 dakika sonra beni çağırıyorlar yoksaa bende bol giyiyorum daha rahat oluyor cocukla eğil kalk yaparken

Hastanede gelmiyormu kahve bana getirmişlerdi akşam sade bı fincan ama insai aklına gelmicek şeyler lazım oluyor bende mavi gece lambası istemiştim çocuk sarılık diye mantıklı mı bilmiyorum:)
Canım 1 tane getirselerde yetmiyor ki. Kızımda mesela sabah sezeryan olmustu 24 saat kahve içtim 2-3 saat arayla yarım bardak yarım.bardak şeklinde. Gecenin yarısı sabahın köründe kimseyi bulamıyorsun sıcak su için, veya ben altını temizleme pamuguyla siliyordum kaynamış su bulmak anlik zor oluyordu.

Kızlar hepsiburadada bebek kitaplarında yüzde 15 indirim var ben bundan aldım tummy time yaptırırken ilgisini ceker diye düşündüm
Bu kitap 1 yaşından sonra özellikle 1.5-2 yaş civarı çok faydalı oluyor. Ufak çocukların ilgisini çekmiyor (denedim) içeriği karışık geliyor. Onun yerine tuumy time zamanı siyah beyaz tekli kartlar var onlarla daha çok ilgileniyor çünkü el alıp evirip çeviriyorlar. Kitap ağır kalıyor.

Evet canım büyüyorlar çok şükür tüketiyorum canım saolasın

İnşallah canım bakalım inşallah hemen toparlarım

Günde nerdeyse 4 lt su içiyorum ama işi bıraktığımdan beri biraz hareketsizim günde yarım saat yürüsem çok iyi olucak

maşallah kuzucuğa :)
çalışabilir raporu sonradan alınıyor da önceden alınabiliyormu bilmiyorum canım, muhtemelen olmuyordur.
doktordan doktora değişiyor kontrol süresi, benimki 32den sonra 2 haftada bir geleceksin dedi

ben de bu sabah baktım buna daha erken ya diyip almadım tummy time aldım bi de şu hışırtılı olanlardan alıcam

Benim de dudağımin ic kisminda aft çıktı ne zaman bağışıklığım düşse çıkar ben de yarın kendime et suyu çorba yapicam hemen dikkat etmek lazim
Karadut özünden çay içmek veya gargara yapmak iyi geliyor ek olarak karbonatlı şu hazırla tülbent gibi bir şeyle ağız içini temizleyebilirsin, önce garara yapıp aft üstüne tampon yapar gibi. Küçük bebeklerde de agiz içi pamukcuklarinda karbonatlı suyula silme yapınca çok çabuk geçiyor kizimda da dış çıkartma dönemlerinde çok aft oluyordu karbonatlı suyla tülbent temizleyip sabah aksam karadut özünden çay yapıp ıciriyorum

ben de bu sabah baktım buna daha erken ya diyip almadım tummy time aldım bi de şu hışırtılı olanlardan alıcam
Şey gördüm ben o yeni çıkmış içi su dolu küçük deniz yatağı gibi içinde materyaller vs var. Kızımın zamanında yoktu birkac hafta önce dolanırken gördüm ama ismi şuan hiç aklıma gelmiyor. Oda baya eğlendirir.

Yalnız değilim yalnız değilim yalnız değilim tek motivem bu oldu şuan
merak etme canım hiç yalnız değilsin ben de öyleyim, doktor laf etmesin diyorum ama yapacak bişey yok, tatlı bir dille uyarıyor bizimki :)
her gün börek tatlı filan yesem aldıgım kiloya en azından değdi diyecegim ama sadece arada bir çikolata kek yiyorum canım cektikce, beyaz ekmek zaten yemiyorum, tahıllı ekmek sadece kahvaltıda. pilav makarna da çok az. bilemiyorum valla şiştikçe şişiyorum, görenler de hiç kilo almamışsın diyor şaşırıyorum, gıdım çıktı halbuki az kaldı en azından, sonrasında vericez bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…