2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
kızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Canım her ihtimale karşı Bi idrar tahlili verebilirsin. Bende dün verdim Bi şikayetim yoktu ama yinede vermek istedim temiz çıktı çok şükür günde 3 litre su tüketiyorum bu haftalarda enfeksiyon olabilirmiş zaten dikkat et canım

Şimdi bunları pişirip mi koyuyoruz pişirmeden mi koyuyoruz? Pişmiş kurabiye buzluktan çıkınca tadı değişmiyor mu peki?

Bence esin kalsın, emin ol sende esin de çocuk bakmayı bilmiyorsun ama o ilk anları eşler paylaşmalı bence. Bende eşim kaldı, ve o yorucu anların üzerinden birlikte geldik. Tatlısıyla acısıyla birlikte tecrübe edin herseyi. Bizde öyle oldu
Eve çıktığımızda annem geldi gündüzleri sadece. Sabah eşim ise giderken onu alıp bıraktı bize annem yemek temizlik olaylarını halletti akşam eşim gelince birlikte yemek yedik sonra annemi eve bıraktı hep.

Canım pozisyonuyla alakalı olabilir tabikide hafta ilerledikçe daha sert hareket ediyorlar dışardan daha net anlaşılıyor. Benimki ayaktayken bile hareket ediyor görüyorum yatınca daha Bi kıvrımlı hareketler yapıyor

Bana da travocort krem verdi sabah aksam. 2 gün önceye göre çok çok azaldı kaşıntı ama halen devam ediyor. Akıntıda bir farklılık yok ama yarın sabah sağlık ocağına gidip bir idrar tahlili vericem yine de ne olur ne olmaz diye.

Ben desteksiz oturana kadar pamuk kullandim hem evde hem disarda. Küçük bir termos içine sıcak su, minik bir kap tamamdır desteksiz oturmaya başlayınca ev ortamında lavabo kenarına oturtup akan suda yıkadım hep disarda yine pamukla silmeye devam ettim.

Bende kizimda tamamen pamuk kullandım (e bebeğin kendi markası olanı, çokta memnundum) ıslak mendil neredeyse hiç kullanmadım birde 5 yıl öncesi şimdiki kadar temiz içerikli ürün yoktu. Ama bu defa ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum ikiz olacaklar pamukla zorlanabilirim pratik olsun istiyorum, içeriği temiz olan ıslak mendil tavsiyelerinizi alabilirim

O minik bir kap dediğin ped bardak olsa olurmu sonra o nemi kurutmak gerekiyor ve sonra pudra mı pişik kremi mi? Daha bunları öğrenmedim. Hepsine çalışacam

Kızlar sizde de oluyormu atletimde sarı sıvılar oluyor böyle minik minik süt mü oluyor onlar
Canım bugünki senin gebelik günlüğünde yazıyor, "göğüslerinizde kolostrum denilen ilk süt sızıntısını farkedebilirsiniz, kolostrum gerçek süt üretimi öncesi gelen sarımsı bir sıvıdır" diye. Tam gününde sormuşsun

Canım şimdi hemen hemen her markada temiz içerik bulabilmemiz mümkün olabiliyor.
Sleepy Natural yenidoğan en memnun kalınan sanırım bu.

Sanki acayip ağır bir spor yapmışım da et kırmıs gibi bi acı. Geceleri özellikle duvara tutuna tutuna yürüyorum ya daha 2 ay var şimdiden böyle olduysak vay halimize

Canim bunlar da biraz abartmis bence ama olay bebek ayri yatakta olur olmaz gibi bir genelleme yerine, zaten inanilmaz bir bag oluyor bebekle Anne arasinda bebegin ihtiyacina gore davranmak gerekiyor. Surekli Anne yaninda olmasi da sorun, uzak olmasi da. Duruma gore goreceksin gudusel olarak gerekeni yapacagiz zaten.

Bir de ne kadar aglarsa aglasin yataga birak uykuya gecmeyi ogrensin gibi uyku egitimleri dedikleri mevzular var cocuga ogrenilmis caresizligi bebekken kosulluyorlar ve anne-bebek baglanmasina inanilmaz zarari var.

Gecen bir arkadasla sohbet ettik, yeni mezun bir kiz meslekte 5 yilin sonunda inanilmaz bir hayat yasamaya basladi dedi, arkadas biraz baktim ki gelen danisanlarin gozunu korkutup fazla Seans yapip insanlarin sorunu yoksa da var diyormus. Hani diyecegim sosyal medyada donen cogu hesap tamamen kapiyal odakli cok uzucu cok ... Bebeklere bari yapmasalar

Bununla ilgili zararlarini ilk firsatta yazarim detayli ama simdilik kisacaca yazdim diger mesajda :) is gorur umarim ...

ben normalde pamuk almıştım ama şimdi küvez gibi bi durum olursa pamuk olmaz diye waterwipes ın ıslak mendilini aldım. henüz elime ulaşmadı ama kullanıcı yorumları iyiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…