2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Açılmam yok suyum da normalmiş ben de ilk defa duydum karnım sert bazen kasılma oluyor

çok geçmiş olsun, inşallah erken dogum olmaz, en azından hastanede gözetim altındasınız. nstde sancı da yok acılma yok bu durumda suan risk az görünüyor, inşallah en az 37 ye kadar bekler minnak :)
İnşallah 36 yı 37 yi görürüz başının aşağıda olması baskıya sebep olduğu için açılma ve suyun gelmesine neden olur dedi doktor

Telsiz de alayım yinede acil ihtiyaç durumuna düşmesin sonra aramıyayım, doğru şarj bitme durumu biraz zorda, ne bileyim telefon kırılır, bağlantı kopar, internet olmaz, camera programın çalışması bozulur v.s durumlar işte canım. Ben Hiç 1 saat bile bebek bakmadım, Allah güç kuvvet verir inşallah
Yalnız olacağım için biraz tedirginim. Birde okuduğum bazı hikayelerden etkilendim burda yazmayayım ki sizde etkilenmeyin.

Ben burun aspiratörünü chicco aldım canım. Telsiz de kiwi marka tercih ettim. Yorumları iyiydi bakalım inşallah memnun kalırız
Otribebeyi hemen sipariş ettim şimdilik,
Kiwi telsize bakayım birde yorumları iyi madem alayım onu da. Kardeşim T.c de tatile gitti, 10 güne gelir, eksikleri hızlandırıp ona taşıtacağım:)

28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Bende olmuyor ama Çalışan arkadaşlarda oluyordu canım, yazmışlardı. Dinlenince de geçmiyor mu? Eşine hafif masaj yaptır ve dinlen.
Doktorum herhangi bir ağrın olursa parol içmekten korkma demişti, çok aşırı ağrın varsa bence iç bir parol.

Anliyorum seni, benim de komşulardan duyduğum bazı şeyler vardı cok etkilenmiştim. Allah kimseye göstermesin. kötüyü düşünmekle çağırmış olursun hep dua et iyi şeyler düşün. Ben de yalnızdım ve aynı şekilde hiç cocuk bakma tecrübem yoktu. yalnız olmak hem cok zor tecrubesizsin, bebegi birakip azicik dinlenme imkanin yok, hem iyi tarafları da var karışan eden yok zamanla tecrübe kazandikca bebekle aranda bir bağ oluşuyor onu tanıyorsun ihtiyaçlarını anlıyorsun. Allah kolaylık versin hepimize inşallah, dedigim gibi o korkuları sil kafandan, endişeli olduğunda bebeğe de yansır, bebek senin duygunu çeker hem anne karninda hem de sonrasında:)

Evet toplu kullanılan WC’lerden de oluyor ve ben ilaç kullandığım zaman da oluyor özellikle antibiyotik kullandığımda genelde mantar oluyorum onun kaşıntısı berbat. Travazol merhem var doktorun verirse kullan çok iyi geliyor aslında içerde kaşınmalı fitil anında durduruyor ama işte kullanamıyoruz . Çok geçmiş olsun kuzum

Otribebeyi hemen sipariş ettim şimdilik,
Kiwi telsize bakayım birde yorumları iyi madem alayım onu da. Kardeşim T.c de tatile gitti, 10 güne gelir, eksikleri hızlandırıp ona taşıtacağım:)
Yani zaten iyi bir kameran da varmış telsize çok büyük paralar vermeye gerek yok bence canım. Tabi evin çok büyük değilse, çünkü çekmeme durumu olabilir. 300 tl falandı sanırım bu telsiz

Ya cok tatli bir paylaşıma denk geldim, bu bebek ağlama sesleri beni cok duygulandiriyor

Ay yerim kaydettim bunu açar açar bakarım iyice öğrenene kadar
Açılmam yok suyum da normalmiş ben de ilk defa duydum karnım sert bazen kasılma oluyor
Allah Allah canım demek ekstra bi durum gördü doktorun boşver sen kontrol altında kal yine de
28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Olmaz mi bel ağrısı artık bi parçam gibi çatı ağrısı da her akşam istisnasız mevcut Bacak arama yastık koyuyorum o iyi geliyor

Yani zaten iyi bir kameran da varmış telsize çok büyük paralar vermeye gerek yok bence canım. Tabi evin çok büyük değilse, çünkü çekmeme durumu olabilir. 300 tl falandı sanırım bu telsiz
Evet canım çok kaliteli bişeye gerek yok telsiz için, baktım şimdi kiwi ye 350 küsür tl, yorumlar orta durumda, çok kötü diyende var iyiki almışım fiyat performansı diyende:)

kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Kasinti, igne batmasi hissi, ya da huzursuzluk rahatsizlik yoksa akinti bu donem artarmis canim. Benim de dedigin gibi bir haftadir var. Endise etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…