- 11 Temmuz 2022
- 1.047
- 1.550
- 32
sürekli dönüyor olamazlar değil mi tekmeleri bi midemin orda karnımın sağ üstünde hissediyorum iki gün sonra sol altta böyle bir şey oşabiiir miiiBu minnoşlar icerde sekilden sekle girdikce normal bncegecen gobek deligimin orda kafasini tuttum sanirim hatta videoya cektim. Bi yandan korktum bi yandan sevindim tuhafti. Sonra surekli kasilma sertleşme ne ararsan. Simdi de pozisyonum dan rahatsiz beyefendi gerinip duruyo
Bazen çok hareketli bazen küçük kıpırtı şeklinde oluyor huzursuz olma aksi bir durum olsa Allah korusun doktor kontrolde anlaşılırYaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyorduruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?
Atmam mı tabi atarım canımSenin de bitince at cok severim boyle seylere bakmayifikir de almis oluruz
Ayy bende bi yerini avuçluyorum hep konuşuyorum sıpayla oğlum elinimi tuttum totoşunu mu yoksa diye gülüyorumBu minnoşlar icerde sekilden sekle girdikce normal bncegecen gobek deligimin orda kafasini tuttum sanirim hatta videoya cektim. Bi yandan korktum bi yandan sevindim tuhafti. Sonra surekli kasilma sertleşme ne ararsan. Simdi de pozisyonum dan rahatsiz beyefendi gerinip duruyo
Ben götüreceğim canım aslında ziyaretçi falan geleceğini sanmıyorum pek sadece masa yapılacağı için üstüne koyulsun diye. Yoksa şart değil bence, ama ziyaretçim gelir diyorsan götürebilirsinKızlar ya bu hediyelik çikolata vs. Hastaneye götürecek misiniz yoksa evde gelenlere mi vereceksiniz ? Hepsini taşımaya gerek var mı bilemedim
Ben yaptırmayacaktım ama doğum paketi icinde varmıs iyi de denk geldiKızlar fotoğraf çekimş yaptıracak mısınız hastanede ? Ya da daha önce tecrübe eden oldu mu?
Bende bir haftadır inanılmaz mide yanması çekiyorum ne yesem mideme zulüm gibi oluyor ağzımdan ateş çıkacak gibi oluyorGünaydın kızlar bende mideden muzdaribim maalesef..Dün arşa çıkan günlerden birisiydi. Resmen ağzıma geldi her şey. Sankı yemek borumdan boğazıma kadar yangın vardı. Şimdş iyiyim ama henüz kahvaltı yapmadım biliyorum ki yaptıktan sonra başlayacak hep öyle oluyor. Gaviscon şurup aldım geçici olarak biraz iyi geldi sonra yatarkende rennie tablet alıyorum öyle uyuyorum. Ne zaman geçecek bu mide yanmaları göbek aşağıya düşünce mi.
Ne güzel doğum paketiymiş oBen yaptırmayacaktım ama doğum paketi icinde varmıs iyi de denk geldi
Ben kızımda almıştım ebeveyn banyosunda koymuştum ama koku yapıyordu bezi bırakmadan sattık aslında işlevsel ama koku olayı rahatsız edici, birde yedek çöp poşetleri çok pahalı gibi gördüm onada bakmak lazımKızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
Ben almayı düşünmüyorum canım bana pek gerekli gelmedi açıkçasıKızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
Çöp kovası alacaksan onu al kardeşimde vardı güzel koku fl geçirmiyor. Ben almıcam sırf görüntü kirliliği olmasın diye yoksa alırdımKızlar çöp kovası alacak mısınız şu korbell olandan? Çok övüyolar mutlaka al dedi çevremdekiler ama bi de size danışmak istedim. E-bebekte 330 tl değer mi sizce?
Amelyathane daha soğuk olabilir ama hastane soğuk olmaz , olmadı kalın bi battaniye daha verirsin ama sanmıyorum.Kizlar bebek doğduğunda hemşirelere giysi olarak şunların dışında bisi verilecek mi
Zıbın, çıtçıtlı body, alt ve üst hastane çıkışı, şapka, önlük, eldiven, çorap, battaniye, Bez
Altlarına sadece hastane çıkışının altı giydirilecek yaa üşürler mi acaba 2 kat mi giydirmek gerekir
Valla koymadım canım benim ve bebeğin şeyleri çok zaten sıra ona gelmedi bileKızlar hastane çantanızı hazırlarken eşleriniz için pijama, diş fırçası vs. koymayı unutmayın. İzlediğim videolarda hiç görmedim dün aklıma geldi benim de
Ayy sorma bizde karar veremiyoruz tam çıldırmalık bir durum hiç böyle olacağını düşünmemiştimHenüz karar verilmedi bizim isimtam bir muamma
Çok haklısın vallalazım olursa kendisi eve gider alır ya onu da ben düşünmeyeyim, zaten bebegin tonla ıvır zıvırı var :)
Canım güldürdün yine yaaBu şekilde liste attılar ben 100 tane yaptırdım canim
KARGO ÜCRETSİZ
KOLONYA ŞİŞESİ HEDİYE
Fiyat Listesi;
METAL KUTU (23cm KUTU)
50 ADET 180₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
64 ADET 195₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
80 ADET 210₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
100 ADET 235₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
112 ADET 245₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
130 ADET 265₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
150 ADET 285₺ (KARGO ÜCRETSİZ)
Kutusuz Adet olarak isterseniz 1,5₺.
Çikolatalarımız 1. Kalite Elit Sütlü Madlen çikolata efendim.
Güçlerimizi birleştirebiliriz
Oyyy yanakspor
Ben canımın çektiği şeyleri yiyorum arada, çok zulmetmeye de gerek yok zaten %80 stabil tutmaya çalışıyoruz o kadar kasmayın kızlar @CRASRP
Sirkeyi bana dr önermişti bu arada canım. İçeriğindeki faydalı organizmalar çok faydalı olduğu için ilaçtan çok daha etkili
Ben de bebek yatağını İşbir den aldim inşallah memnun kalır yavrucakbenim kendi yatağım da visco yatak. Şu hayatta en sevdiğim eşyalarımdan biri olabilir bulutların üzerinde gibi uyuyor insan
Ayy ne pijamasi kız uyucaklar mı bi de pantolon tişört otursunlar işte bi de onların keyfini mi düşüncezBen hiç bişey koymadim valla eşime pijama giyip uyuyacağı bi ortam olacağını sanmıyorum zaten. Düşünsene acil bişey olcak hemşireyi çağırmaya çıkacak koridorda pijama ile koşan bi adam hdhshshsh
Ben oyumu annemden yana kullanıyorum refakatçi için canım tecrübesiz ne yapıcamı bilmediğim için çok yardımı dokunur ama eşimde tabi hastanede olacak haliyleBen annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım