2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bu arada idrar vermiştim glukoz çıktı ve biraz da bakteri canım çok sıkıldı, şekerli anneler grubundayım bende tek kullanımlık şase verdi geçmiş glukoz için kan verdim idrar kültürü verdim bi sürü işim çıktı hastanede bekliyorum şimdi bakalım

Ah canım yaaa Çok geçmiş olsun. Gözünüz aydın olsun inşallah Kiloları da fena değil yavrucakların. İnşallah da çabucak toparlarlar. Sen de çabucak toparlarsın inşallah Sütün de gelecek eminim Güzel şeyler düşün canım Sağlıkla kavuşacağınız zamanlar yakındır umarım.. Güzel haberlerinizi bekliyoruz
kızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını hemşireye verilcek takım mı yapıcaz
Ben alt üst takım bir de ayaklı tulum aldım. Alt üst takımı hemşireye veririm diye düşünüyorum. Ertesi gün de tulumu giydiririz diye düşündüm. İnşallah o günleri sağlıkla görelim hepimiz aayyy
Hastane için kendinize ve bebeğe taç yaptırdınız mı haydi bu konuda yardımlaşalım
Hepsiburada'dan 'Rengarenk Minikler' diye bir mağazadan aldım. Beğendim. Göründüğü gibiydi Zaten ikili satılıyordu.
Bana içebilirsin demişti valla.. Zaten sevmem de Arada içtiğim oluyor.
Saol canım Doğrusu hatırlamamak aslında ya evet.. İnşallah hepimiz sağlıklı kolay su gibi doğumlar yaşarız
Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illeti o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
Çok geçmiş olsuunn Ihlamur zencefil bal.. Gargara da alabilirsin..

hamilelikte aft çok yaygın zaten canım birde artık yoruluyor vücudumuz uykusuzluk da cabası bebişlerimizde büyüdü iyice sömürüyorlar artık bizi dayanacağız az kaldı biz grubun ilk annelerinde olacağız gibi

Benim ikinci hamilelik ama hic anlamiyorum hickirik vs nerde tam olarak genelde Sag gogsumun alti şisiyor diger tarafa gore hatta disaridan esimde goruyor oraya baya baski.oluyor acaba kafasi mi neyi artik bilmiyorum ben.neden anlamiyorum acaba
canım hıçkırık olunca ritmik şekilde pıt pıt pıt oluyor kalp atışı gibi ordan anlarsın

Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illeti o kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
Çok geçmiş olsun. Bence hemen doktora gidin çünkü geçmiyor. Ben bugün 7. Günüm antibiyotik alıyorum hala öksürük ve balgam var. Öksürükten gece yatamıyorum

Benim dün 107 bugün de 91 çıktı. Akşam ne tatlı bişey yedim ne karbonhidrat anlamadım gitti doktorum 92yi geçmesin demişti. Tokluk daha normal çıkıyor açlığa göre. Her gün aynı saatte mi ölçmek gerekiyor acaba benim değişiyor bazen uyku düzenime göre

Çok geçmiş olsun canım bol bol C vitamini almaya bak, yeşillik turşu ye ödem yapmasaydı suyunu iç derdim ama ödem yapar. Ben bir de bi diş sarımsağı 4e falan bölüp hap gibi yutuyorum hasta olunca. Antibiyotik etkisi yapıyor vücut direncime iyi geliyordu

Benim ikinci hamilelik ama hic anlamiyorum hickirik vs nerde tam olarak genelde Sag gogsumun alti şisiyor diger tarafa gore hatta disaridan esimde goruyor oraya baya baski.oluyor acaba kafasi mi neyi artik bilmiyorum ben.neden anlamiyorum acaba
ben de ultrasonda görmesem pozisyonunu tam anlayamazdım canım :) 28.haftada dr.a gitmeden once sag kaburgam batmaya baslamıstı orda ya kafası ya poposu var diyordum, gittigimde ayakları ordaydı. 32.de gittigimde de bası hala aşağıdaydı. hıçkırık tuttugunda alt tarafımda hissediyorum dışarıdan belli olmuyor ama içte pıt pıt atıyor, bir de bebeklerin başı büyük oldugu için baskı yapıyor, sık sık tuvalete sıkışmıs gibi hissediyorum.

Geçmiş olsun canım bende gribim yaklaşık bir haftadır. Doktor bol bol su içmem önerdi. İlaç vermiyorlar zaten. Bide tuzlu suyla gargara yap. Rahatlarsın.

Saolasın canım. Sarımsağı hiç sevmem ama iyi gelecekse tabikide yerim bende.

Çok geçmiş olsun. Bence hemen doktora gidin çünkü geçmiyor. Ben bugün 7. Günüm antibiyotik alıyorum hala öksürük ve balgam var. Öksürükten gece yatamıyorum
Doktora gittim canım ıhlamur bal limon, bol su meyve ve parol alabilirsin dedi canım. Öksürüğüm yok

Ben de dün kontrole gittim bu arada Bebişim 30 haftalık 1.600 gr ve 41 cm. Haftasıyla uyumlu İyi de kilo almış maşallah 3 haftada 600 gr almış şükür. Minnakım da burada işte Yanaklar dolmuş maşallah
10 gün sonra çalışabilir raporu almaya gideceğim. Hatta pazartesi alacağım, sanırım 1 gün ile kontrol muayenesi olayını kaçırıyorum. Keşke doktora bugün gitseymisim dedim Doktora söyledim yapacak bir şey yok.. Sistem kabul etmez dedi. Erken de gidilmiyor galiba, yani cumadan gidemiyorum herhalde. Hic öyle bir şey demedi çünkü. Ne zaman 2 haftada 1 kontrole gitmeye başlanıyordu?

Eklentiler

• 20230119_154502.jpg
    71,6 KB · Görüntüleme: 73
Canım nst 15 dkka sürdü.
Saolasın canım valla hiçbirimiz hasta olmayalım Yaa inşallah toparlanırım ya

Kontrol muayenesine illaki 10.gün gidilmiyor canım daha öncede gidip değerlendirebilirsin hakkını.

Kızımda olan şişkinlik ve ödem şuanda yok çok fenaydim hava yastığı gibi resmen dokununca puf püf içe cokuyordu tüm vücudum. 36 numara giyiyorum, 39 a çıkmıştım kizimda şimdi uok aman diyim tahtaya duvara betona taşa neresini bulursam orasına vurayım

Her zaman aynı saatte ben de yapamıyorum tabi ama açlığımı 8-9 saatten fazla tutmamaya çalışıyorum canım.
Genelde sabah 9-10 gibi yapıyorum daha geç olunca açlık saati uzuyo ve şeker daha yüksek çıkıyo.
Bu sayede kahvaltı saatimide sabitlemeye çalışıyorum iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…