Canım her ihtimale karşı Bi idrar tahlili verebilirsin. Bende dün verdim Bi şikayetim yoktu ama yinede vermek istedim temiz çıktı çok şükür günde 3 litre su tüketiyorum bu haftalarda enfeksiyon olabilirmiş zaten dikkat et canımkızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Şimdi bunları pişirip mi koyuyoruz pişirmeden mi koyuyoruz? Pişmiş kurabiye buzluktan çıkınca tadı değişmiyor mu peki?canım ben genelde börek sarıp atıyorum misafir geleceği zaman sadece fırına sürmek kalıyor dereotlu peynirli poğaca yapıyorum birde kurabiye normalde de çok yapıp atıyorum misafire pratik oluyor diye en sık yaptıklarımı aşağıda paylaştım canım
Dereotlu Poğaça - Nefis Yemek Tarifleri
Dereotlu Poğaça Tarifi nasıl yapılır? 167.296 kişinin defterindeki Dereotlu Poğaça Tarifi'nin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Tadına Doyamayacağınız Kıyır Kıyır Mahlepli Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye - Nefis Yemek Tarifleri
Tadına Doyamayacağınız Kıyır Kıyır Mahlepli Çörek Otlu Tuzlu Kurabiye Tarifi nasıl yapılır? 8.535 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
En Kolay Tırtıl Kurabiye (Kıyır Kıyır) - Nefis Yemek Tarifleri
En Kolay Tırtıl Kurabiye (Kıyır Kıyır) Tarifi nasıl yapılır? 18.635 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Sirkeli Çıtır Börek (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri - #4704598
Sirkeli Çıtır Börek (videolu) Tarifi nasıl yapılır? 27.808 kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır? - Nefis Yemek Tarifleri
Videolu anlatım Elmalı Kurabiye Nasıl Yapılır? 326.640 kişinin defterindeki Elmalı Kurabiye'nin videolu anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Son zamanlarda game of thrones hayranları da çok tercih ediyor bu ismiBenim büyük kızımda Arya, nerde erkek ismiymiş :) Ben tamamen müzikle ilgili bir anlamı olduğu için Arya koydum kızımın adını
Ekledim canm23, istanbul, 06 haziran, 59kg, ilk gebelik, kız, Mina
Bende 32 yim canım sertleşme gerginlik oluyor bendede normal diyor doktorlarKızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Bence esin kalsın, emin ol sende esin de çocuk bakmayı bilmiyorsun ama o ilk anları eşler paylaşmalı bence. Bende eşim kaldı, ve o yorucu anların üzerinden birlikte geldik. Tatlısıyla acısıyla birlikte tecrübe edin herseyi. Bizde öyle olduBen annemle eşim arasında gidip geliyorum ilk bebek olacak ya ikimiz de tecrübesiziz acaba annem kalsa daha mi faydali olur. Annem genç,atik elinden her iş geliyor becerikli daha mı çok faydası olur acaba çok kararsızım
Canım pozisyonuyla alakalı olabilir tabikide hafta ilerledikçe daha sert hareket ediyorlar dışardan daha net anlaşılıyor. Benimki ayaktayken bile hareket ediyor görüyorum yatınca daha Bi kıvrımlı hareketler yapıyorYaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyorduruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?
Bana da travocort krem verdi sabah aksam. 2 gün önceye göre çok çok azaldı kaşıntı ama halen devam ediyor. Akıntıda bir farklılık yok ama yarın sabah sağlık ocağına gidip bir idrar tahlili vericem yine de ne olur ne olmaz diye.ben de geçirmiştim mantar ama kaşıntı değil peynirimsi akıntı vardı bende. doktorum trivag vermişti kaşıntı olursa da travazol krem kullanabilirsin demişti. istersen bi doktoruna danış. mantar kolay geçmiyor bir de ama trivag bende çok işe yaramıştı, 3 fitil ve deli gibi temizlemişti içeriyi. bir de kadın doğumcu kuzenden de şu tavsiyeyi almıştım , steril gazlı bezi ufak bi rulo yapıp baticona batır çok zorlamadan hafifçe içeriyi silebilirsin demişti. ama ben de ona gerek kalmadı.
Ben desteksiz oturana kadar pamuk kullandim hem evde hem disarda. Küçük bir termos içine sıcak su, minik bir kap tamamdırEvet canım anlattığından aldım ben ama sanki ince gibi geldi bana, belli bir standartı mı var yoksa markadan markaya kalınlığı değişiyor mu bilmiyorum. dışarda olmadığım sürece 6. aya kadar evde pamuk kullanma taraftarıyım.
Bende kizimda tamamen pamuk kullandım (e bebeğin kendi markası olanı, çokta memnundum) ıslak mendil neredeyse hiç kullanmadım birde 5 yıl öncesi şimdiki kadar temiz içerikli ürün yoktu. Ama bu defa ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum ikiz olacaklar pamukla zorlanabilirim pratik olsun istiyorum, içeriği temiz olan ıslak mendil tavsiyelerinizi alabilirimBen desteksiz oturana kadar pamuk kullandim hem evde hem disarda. Küçük bir termos içine sıcak su, minik bir kap tamamdırdesteksiz oturmaya başlayınca ev ortamında lavabo kenarına oturtup akan suda yıkadım hep disarda yine pamukla silmeye devam ettim.
O minik bir kap dediğin ped bardak olsa olurmuBen desteksiz oturana kadar pamuk kullandim hem evde hem disarda. Küçük bir termos içine sıcak su, minik bir kap tamamdırdesteksiz oturmaya başlayınca ev ortamında lavabo kenarına oturtup akan suda yıkadım hep disarda yine pamukla silmeye devam ettim.
Canım bugünki senin gebelik günlüğünde yazıyor, "göğüslerinizde kolostrum denilen ilk süt sızıntısını farkedebilirsiniz, kolostrum gerçek süt üretimi öncesi gelen sarımsı bir sıvıdır" diye. Tam gününde sormuşsunKızlar sizde de oluyormu atletimde sarı sıvılar oluyor böyle minik minik süt mü oluyor onlar
Canım şimdi hemen hemen her markada temiz içerik bulabilmemiz mümkün olabiliyor.Bende kizimda tamamen pamuk kullandım (e bebeğin kendi markası olanı, çokta memnundum) ıslak mendil neredeyse hiç kullanmadım birde 5 yıl öncesi şimdiki kadar temiz içerikli ürün yoktu. Ama bu defa ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum ikiz olacaklar pamukla zorlanabilirim pratik olsun istiyorum, içeriği temiz olan ıslak mendil tavsiyelerinizi alabilirim
Sanki acayip ağır bir spor yapmışım da et kırmıs gibi bi acı. Geceleri özellikle duvara tutuna tutuna yürüyorum ya daha 2 ay var şimdiden böyle olduysak vay halimizeCanım böyle saatlerce bisiklet sürmüşsün gibi bir çatı ağrısı, bel sırt ağrıları arşa çıktı zaten. Çözümü sola dönüp yatmak, bol su içmek. Ama hayatın içinde hep yatamıyorsun, dinlene dinlene kalkıp dolaşacağız artık
Ben bacağımı eşime atıyorum o da iyi geliyor tavsiyemOlmaz mi bel ağrısı artık bi parçam gibi çatı ağrısı da her akşam istisnasız mevcutBacak arama yastık koyuyorum o iyi geliyor
Canim bunlar da biraz abartmis bence ama olay bebek ayri yatakta olur olmaz gibi bir genelleme yerine, zaten inanilmaz bir bag oluyor bebekle Anne arasinda bebegin ihtiyacina gore davranmak gerekiyor. Surekli Anne yaninda olmasi da sorun, uzak olmasi da. Duruma gore goreceksin gudusel olarak gerekeni yapacagiz zaten.Valla bi bilsek pata küte giriyorlar
Bu desteksiz uyku eğitimleri mi canım? Hani bu prema diyoruz ya o kadın doğal annelik üzerine yazıyor bazen. Mesela bu memede uyutma yanına yatırma gibi söylemlere tamamen karşı. Bi bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi memede uyuması kadar da doğal bir süreç yok diyor. Bana da bu eski uygulamalar daha doğal geliyor açıkçası. Kurala bağlı değil de bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına göre içgüdüsel hareket etmek istiyorum kurallardan ziyade
Bununla ilgili zararlarini ilk firsatta yazarim detayli ama simdilik kisacaca yazdim diger mesajda :) is gorur umarim ...Link atabilir misiniz acaba?
Hiç sorma hemde ne biçim oluyor, uzun süre oturunca özellikle alt kısımda öyle bir baskı oluyor ki
Hepimizin öyle
Neden acaba, bilmediğim için soruyorum. Takip ettiğim hesaplar var Zararliysa yapmayacağım
Masa başı çalışanları daha zor bence.
Hafta sonu oğlumu sinemaya götürdüm kalkarken çok zorluk çektim. Çatı ve pelvis kemiğindeki ağrı ve basınç hissinden
ben normalde pamuk almıştım ama şimdi küvez gibi bi durum olursa pamuk olmaz diye waterwipes ın ıslak mendilini aldım. henüz elime ulaşmadı ama kullanıcı yorumları iyiydi.Bende kizimda tamamen pamuk kullandım (e bebeğin kendi markası olanı, çokta memnundum) ıslak mendil neredeyse hiç kullanmadım birde 5 yıl öncesi şimdiki kadar temiz içerikli ürün yoktu. Ama bu defa ıslak mendil kullanmayı düşünüyorum ikiz olacaklar pamukla zorlanabilirim pratik olsun istiyorum, içeriği temiz olan ıslak mendil tavsiyelerinizi alabilirim