2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Maşallah canım ya
Bende istiyorum vursun uyandırsın uyutmasın beni
hatırlatırız ama sana bunu gün içinde ben çok hareketiyim çalışmıyorum evdeyim ama oturmayı çok sevmiyorum belki de ondan dinlenmeye geçince o da harekete geçiyor olabilir canım. Ama dediğim gibi bazen sadece minik pıt pıt annesi senin kız narin olacak belli ki benim erkek

Bende destekliyorum bu karar değişikliğini Değişik bir isim dikkat çekici hem eşinizin köklerinden geliyor madem senin de seçtiğin isme yakın söyleniş bakımından
Bende öyle düşünüyorum benim eşimde çok yardımcıdır bana her konuda, o kalsın isterim o kadar güzel bekliyor ki bebeğini kıyamıyorum onu ilk doğduğu gece eve yollamaya ama şimdi yazılanları okuyunca da bilemedim ikisi de kalsa olmaz mı
Galiba o günler gelsin duruma göre bakacağız gibi, herkes kendine göre en uygun olanını yapmış inşallah en güzeli en doğrusunu yaparız bizde

Masa başı çalışanları daha zor bence.
Hafta sonu oğlumu sinemaya götürdüm kalkarken çok zorluk çektim. Çatı ve pelvis kemiğindeki ağrı ve basınç hissinden
Ben sandalyeden kalkınca bi 2-3 dk dik duramıyorum dogrulmam zaman alıyor

Desteğin için teşekkür ederim canım sizler beğendikçe daha çok içime siniyor

Kızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Güzel bir soru, bakalım kızlar ne diyecek.
Ama Hastane çantası videolarını izlediğimde hiç çikolata görmedim

Senin haftanda benimde tekmeydi sadece ara ara hatta bazen hareket etmiyor korkularındaydım. Ama şuan tekme atmıyor içerde dönüyor sürekli bi değişik canımı yakıyo hatta dönerken

Kızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Ben hastaneye goturcem eve kimse gelmesin ya ev zaten tepemize kadar dolu ben stres topu çok zor en azından hastanede gelen çok durmuyor

Senin haftanda benimde tekmeydi sadece ara ara hatta bazen hareket etmiyor korkularındaydım. Ama şuan tekme atmıyor içerde dönüyor sürekli bi değişik canımı yakıyo hatta dönerken
Bunu okuduğuma çok sevindim canım teşekkür ederim, benim haftalarımda aynı şeyi yaşaman bi nebze rahatlattı beni Ayyy o en tatlı can yanmasıdır kız

Kızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Bu minnoşlar icerde sekilden sekle girdikce normal bnce gecen gobek deligimin orda kafasini tuttum sanirim hatta videoya cektim. Bi yandan korktum bi yandan sevindim tuhafti. Sonra surekli kasilma sertleşme ne ararsan. Simdi de pozisyonum dan rahatsiz beyefendi gerinip duruyo

Sanki hastaneye de goturmek gerekir diye dusunuyorum.İlk kizim pandemi de dogdu, kimse gelemedigi icin goturmemistik ama bu defa gelen olur,hazirlikli olmak lazim.

Fiyatlarda ucmus ya,100 tane cikolata yaptirayim dedim bin liralardan fiyat verdiler

Yaaa bennnn rahatsızlığını yerimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…