İnşallah enfeksiyon değildir canım bi test verelim bakalım öyleyse de ilac kullanıp bitirmek lazim doğuma kadarminseo kızlar benimde çok arttı bu arada
Açılmam yok suyum da normalmiş ben de ilk defa duydum karnım sert bazen kasılma oluyorÇok geçmiş olsun canım ilk kez böyle bişey duydum, sürekli mi sert karnın? açılman yoksa suyun iyiyse korkma bence. Ciğer geliştirici her ihtimale karşı yapılması iyi olmuş ani bir doğumda bebeği korur
İnşallah 36 yı 37 yi görürüzçok geçmiş olsun, inşallah erken dogum olmaz, en azından hastanede gözetim altındasınız. nstde sancı da yok acılma yok bu durumda suan risk az görünüyor, inşallah en az 37 ye kadar bekler minnak :)
Telsiz de alayım yinede acil ihtiyaç durumuna düşmesin sonra aramıyayım, doğru şarj bitme durumu biraz zorda, ne bileyim telefon kırılır, bağlantı kopar, internet olmaz, camera programın çalışması bozulur v.s durumlar işte canım. Ben Hiç 1 saat bile bebek bakmadım, Allah güç kuvvet verir inşallahbenim yanımda da kimse yoktu canım, sık sık kontrol ediyordum odanın kapısı aralık oluyordu.
için rahat etmeyecekse telsiz de al tabi ama kamera daha mantıklı geldi bana da, hem görüyor hem duyuyor olacaksın. zaten evdeyken telf un şarjının bitmesi gibi bir durum olmaz ki :)
Otribebeyi hemen sipariş ettim şimdilik,Ben burun aspiratörünü chicco aldım canım. Telsiz de kiwi marka tercih ettim. Yorumları iyiydi bakalım inşallah memnun kalırız
Bebekler ağlarken özellikle yeni doğduklarında alt dudağı titriyor ya içim parçalanıyor yaYa cok tatli bir paylaşıma denk geldim, bu bebek ağlama sesleri beni cok duygulandiriyor
Bende olmuyor ama Çalışan arkadaşlarda oluyordu canım, yazmışlardı. Dinlenince de geçmiyor mu? Eşine hafif masaj yaptır ve dinlen.28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Anliyorum seni, benim de komşulardan duyduğum bazı şeyler vardı cok etkilenmiştim. Allah kimseye göstermesin. kötüyü düşünmekle çağırmış olursun hep dua et iyi şeyler düşün. Ben de yalnızdım ve aynı şekilde hiç cocuk bakma tecrübem yoktu. yalnız olmak hem cok zor tecrubesizsin, bebegi birakip azicik dinlenme imkanin yok, hem iyi tarafları da var karışan eden yok zamanla tecrübe kazandikca bebekle aranda bir bağ oluşuyor onu tanıyorsun ihtiyaçlarını anlıyorsun. Allah kolaylık versin hepimize inşallah, dedigim gibi o korkuları sil kafandan, endişeli olduğunda bebeğe de yansır, bebek senin duygunu çeker hem anne karninda hem de sonrasında:)Telsiz de alayım yinede acil ihtiyaç durumuna düşmesin sonra aramıyayım, doğru şarj bitme durumu biraz zorda, ne bileyim telefon kırılır, bağlantı kopar, internet olmaz, camera programın çalışması bozulur v.s durumlar işte canım. Ben Hiç 1 saat bile bebek bakmadım, Allah güç kuvvet verir inşallah
Yalnız olacağım için biraz tedirginim. Birde okuduğum bazı hikayelerden etkilendim burda yazmayayım ki sizde etkilenmeyin.
Şunu aldım canım geçen hafta 119 tlydi yine girer ama indirime sürekli giriyorCanım baktım da birtek bu var sulasil marka seninki hangi marka ona gore aratayim
Linki var mi canımTrendyol da bunun ahşabını ve yazısını 30-40 tl ye yapıyorlar. Tam da istediğin gibi oluyor. Üstünüde sonra kendin süslersin. Altında yüzlerce yorum var. Herkes nasıl süslediğinin fotosunu koymuş çokta güzel olmuş.
Bundan aldım canım diğeri de suyla ıslatıp büyütüyorsun dışarda felan kullanımı kolay olur diye düşündüm 500 tane için fiyat da baya iyiŞunu aldım canım geçen hafta 119 tlydi yine girer ama indirime sürekli giriyor
Evet toplu kullanılan WC’lerden de oluyor ve ben ilaç kullandığım zaman da oluyor özellikle antibiyotik kullandığımda genelde mantar oluyorum onun kaşıntısı berbat. Travazol merhem var doktorun verirse kullan çok iyi geliyor aslında içerde kaşınmalı fitil anında durduruyor ama işte kullanamıyoruz . Çok geçmiş olsun kuzumSanırım mantar canım. Çünkü doktoruma kontrolüm ayın 20 sinde benim yazdım aşırı kaşıntı var diye verdiği krem içeriği mantar çünkü. Yine baya yatistirdi krem. Canım surekli yıkasanda kaşındı mi öyle bir kaşınıyor ki. Yok cnim herhangi bir ilaç hap fitil vs kullanmıyorum. Birkaç defa disarda tuvalete gitmek zorunda kaldım kalabalık mekanda belkide orda tetiklendi bir gün hiçbir şey yokken ertesi sabah kalkınca çıldırır gibi kaşıntı pek olası değil yani.
Yani zaten iyi bir kameran da varmış telsize çok büyük paralar vermeye gerek yok bence canım. Tabi evin çok büyük değilse, çünkü çekmeme durumu olabilir. 300 tl falandı sanırım bu telsizOtribebeyi hemen sipariş ettim şimdilik,
Kiwi telsize bakayım birde yorumları iyi madem alayım onu da. Kardeşim T.c de tatile gitti, 10 güne gelir, eksikleri hızlandırıp ona taşıtacağım:)
Ay yerim kaydettim bunu açar açar bakarım iyice öğrenene kadarYa cok tatli bir paylaşıma denk geldim, bu bebek ağlama sesleri beni cok duygulandiriyor
Allah Allah canım demek ekstra bi durum gördü doktorun boşver sen kontrol altında kal yine deAçılmam yok suyum da normalmiş ben de ilk defa duydum karnım sert bazen kasılma oluyor
Olmaz mi bel ağrısı artık bi parçam gibi çatı ağrısı da her akşam istisnasız mevcut28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
YessssKızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Evet canım çok kaliteli bişeye gerek yok telsiz için, baktım şimdi kiwi ye 350 küsür tl, yorumlar orta durumda, çok kötü diyende var iyiki almışım fiyat performansı diyende:)Yani zaten iyi bir kameran da varmış telsize çok büyük paralar vermeye gerek yok bence canım. Tabi evin çok büyük değilse, çünkü çekmeme durumu olabilir. 300 tl falandı sanırım bu telsiz
Kasinti, igne batmasi hissi, ya da huzursuzluk rahatsizlik yoksa akinti bu donem artarmis canim. Benim de dedigin gibi bir haftadir var. Endise etme...kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi