- 29 Temmuz 2022
- 1.089
- 2.595
- 33
Ah canım yaaaMerhaba kızlar
Teşekkür ederim bir sürü güzel mesajlarınızı okudum ama biraz agriliydi dün gece sezeryan sonrası yazamadım hepinizden Allah razı olsun.
Ben ve bebisler iyiyiz, ben toparlamaya çalışıyorum minik kuslarım da kuvezde toparlamaya çalışıyorlar en yakın zamanda kavuşacağız inşallah. Mert Ali 2080 gram, Tuğrul 1850 gram ve Bilge 2085 gram olarak hayata geldi. Solunumları tamamen iyi durumda olmadığı için bir süre destek almaları gerekiyor. Ama dokrorlari çok iyi durumda olduklarını yakında yanımıza geleceklerini söylediler.
Umarım sizler de sağlıkla alırsınız bebislerinizi kucağınıza ben size bol bol dua ettimsiz de bana dua edin sütüm inmedi çünkü 3 kere sagdim toplamda 1 2 damla ancak cıktı tüm taktikleri deniyorum Allah yardımcımız olsun mart ayının ilk bebekleri 34+0da dünyaya geldiler
Hepinizi kocaman öpüyorum gelip yazabildiğim zaman yazacağım sizesevgilerimle
Ben alt üst takım bir de ayaklı tulum aldım. Alt üst takımı hemşireye veririm diye düşünüyorum. Ertesi gün de tulumu giydiririz diye düşündüm. İnşallah o günleri sağlıkla görelim hepimiz aayyykızlar bu yaptırdığımız isimli hastane çıkışlarını hemşireye verilcek takım mı yapıcaz
Hepsiburada'dan 'Rengarenk Minikler' diye bir mağazadan aldım. Beğendim. Göründüğü gibiydiHastane için kendinize ve bebeğe taç yaptırdınız mı haydi bu konuda yardımlaşalım
Bana içebilirsin demişti valla.. Zaten sevmem dekesinlikle erken yaşta kitapla tanışınca cok seviyorlar :)
kilo alımın cok iyi bence maşallah, ben uçtum :)
yeşil çayı doktoruma hiç sormadım ama sakıncalı diye okumustum canım, şaşırdım dr.a sorarım olmazsa, hatta oglum 3 aylık olana kadar da içmemiştim emzirirken sütün tadını değiştirmesin diye. çok seviyorum bir de gercekten ödem attırıyor bende
sonda icin cok üzüldüm bu kadar acı çekmeneben hiç hatırlamıyorum bile takıldıgını, sadece cıkarırken hemşire söylemişti cıkarıyorum diye onda da bişey hissetmemiştim. umarım bir daha böyle bişey yaşamazsın canım
Çok geçmiş olsuunnBu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
hamilelikte aft çok yaygın zaten canım birde artık yoruluyor vücudumuz uykusuzluk da cabası bebişlerimizde büyüdü iyice sömürüyorlar artık bizi dayanacağız az kaldı biz grubun ilk annelerinde olacağız gibikaradut özü yapıyorum canım evde var iyi geliyor o da benim ne zaman bağışıklığım düşse çıkar direk hep aynı yerde, artık çok yoruluyorum iş yerinde sanırım o yüzden yorgun düştüm
canım hıçkırık olunca ritmik şekilde pıt pıt pıt oluyor kalp atışı gibi ordan anlarsınBenim ikinci hamilelik ama hic anlamiyorum hickirik vs nerde tam olarak genelde Sag gogsumun alti şisiyor diger tarafa gore hatta disaridan esimde goruyor oraya baya baski.oluyor acaba kafasi mi neyi artik bilmiyorum ben.neden anlamiyorum acaba
çok şirin olmuş canım tadını beğendin mi ?
Evet canım gayet güzel eşimde yedi beğendikçok şirin olmuş canım tadını beğendin mi ?
Çok geçmiş olsun. Bence hemen doktora gidin çünkü geçmiyor. Ben bugün 7. Günüm antibiyotik alıyorum hala öksürük ve balgam var. Öksürükten gece yatamıyorumBu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
iyi bari canım afiyetle yiyelim inşallahEvet canım gayet güzel eşimde yedi beğendik
Benim dün 107 bugün de 91 çıktı. Akşam ne tatlı bişey yedim ne karbonhidrat anlamadım gitti90ın üstünde çıkmıyosa çok endişelenme canım benim 80in üstünde pek çıkmıyo o konuda sıkıntım yok çok şükür
hatta dün yatmadan önce gece 2de ufak bi dankekin vişneli tartı vardı ondan bi tane yiyip yattım tatlı krizim tuttusabah 9da açlık şekerm 80 çıktı.
Dün de sağlık ocağında kan vermiştim orda da açlık sınırın altında 71 çıkmış şok oldum.
Bi de sabah çok geç ölçersen de biraz yüksek çıkabilir saatini sabitlemeye çalış
Çok geçmiş olsun canım bol bol C vitamini almaya bak, yeşillik turşu ye ödem yapmasaydı suyunu iç derdim ama ödem yapar. Ben bir de bi diş sarımsağı 4e falan bölüp hap gibi yutuyorum hasta olunca. Antibiyotik etkisi yapıyor vücut direncime iyi geliyorduBu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
ben de ultrasonda görmesem pozisyonunu tam anlayamazdım canım :) 28.haftada dr.a gitmeden once sag kaburgam batmaya baslamıstı orda ya kafası ya poposu var diyordum, gittigimde ayakları ordaydı. 32.de gittigimde de bası hala aşağıdaydı. hıçkırık tuttugunda alt tarafımda hissediyorum dışarıdan belli olmuyor ama içte pıt pıt atıyor, bir de bebeklerin başı büyük oldugu için baskı yapıyor, sık sık tuvalete sıkışmıs gibi hissediyorum.Benim ikinci hamilelik ama hic anlamiyorum hickirik vs nerde tam olarak genelde Sag gogsumun alti şisiyor diger tarafa gore hatta disaridan esimde goruyor oraya baya baski.oluyor acaba kafasi mi neyi artik bilmiyorum ben.neden anlamiyorum acaba
Geçmiş olsun canım bende gribim yaklaşık bir haftadır. Doktor bol bol su içmem önerdi. İlaç vermiyorlar zaten. Bide tuzlu suyla gargara yap. Rahatlarsın.Bu arada dün grip oldum kızlar her türlü fikire açığım ben nasıl atlatırım bu illetio kadar dikkat etmeme rağmen geldi buldu beni çok kötüyüm gözüm burnum akıyor kıpkırmızı oldu
Saolasın canım. Sarımsağı hiç sevmem ama iyi gelecekse tabikide yerim bende.Çok geçmiş olsun canım bol bol C vitamini almaya bak, yeşillik turşu ye ödem yapmasaydı suyunu iç derdim ama ödem yapar. Ben bir de bi diş sarımsağı 4e falan bölüp hap gibi yutuyorum hasta olunca. Antibiyotik etkisi yapıyor vücut direncime iyi geliyordu
Saol canım evet banada öyle söyledi doktorGeçmiş olsun canım bende gribim yaklaşık bir haftadır. Doktor bol bol su içmem önerdi. İlaç vermiyorlar zaten. Bide tuzlu suyla gargara yap. Rahatlarsın.
Doktora gittim canım ıhlamur bal limon, bol su meyve ve parol alabilirsin dedi canım. Öksürüğüm yokÇok geçmiş olsun. Bence hemen doktora gidin çünkü geçmiyor. Ben bugün 7. Günüm antibiyotik alıyorum hala öksürük ve balgam var. Öksürükten gece yatamıyorum
Canım nst 15 dkka sürdü.Ödemdir büyük ihtimalle.
Maşallah Nst kaç dakika sürüyor acaba ben unuttum aradan 10 sene geçince
Ayy geçmiş olsun canım, ben 2 hafta grip oldum resmen. Portakal,mandalina sıkıp içtim bol bol, tavuk suyuna çorba içtim hergun, c vitamini takviyesi aldım ekstra, boğazım yanıyordu bal,limon, zencefil içtim sıcak su ile.
Kontrol muayenesine illaki 10.gün gidilmiyor canım daha öncede gidip değerlendirebilirsin hakkını.Ben de dün kontrole gittim bu aradaBebişim 30 haftalık 1.600 gr ve 41 cm. Haftasıyla uyumlu İyi de kilo almış maşallah 3 haftada 600 gr almış şükür. Minnakım da burada işte Yanaklar dolmuş maşallah
10 gün sonra çalışabilir raporu almaya gideceğim. Hatta pazartesi alacağım, sanırım 1 gün ile kontrol muayenesi olayını kaçırıyorum. Keşke doktora bugün gitseymisim dedimDoktora söyledim yapacak bir şey yok.. Sistem kabul etmez dedi. Erken de gidilmiyor galiba, yani cumadan gidemiyorum herhalde. Hic öyle bir şey demedi çünkü. Ne zaman 2 haftada 1 kontrole gitmeye başlanıyordu?
Kızımda olan şişkinlik ve ödem şuanda yokİşte benpazartesi doktor kontrolüm var çok korkuyorum ay ne biliyim yaaa valla herşey stres. Kontrolün güzel geçsin gerisi hiç mühim bişey değil kiloyu vericezzzz görürsünüz bu arada benim dudaklarım falan acayip şişti ya sizde de var mı böyle şişikler
Her zaman aynı saatte ben de yapamıyorum tabi ama açlığımı 8-9 saatten fazla tutmamaya çalışıyorum canım.Benim dün 107 bugün de 91 çıktı. Akşam ne tatlı bişey yedim ne karbonhidrat anlamadım gittidoktorum 92yi geçmesin demişti. Tokluk daha normal çıkıyor açlığa göre. Her gün aynı saatte mi ölçmek gerekiyor acaba benim değişiyor bazen uyku düzenime göre