- 5 Mart 2013
- 23.526
- 44.636
Yok canım sadece akıntı var miktarı artınca bi acaba dedimKasinti, igne batmasi hissi, ya da huzursuzluk rahatsizlik yoksa akinti bu donem artarmis canim. Benim de dedigin gibi bir haftadir var. Endise etme...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım sadece akıntı var miktarı artınca bi acaba dedimKasinti, igne batmasi hissi, ya da huzursuzluk rahatsizlik yoksa akinti bu donem artarmis canim. Benim de dedigin gibi bir haftadir var. Endise etme...
Peki bu can atıcı hareketler napıyor benim kız içerde ben anlamadımYessss
Ya cok tatli bir paylaşıma denk geldim, bu bebek ağlama sesleri beni cok duygulandiriyor
28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Renk benim de sari ama tahlil temiz... Insallah senin de temiz cikarYok canım sadece akıntı var miktarı artınca bi acaba dedim
Valla bi bilsek pata küte giriyorlarPeki bu can atıcı hareketler napıyor benim kız içerde ben anlamadım
Bu desteksiz uyku eğitimleri mi canım? Hani bu prema diyoruz ya o kadın doğal annelik üzerine yazıyor bazen. Mesela bu memede uyutma yanına yatırma gibi söylemlere tamamen karşı. Bi bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi memede uyuması kadar da doğal bir süreç yok diyor. Bana da bu eski uygulamalar daha doğal geliyor açıkçası. Kurala bağlı değil de bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına göre içgüdüsel hareket etmek istiyorum kurallardan ziyadeGorunce yazmadan edemedim. Bebekler de uyku egitimi denilen sey kadar zararli, bilmeden ebeveynlerin yaptigi baska ne varr acaba cok cok sakincali aman arkadaslar...
Valla bi bilsek pata küte giriyorlar
Bu desteksiz uyku eğitimleri mi canım? Hani bu prema diyoruz ya o kadın doğal annelik üzerine yazıyor bazen. Mesela bu memede uyutma yanına yatırma gibi söylemlere tamamen karşı. Bi bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi memede uyuması kadar da doğal bir süreç yok diyor. Bana da bu eski uygulamalar daha doğal geliyor açıkçası. Kurala bağlı değil de bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına göre içgüdüsel hareket etmek istiyorum kurallardan ziyade
Aynısı bendede var bilemiyorum ben progestanda kullanıyorum ondan olabilir diye dusunmustumkızlar benim sulu akıntım oluyor ama koku vs. yok kasık ağrım da yok ama rengi sarıdan hallice yeşile dönük bu ara suyu da az içiyorum ondan mı acaba yoksa enfeksiyon olabilir mi
Kesinlikle zaten bize en ihtiyaçları olduğu dönemler bi daha geri gelmeyecek zamanlarBen de seninle aynı fikirdeyim canım içgüdüsel olarak o an nasıl olması gerekiyorsa bebegin ve benim ihtiyacıma göre olsun. Agliyorsa kucağa sa almalıyım yanında da yatmalıyım en güzel zamanları çünkü sonradan pişman olmak istemem
Progestan akıntı yapiyor canım normal oAynısı bendede var bilemiyorum ben progestanda kullanıyorum ondan olabilir diye dusunmustum
Benımde özellikle bebek baş aşagı pozisyonunu aldıktan sonra bel agrısı ve bacak agrısı cok oluyor sürekli masabası oldugum bir işte calısıyorum doktorumda 32. Haftadan sonra yürümeme izin verdi dunden beri magnezyum şase kullanıyorum belki işe yarar diye28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Peki bu can atıcı hareketler napıyor benim kız içerde ben anlamadım
Valla bi bilsek pata küte giriyorlar
Bu desteksiz uyku eğitimleri mi canım? Hani bu prema diyoruz ya o kadın doğal annelik üzerine yazıyor bazen. Mesela bu memede uyutma yanına yatırma gibi söylemlere tamamen karşı. Bi bebeğin ihtiyacı olan tek şey annesi memede uyuması kadar da doğal bir süreç yok diyor. Bana da bu eski uygulamalar daha doğal geliyor açıkçası. Kurala bağlı değil de bebeğin ve annenin ihtiyaçlarına göre içgüdüsel hareket etmek istiyorum kurallardan ziyade
Bence var canım bi de inan haftadan haftaya bile değişiyor bebeklerin hareketleri ben bi ara sürekli kasıklarda pıt pıt hissediyodum mesela sonra güçlü hissetmeye başladım. Benim eve gelip uzandığımda çok hareketleniyor sanırım kan akışı hızlandığı için o da rahatlıyor kipirdamaya başlıyor. Bazı hareketleri dışardan görülüyor bazıları böyle içerde kayıyor gibi oluyorYaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyor duruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?
Hiç huzursuz olma canım gün günü tutmuyor hatta sabahla akşam bile farklı benim bazen çok sert oluyor uykudan bile uyanıyorum bazen sadece içimde bir balık var gibi kayıyor hem bebegin hem benim pozisyonumla alakalı bence. Güçlü yada değil önemli olan hareket olması doktorum bana öyle dedi icini ferah tutYaa kızlar maşallah bebekleriniz sert bir şekilde vuruyor demekki
Benimki geçen hafta 4-5 gün öyle hareketliydi, dışardan bakınca bile görüyordum, sonrasında hep küçük kıpırtı şeklinde hissediyorum, böyle olması beni huzursuz ediyor duruşunu değiştirmesiyle bir alakası varmıdır?
Vaktiniz varsa biraz detaylı anlatırmısınız lütfen ne aralıklarla hareket ediyor, hareket ettiği sürece dışardan bakınca görülebilecek şekildemi?
Ben sürekli aynı tempoda sayılırım, yormuyorum kendimi çok hareketli değilim bu aralar belkide dediğin gibi kan akışıyla alakalıdır.Bence var canım bi de inan haftadan haftaya bile değişiyor bebeklerin hareketleri ben bi ara sürekli kasıklarda pıt pıt hissediyodum mesela sonra güçlü hissetmeye başladım. Benim eve gelip uzandığımda çok hareketleniyor sanırım kan akışı hızlandığı için o da rahatlıyor kipirdamaya başlıyor. Bazı hareketleri dışardan görülüyor bazıları böyle içerde kayıyor gibi oluyor
Maşallah canım yaHiç huzursuz olma canım gün günü tutmuyor hatta sabahla akşam bile farklı benim bazen çok sert oluyor uykudan bile uyanıyorum bazen sadece içimde bir balık var gibi kayıyor hem bebegin hem benim pozisyonumla alakalı bence. Güçlü yada değil önemli olan hareket olması doktorum bana öyle dedi icini ferah tut
Link atabilir misiniz acaba?Trendyol da bunun ahşabını ve yazısını 30-40 tl ye yapıyorlar. Tam da istediğin gibi oluyor. Üstünüde sonra kendin süslersin. Altında yüzlerce yorum var. Herkes nasıl süslediğinin fotosunu koymuş çokta güzel olmuş.
Hiç sorma hemde ne biçim oluyor, uzun süre oturunca özellikle alt kısımda öyle bir baskı oluyor ki28. Haftadayim acayip çatı ağrım bel ağrım oluyor özellikle gün içinde hareketli bir gün gecirince sizde yaşıyor musunuz bunu çözümü nedir
Hepimizin öyleKızlar 32+2 yim karnım serttttt ara ara bu normal mi gerçekren
Neden acaba, bilmediğim için soruyorum. Takip ettiğim hesaplar var Zararliysa yapmayacağımGorunce yazmadan edemedim. Bebekler de uyku egitimi denilen sey kadar zararli, bilmeden ebeveynlerin yaptigi baska ne varr acaba cok cok sakincali aman arkadaslar...
Masa başı çalışanları daha zor bence.Benımde özellikle bebek baş aşagı pozisyonunu aldıktan sonra bel agrısı ve bacak agrısı cok oluyor sürekli masabası oldugum bir işte calısıyorum doktorumda 32. Haftadan sonra yürümeme izin verdi dunden beri magnezyum şase kullanıyorum belki işe yarar diye
Canım sen sakin ve stressiz olduğun için bebekte daha sakin olabilir mesela biraz yorulsan belki daha farklı tepki verir benim ki haftasonlari daha sakin oluyo haftaici daha hareketliBen sürekli aynı tempoda sayılırım, yormuyorum kendimi çok hareketli değilim bu aralar belkide dediğin gibi kan akışıyla alakalıdır.
O dediğin içerde kayma durumunuda geçen hafta 3-5 kere yaşadım en iyi hissettiğim oydu, hep yarın daha iyi hissederim diye diye günler geçti yok bizimki bu hafta istirahat ediyor demekki. Yavaş yavaş vuruyor bana mı kıyamıyor diye olayı yumşatayım en iyisi İnşallah yarın daha güçlü hissettirir kendini
Yarın bir alışverişe çıkayım ozmn benCanım sen sakin ve stressiz olduğun için bebekte daha sakin olabilir mesela biraz yorulsan belki daha farklı tepki verir benim ki haftasonlari daha sakin oluyo haftaici daha hareketli
Ben yine ucuza kacip boyle bir sey yaptiracagimLink atabilir misiniz acaba?
Hiç sorma hemde ne biçim oluyor, uzun süre oturunca özellikle alt kısımda öyle bir baskı oluyor ki
Hepimizin öyle
Neden acaba, bilmediğim için soruyorum. Takip ettiğim hesaplar var Zararliysa yapmayacağım
Masa başı çalışanları daha zor bence.
Hafta sonu oğlumu sinemaya götürdüm kalkarken çok zorluk çektim. Çatı ve pelvis kemiğindeki ağrı ve basınç hissinden