2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir

Canım böyle saatlerce bisiklet sürmüşsün gibi bir çatı ağrısı, bel sırt ağrıları arşa çıktı zaten. Çözümü sola dönüp yatmak, bol su içmek. Ama hayatın içinde hep yatamıyorsun, dinlene dinlene kalkıp dolaşacağız artık

Peki bu can atıcı hareketler napıyor benim kız içerde ben anlamadım
Valla bi bilsek pata küte giriyorlar
Gorunce yazmadan edemedim. Bebekler de uyku egitimi denilen sey kadar zararli, bilmeden ebeveynlerin yaptigi baska ne varr acaba cok cok sakincali aman arkadaslar...
Bu desteksiz uyku eğitimleri mi canım? Hani bu prema diyoruz ya o kadın doğal annelik üzerine yazıyor bazen. Mesela bu memede uyutma yanına yatırma gibi söylemlere tamamen karşı. Bi bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi memede uyuması kadar da doğal bir süreç yok diyor. Bana da bu eski uygulamalar daha doğal geliyor açıkçası. Kurala bağlı değil de bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına göre içgüdüsel hareket etmek istiyorum kurallardan ziyade

Ben de seninle aynı fikirdeyim canım içgüdüsel olarak o an nasıl olması gerekiyorsa bebegin ve benim ihtiyacıma göre olsun. Agliyorsa kucağa sa almalıyım yanında da yatmalıyım en güzel zamanları çünkü sonradan pişman olmak istemem

kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Aynısı bendede var bilemiyorum ben progestanda kullanıyorum ondan olabilir diye dusunmustum

Kesinlikle zaten bize en ihtiyaçları olduğu dönemler bi daha geri gelmeyecek zamanlar

28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Benımde özellikle bebek baş aşagı pozisyonunu aldıktan sonra bel agrısı ve bacak agrısı cok oluyor sürekli masabası oldugum bir işte calısıyorum doktorumda 32. Haftadan sonra yürümeme izin verdi dunden beri magnezyum şase kullanıyorum belki işe yarar diye

Peki bu can atıcı hareketler napıyor benim kız içerde ben anlamadım

Yaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyor duruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?

Bence var canım bi de inan haftadan haftaya bile değişiyor bebeklerin hareketleri ben bi ara sürekli kasıklarda pıt pıt hissediyodum mesela sonra güçlü hissetmeye başladım. Benim eve gelip uzandığımda çok hareketleniyor sanırım kan akışı hızlandığı için o da rahatlıyor kipirdamaya başlıyor. Bazı hareketleri dışardan görülüyor bazıları böyle içerde kayıyor gibi oluyor

Hiç huzursuz olma canım gün günü tutmuyor hatta sabahla akşam bile farklı benim bazen çok sert oluyor uykudan bile uyanıyorum bazen sadece içimde bir balık var gibi kayıyor hem bebegin hem benim pozisyonumla alakalı bence. Güçlü yada değil önemli olan hareket olması doktorum bana öyle dedi icini ferah tut

Ben sürekli aynı tempoda sayılırım, yormuyorum kendimi çok hareketli değilim bu aralar belkide dediğin gibi kan akışıyla alakalıdır.
O dediğin içerde kayma durumunuda geçen hafta 3-5 kere yaşadım en iyi hissettiğim oydu, hep yarın daha iyi hissederim diye diye günler geçti yok bizimki bu hafta istirahat ediyor demekki. Yavaş yavaş vuruyor bana mı kıyamıyor diye olayı yumşatayım en iyisi İnşallah yarın daha güçlü hissettirir kendini

Maşallah canım ya
Bende istiyorum vursun uyandırsın uyutmasın beni

Link atabilir misiniz acaba?
Hiç sorma hemde ne biçim oluyor, uzun süre oturunca özellikle alt kısımda öyle bir baskı oluyor ki
Kızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Hepimizin öyle
Gorunce yazmadan edemedim. Bebekler de uyku egitimi denilen sey kadar zararli, bilmeden ebeveynlerin yaptigi baska ne varr acaba cok cok sakincali aman arkadaslar...
Neden acaba, bilmediğim için soruyorum. Takip ettiğim hesaplar var Zararliysa yapmayacağım
Masa başı çalışanları daha zor bence.
Hafta sonu oğlumu sinemaya götürdüm kalkarken çok zorluk çektim. Çatı ve pelvis kemiğindeki ağrı ve basınç hissinden

Canım sen sakin ve stressiz olduğun için bebekte daha sakin olabilir mesela biraz yorulsan belki daha farklı tepki verir benim ki haftasonlari daha sakin oluyo haftaici daha hareketli

Ben yine ucuza kacip boyle bir sey yaptiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…